20 Dakika bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Dizinin logosu

20 Dakika, senaryosu Kerem Deren ve Pınar Bulut tarafından yazılan Türk yapımı aksiyon televizyon dizisidir. İlk beş bölüm boyunca yönetmen koltuğunda Serdar Işık oturdu. Ancak Kerem Deren'in, Işık'ın senaryoyu ekrana istendiği gibi yansıtamadığını belirtmesi üzerine yönetmenlik pozisyonuna Ali Bilgin getirildi.[1] Star TV'de yayınlanan dizi, senaristlerinin daha önceden 30 bölüm süreceğini açıklamasına rağmen 25 bölüm sürdü.[2]

20 yıl hapse mahkûm edilen bir kadının kocası tarafından hapishaneden kaçırılmaya çalışılmasını konu alan dizide, ana mekân olarak her bölümde İstanbul'un farklı bir semti veya tarihî bir mekânı belirlendi ve mekânın adı bölümlere verildi. Aralık ayının ilk haftasında dizinin ilk bölümünün 25 Aralık 2012'de yayınlanacağı duyuruldu ancak daha sonra ilk bölüm yayın tarihi 1 Ocak 2013'e alındı.[3] 1 Ocak 2013'te birinci bölüm yayınlandı. Dizinin final bölümü ise planlandığı gibi 30. bölüm değil 27 Haziran 2013'te yayınlanan 25. bölüm oldu.[4]

Dizi, ilk bölümünde 5,34 reyting alarak günün en çok izlenen üçüncü yapımı oldu. Ancak genel olarak her ilerleyen bölümde reytingi biraz daha düştü.[5] 23 Mayıs 2013'te yayınlanan 20. bölümünde aldığı 1,6'lık reyting, dizinin aldığı en kötü reyting oranı oldu.[6] Yayın günü ilk on sekiz bölüm boyunca salı günü olan dizi, on dokuzuncu bölümden itibaren perşembe günleri yayınlanmaya başladı.[7]

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1251 Ocak 2013 (2013-01-01)27 Haziran 2013 (2013-06-27)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
1"Demirbahçe"Serdar IşıkKerem Deren ve Pınar Bulut1 Ocak 2013 (2013-01-01)5,34[8]
Ali ve Melek çifti evliliklerinin en mutlu gecesinde polislerinin kapısını çalması ve Melek Halaskar'ı tutuklaması üzerine mahvolur. Melek, 20 yıl hapse mahkûm edilmiştir. Eski belediye başkanı Necmettin Solmaz, komaya giren oğluna Melek Halaskar'ın peşini bırakmayacağına dair yemin eder. Cezaevi muavini, Melek'in peşinden ayrılmaz. İki çocuğuyla bir başına kalan Ali ise bir çıkış yolu aramaktadır.
2"Rumelihan"Serdar IşıkKerem Deren ve Pınar Bulut8 Ocak 2013 (2013-01-08)5,1[9]
Melek, cezaevinde zor günler yaşamaktadır. Muavin'in ona yaşattığı zorlukların yanında yeni koğuş arkadaşı Zorba'da Melek'i hapishanede bir testten geçirir. Ali ise Melek'in masumiyetini ispatlamak için yola koyulmuştur. Kedi'yi ona yardım etmesi için hiç bilmediği bir dünyaya adım atarak ikna eder. Komiser Ozan ise Melek Halaskar davasını bırakmayarak gözden kaçan bir ismi sorgular.
3"Cellat Çeşmesi"Serdar IşıkKerem Deren ve Pınar Bulut15 Ocak 2013 (2013-01-15)4,37[10]
Ali, Kedi'yi yardıma ikna ettikten sonra hiç hesapta olmayan Kuzgun karşısına çıkar. Kuzgun Ali'nin Kedi'yi daha derinden etkilemesinin tek yolu olabilirdi. Başkan, hapishaneye Melek'i ziyarete gelir ve onu en zayıf noktasından vurmayı amaçlar. Ancak Melek, savaşmaya devam eder. Komiser Ozan yine bir ipucu bulabilmek için Aslı Tanbaş'ın peşine düşer.
4"Kanlı Kuyu"Serdar IşıkKerem Deren ve Pınar Bulut22 Ocak 2013 (2013-01-22)4,05[11]
Kedi'nin Ali'ye ilk yardımı sahte kimlik çıkarmakla başladı. Ancak başka birinin kimliğine bürünmek Ali için sanıldığı kadar da kolay değildir ve ona bu konuda sadece Kuzgun yardım edebilir. Melek, Aslı'nın ölümünden suçluluk duyduğu sırada Muavin'in yasağıyla Ozan'la görüşmesi engelleniyor. Ancak Ozan işin peşini bırakmıyor. Kerim'le ilgili çok önemli bilgilere ulaşıyor. Ali maddi sıkıntılar çekmeye başlar. Bütün aile bundan olumsuz etkilenir.
5"Cihangir Camii"Serdar IşıkKerem Deren ve Pınar Bulut29 Ocak 2013 (2013-01-29)3,96[12]
Ali, atacağı yeni adımda işe Melek'ide dahil etmek zorundadır. Ali bunu reddetse de Kedi bu konuda kararlıdır. Kerim'in durumu daha da kötüye gitmektedir. Başkan oğluyla ilgili zor kararlar verecek. Melek, hapishanede bu sefer sadece kendisi için değil koğuş arkadaşı Zeliha içinde savaşıyor. Ancak Muavin, hapishanede kimin sözünün geçtiğini ona hatırlatıyor.
6"Vefa"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut5 Şubat 2013 (2013-02-05)4,19[13]
Ali, sahte kimliğini ilk kez kullanacaktır. Ancak Melek'i kurtarabilmesi için masum birisini ateşe atmak zorundadır. Melek ise hapishanedeki kaderini sadece kendisi belirleyebilir. Artık sesini duyurmak için sadece kendi canını değil başka birisininde canını tehlikeye atması gerek. Ozan gerçeğe her zamankinden daha yakındır. Ancak gerçeğe ulaşması onun sonu olabilir. Duru ise yalnız başına hiç akla gelmeyen bir isimden yardım ister. Herkesten gizli istediği bu yardım Duru'nun başını belaya sokar.
7"Nika"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut12 Şubat 2013 (2013-02-12)4,58[14]
Duru başkanın evinden çıkamaz. Oradan yakalanmadan çıkmasından daha önemli olan şey ise telesekreterle birlikte çıkmasıdır. Çünkü telesekreterdeki bilgi Melek'i kurtarabilir. Ali hazırladığı kaçış planında hiç beklemediği bir engelle karşılaşır. Bu engeli aşmasındaki en önemli yol ise Muavin'in lojmandaki dairesidir. Melek hapishanede hayatta kalmayı başarır ve Akrep'ten sonra sırada muavin vardır. Ancak Melek'in bu zaferi tek başına kazanması zordur. Komiser Ozan ise görevden uzaklaştırılır.
8"Kağıthane"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut19 Şubat 2013 (2013-02-19)4,75[15]
Muavin hapishanedeki herkesi alarma geçirir ve kendisi dışarıda çalışarak bir ipucuna ulaşır. Bir telefon numarasına. Ali ise Melek için çalışmalarına devam ediyor. Ancak Melek'inde yardımı gerekiyor. Çünkü onlara içeriden birisi lazım. Melek ise bunun için birini düşünür ve onu plana katmak için her şeyi yapar. Kedi, Ali için hapishaneye girer. Duru ve Tayfur ise kendi başlarına olayın peşinden giderken bir sürprizle karşılaşacaklar.
9"Mihrimah Sultan Camii"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut26 Şubat 2013 (2013-02-26)3,85[16]
Kuzgun içindeki şüphelerin peşinden giderek Melek'le yüzleşir. Kuzgun, artık Melek'le ilgili bir şey biliyor. Ancak Melek'le ilgili bir şey bilen tek kişi o değildir. Özgür'de bir şey bilmektedir. Bildiklerini ise sonunda Ali'ye anlatır. Ali, artık Melek'ten şüphe duymaktadır. Ali, gerçekleri öğrenmek için Melek'le görüşmeye gider. Mirel ise istememesine rağmen Melek'e yardım edecektir. Görüşmek için plan yapanlar sadece Ali ve Melek değildir. Duru ve Tayfun'da birbirlerinden kopmamak için çabalıyorlar. Bir arada kalmak için yeni bir yola başvuracaklar.
10"Sevda Tepesi"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut5 Mart 2013 (2013-03-05)4,67[17]
Melek, tüm gerçekleri Ali'ye anlatmaya karar vermiştir. Ali'nin Melek'e tekrar güvenebilmesi için emin olması gerekmektedir. Kuzgun ve Ozan'da Ali'den habersiz Melek'le ilgili gerçeklerin peşindedir. Buldukları ipuçlarıyla Ali'yi ikna etmeleri zor olacaktır. Melek ise hastanede bir hayat mücadelesi verir. Ancak hastalığa karşı değil, Akrep'e karşı. Ali, gerçeklerin peşinden giderken Melek'in hayatı tehlikeye girebilir.
11"Tophane"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut12 Mart 2013 (2013-03-12)3,82[18]
Ali'nin planı doğru bir şekilde ilerlemektedir. Ancak Melek onunla birlikte Zorba'yıda hapishaneden çıkartmak zorundadır. Ama Ali, Melek'i kaçırdıktan sonra ne yapacağı bilmemektedir. Ali, bunu düşünürken Melek'i kaçırmanın tatbikatında önünde sadece polis değil Komiser Ozan'da olacaktır. Ancak Ozan'ın gördükleri her şeyi değiştirebilir.
12"Kanlı Çınar"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut19 Mart 2013 (2013-03-19)3,43[19]
Ali, her şeyi planlamışken önüne çıkan bir engelle yüz yüze gelecektir. Her şeyi bildiğini iddia eden bir şantajcı, Ali'nin önüne gecebilecek midir? Melek, Ali ve Kuzgun'la ilgili şüphelerinden kurtulmak için Özgür'ü ajanı yapacaktır.
13"Kız Kulesi"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut2 Nisan 2013 (2013-04-02)3,18[20]
Büyük gün gelmiştir. Ali, Melek'i hapishaneden kaçıracaktır. Ali, bütün planı adım adım uygulayacaktır. Bu sırada içeride Melek ve Zorba'nında halletmesi gereken şeyler vardır. Ancak Muavin'nin bir şeyler olduğunu anlaması üzerine bu onlar için kolay olmayacaktır. Dışarıda ise Ozan, Ali'nin Melek'i kaçırağını anlayacaktır. İşinin başına döndüğü ilk gün bu planı peşinden gidecektir. Ancak aşkı ve görevi arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır.
14"Canfeda"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut9 Nisan 2013 (2013-04-09)2,62[21]
Melek ve Ali'nin ilk kaçış denemesi başarısız olmuştur. Melek, bunun üzerine 20 yıl boyunca hapishanede kalacağını kabullenecektir. Ancak Melek'in büyük bir sorunu vardır. Kaçmaya çalışırken bıraktıkları izler. Muavin, tüm hapishaneyi alarma geçirir ve soruşturma başlatır. Melek ise Zorba'yla beraber bu izleri kapatmak zorundadır. Komiser Ozan, yapılan kaçış girişimini ispatlayamamıştır. Bunun üzerine yeni bir hedef olan Özgür'ü belirler. Özgür'le ilgili öğrendiği gerçekler şüphelerini gittikçe güçlendirecektir.
15"Yıldız Sarayı"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut16 Nisan 2013 (2013-04-16)3,17[22]
Ali'nin şüpheleri onu doğru kişiye götürecektir. Melek ve Zorba'nın ise şantajcının kim olduğuna dair şüpheleri artacaktır. Ancak şantajcının kim olduğunu öğrenmeleri için onunla işbirliği yapacaklardır. Ozan ise Özgür'ün sırrını çözmeye çok yaklaşmıştır. Ama bir başkası Ozan'dan önce davranarak Özgür'ü köşeye sıkıştıracaktır. Ali'yi tehdit eden gizemli kasın ise ortaya çıkacaktır.
16"Feriye Sarayı"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut23 Nisan 2013 (2013-04-23)2,26[23]
Ali, gerçek dostlarını artır öğrenmiştir. Ancak yakınındaki tehlikeden habersizdir. Halen şantajcının kim olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Zorba, en yakın dostu Melek'le ilgili kararı verecektir. Kuzgun ise eline geçirdiği bir ipucuyla Ozan'a gidecektir. Ozan ise bu ipucu karşısında Kuzgun'la iş birliği yakmak zorundadır.
17"Sahrayıcedid"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut30 Nisan 2013 (2013-04-30)2,04[24]
Ali ve Melek asıl düşmanlarını artık öğrenecektir. Ali ve Kedi, yeni birinin peşine düşeceklerdir. Bu kişi başkanın en yakını Albay'dır. Melek ise kendisini Zorba'dan korumak için Muavin'den yardım isteyecektir. Ozan ve Kuzgun ise Derin Solmaz adında yeni birisinin peşine düşeceklerdir. Öğrenecekleri gerçek herkesi şok edecektir.
18"Esma Sultan Yalısı"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut7 Mayıs 2013 (2013-05-07)2,38[25]
Melek, Zorba'nın asıl amacını öğrenecektir. Akrep ise Melek'e bir işbirliği teklif edecektir. Ozan ve Kuzgun ise Melek ve Kerim ile ilgili büyük bir ipucu bulacaklardır. Ali ise Kedi'yi kendisi yönetmeye başlayacaktır. Ancak yoluna çıkacak bir Sırp mafyasının karşısında yalnız kalacaktır. Albay, Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracaktır.
19"Vaniköy"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut16 Mayıs 2013 (2013-05-16)1,63[26]
Kerim'in komadan çıktığını Ali öğrenir. Bu gelişme her şeyi değiştirebilecektir. Ali, Ozan'dan işbirliği yapmayı isteyecektir. Ali'nin Melek'in nakil bilgilerine ulaşması gerekmektedir. Ancak nakil bilgilerinin peşinde Albay'da vardır. Kerim ise kimseyi hatırlamayacaktır.
20"Kırmızı Yalı"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut23 Mayıs 2013 (2013-05-23)1,6[6]
Melek, Ali ve Kuzgun'un birlikte olduklarını öğrenecektir. Ali ve Melek bunun üzerine bir yüzleşme yaşayacaklardır. Plandaki yeni adım kaçış arabasında silah bırakmaktır. Kerim, söyleyecekleriyle işleri karıştıracaktır. Kerim'in en önemli gerçeği açıkladığı ilk kişi Ali olacaktır. Albay ise Kedi'yi köşeye sıkıştıracaktır. Kedi'nin vereceği karar Melek ve Ali'yi tehliye sokabilecek derecededir
21"Agora Meyhanesi"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut30 Mayıs 2013 (2013-05-30)1,66[27]
Ali ve Melek'in aşkı yok olmak üzeredir. Ali, her şeye Melek'in nakil gününde son vermeye kararlıdır. Ancak yüzleşmesi gereken tek şey aşkı değildir. Ozan'lada yüzleşmesi gerekmektedir. Nakil günü yaklaştıkça Melek için işler karışacaktır. Onunda yüzleşmesi gereken bir isim vardır. Kerim Solmaz. Hapishanedeki yaşanacak tek büyük gün nakil günü değildir. Muavin'inde oradaki son günüdür.
22"Eskihisar"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut6 Haziran 2013 (2013-06-06)2,18[28]
Melek'in nakil günü gelmiştir. Ali, Melek'i kaçırmakta son derece kararlıdır. Ancak ortada bir plan yoktur. Melek'inde nakil aracında yapması gereken şeyler vardır. Ama Albay'ın Melek'i öldürmesi için tuttuğu mahkûm, Melek'i öldürmek için fırsat kollayacaktır. Ozan, Ali'nin Melek'i kaçıracağını anlayacaktır. Derin ise kaçarken yakalanacaktır ve verdiği bir kanıt her şeyi değiştirecektir.
23"Bursa"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut13 Haziran 2013 (2013-06-13)3,34[29]
Melek her şeyi anlatacaktır. Melek'in gizli saklı neyi varsa her şey ortaya çıkacaktır. Gerçeklerle yüzleşecek tek kişi Ozan değildir. Başkan'da duydukları karşısında şaşkınlığını koruyamayacaktır.
24"Galata Köprüsü"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut20 Haziran 2013 (2013-06-20)2,96[30]
Ali ve Kerim'in hesaplaşma zamanı gelmiştir. Ali, Melek olmadan yaşamakta zorlanmaktadır. Ali'nin neredeyse her şeyle, herkesle bağı kopmuştur. Yeniden hayata dönen Kerim, babasını bile alt edebilecek güçtedir ancak ortada bir sorun vardır. Ali'nin onunla ilgili bildiği şeylerden dolayı Ali'yi ortadan kaldırmak istemektedir.
25"İstanbul"Ali BilginKerem Deren ve Pınar Bulut27 Haziran 2013 (2013-06-27)3,21[31]
Her şeyin bitmesine çok az bir zaman kalmıştır. Yarım kalan tüm hesaplar kapanacaktır. Melek, Kerim'i öldürmeye yemin etmiştir. Ancak Ali ve Melek'in aşkları her şeyi karıştıracaktır. Kerim solmaz artık kimseden korkmamaktadır. Bütün sırlar açığa çıkmıştır. Melek, her şeyin yaşandığı günün sonunda Kerim solmazı bir tuzağa düşürerek öldürür. Kuzgun ve Ozan ise birlikte yaşamaya başladıkları aşklarıyla baş başa kalarak yeni hayatlarına başlarlar. Artık Melek kurtulmuştur. Her şey eskisi gibidir. Halaskar Ailesi, eskisi gibi mutlu ve huzurludur.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "'20 Dakika'da yönetmen krizi". Mynet. 26 Ocak 2013. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  2. ^ "Kerem Deren: "20 Dakika Dizisini 30 Bölüm Olarak Tasarladık"". Televizyon Dizisi. Şubat 2013. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  3. ^ "20 Dakika Ne Zaman Başlayacak". Kundak. Şubat 2013. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  4. ^ "20 Dakika Dizisi Final Yapıyor". Medya 365. 20 Haziran 2013. 25 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  5. ^ "'20 DAKiKA'YA REYTiNG ŞOKU!". Cadde Milliyet. 25 Ocak 2013. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  6. ^ a b "23.05.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 24 Mayıs 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  7. ^ "20 Dakika dizisinin yayın günü değişti". Star Gazetesi. 10 Mayıs 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  8. ^ "01.01.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 2 Ocak 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  9. ^ "08.01.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 9 Ocak 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  10. ^ "15.01.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 16 Ocak 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  11. ^ "22.01.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 23 Ocak 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  12. ^ "29.01.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 30 Ocak 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  13. ^ "05.02.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 6 Şubat 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  14. ^ "12.02.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 13 Şubat 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  15. ^ "19.02.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 20 Şubat 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  16. ^ "26.02.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 27 Şubat 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  17. ^ "05.03.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 6 Mart 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  18. ^ "12.03.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 13 Mart 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  19. ^ "19.03.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 20 Mart 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  20. ^ "02.04.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 3 Nisan 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  21. ^ "09.04.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 10 Nisan 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  22. ^ "16.04.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 17 Nisan 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  23. ^ "23.04.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 24 Nisan 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  24. ^ "30.04.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 1 Mayıs 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  25. ^ "07.05.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 8 Mayıs 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  26. ^ "16.05.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 17 Mayıs 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  27. ^ "30.05.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 31 Mayıs 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  28. ^ "06.06.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 7 Haziran 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  29. ^ "13.06.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 14 Haziran 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  30. ^ "20.06.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 21 Haziran 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 
  31. ^ "27.06.2013 İlk 100 Program Sıralaması". Acunn.com. 28 Haziran 2013. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014.