Beavis and Butt-Head Do U.

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Beavis & Butt-head Do U.
GeliştiriciIllusions Gaming Company
YayımcıGT Interactive Software
YönetmenDarren Bartlett
YapımcılarJames Coliz Jr.
Nathan Rose
TasarımcıRyan Modjeski
ProgramcılarBill Fowler
Chuck Woo
SenaristBo Weinberg
PlatformMicrosoft Windows
Çıkış7 Mart 1999
TürPoint-and-click macera
ModTek oyunculu

Beavis and Butt-Head Do U., Illusions Gaming Company tarafından geliştirilmiş ve GT Interactive Software tarafından yayınlanmış bir point-and-click macera oyunudur. Amerikan televizyon dizisi Beavis and Butt-Head'den esinlenilmiş oyun 7 Mart 1999'da piyasaya sürülmüştür.

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Beavis and Butt-Head, sınıf gezisi için Highland Eyalet Koleji'ne giderler. Highland Eyalet eğitiminin faydaları konusunda bilgi edindiklerini kanıtlamak için sekiz personelin imzalarını toplamaları gerekir. Kahramanlarımız başarılı olursa, günün sonunda bir partiye katılmaya hak kazanacaklardır.

Geliştirme[değiştir | kaynağı değiştir]

GT Interactive, 1997 yılında Beavis and Butt-Head oyunlarını yayınlama hakkını aldı.

Tepkiler[değiştir | kaynağı değiştir]

IGN oyuna "ortalama" sayılan 10 üzerinden 5.6 puanını verdi. GameSpot oyuna 10 üzerinden 5.4 verdi ve "Sıradan Beavis ve Butt-Head hayranları, en sevdikleri çizgi film karakterlerinin yepyeni bir yerde aynı eski sözleri söylemesini duymaktan mutlu olabilir, ancak seçici hayranlar -ve bir macera oyununa verecekleri paranın değmesini isteyenler- bu oyunda kendilerini biraz aldatılmış hissedecekler." dedi.

Adventure Gamers oyuna 1.5 yıldız verdi ve "Çok basit bulmacalar içeren kısa bir oyun" ve "Yalnızca dizinin hayranları için önerilir, diğer oyuncular oyunu eli ağır ve yüzeysel bulacaktır." dedi.