1918 yapımı Amerikan filmleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

A-Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Film Yönetmen Oyuncu Kadrosu Türü Notlar
The Accident Attorney Bud Fisher Komedi
The Accusing Toe King Vidor Sadie Clayton
All Woman Hobart Henley Mae Marsh, Jere Austin Komedi
Amarilly of Clothes-Line Alley Marshall Neilan Mary Pickford Drama
America's Answer
Among the Cannibal Isles of the South Pacific
Are Crooks Dishonest? Harold Lloyd Komedi
Arizona Albert Parker Douglas Fairbanks, Theodore Roberts
Back to the Woods Hal Roach Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Beat It Harold Lloyd Komedi
Bees in His Bonnet Harold Lloyd Komedi
Believe Me, Xantippe Donald Crisp Wallace Reid, Ann Little, Noah Beery Komedi
The Bell Boy 'Fatty' Arbuckle / Buster Keaton Komedi kısa
The Blue Bird Maurice Tourneur Tula Belle
The Bond Charles Chaplin Charles Chaplin, Edna Purviance, Sydney Chaplin Propaganda
Bound in Morocco Allan Dwan Douglas Fairbanks, Pauline Curley
Bride and Gloom Harold Lloyd Komedi
Bud's Recruit King Vidor
The Chocolate of the Gang King Vidor
The City of Dim Faces Sessue Hayakawa ve Marin Sais
The City Slicker Harold Lloyd Komedi
The Cook Fatty Arbuckle/Buster Keaton Komedi
A Dog's Life Charlie Chaplin Komedi
The Embarrassment of Riches
The Eyes of Julia Deep Lloyd Ingraham Mary Miles Minter, Allan Forrest Komedi drama
Fireman Save My Child Harold Lloyd Komedi
Follow the Crowd Harold Lloyd Komedi
A Gasoline Wedding Harold Lloyd Komedi
The Ghost of Slumber Mountain Willis O'Brien Herbert M. Dawley, Willis O'Brien
The Goddess of Lost Lake Wallace Worsley Louise Glaum Drama
Headin' South Allan Dwan Douglas Fairbanks
Hear 'Em Rave Gilbert Pratt Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
The Heart of Humanity Allen Holubar Dorothy Phillips, William Stowell Propaganda
Hearts of the World D. W. Griffith
Here Come the Girls Harold Lloyd Komedi
Hey There! Harold Lloyd Komedi
Hit Him Again Harold Lloyd Komedi
The House of Mirth Albert Capellani Katherine Harris Barrymore Drama
Huck and Tom William Desmond Taylor Jack Pickford, Robert Gordon Komedi drama
I'm a Man King Vidor
It's a Wild Life Harold Lloyd Comedy
Kicked Out Harold Lloyd Komedi
Kicking the Germ Out of Germany Alfred J. Goulding Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
The Lamb Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Let's Go Alfred J. Goulding Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
The Light of the Western Stars Charles Swickard Dustin Farnum, Winifred Kingston Western
Look Pleasant, Please Alfred J. Goulding Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
The Lost Lie King Vidor
Men Who Have Made Love to Me Arthur Berthelet Mary MacLane, Ralph Graves
Mickey F. Richard Jones, James Young Mabel Normand Komedi
Moonshine 'Fatty' Arbuckle/Buster Keaton Komedi
Nine-Tenths of the Law B. Reeves Eason Eason'ın oğlu, B. Reeves Eason, Jr.'da rol aldı
Nocturnal Tunes
The Non-Stop Kid Harold Lloyd Komedi
Nothing But Trouble Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
On the Jump Harold Lloyd Komedi
Out of the Inkwell
Out West 'Fatty' Arbuckle/Buster Keaton Komedi
An Ozark Romance Harold Lloyd Komedi
Pipe the Whiskers Harold Lloyd Komedi
The Richest Girl Albert Capellani Anna Murdock, David Powell Komedi drama
The Romance of Tarzan Wilfred Lucas Elmo Lincoln, Enid Markey Macera
Salomé J. Gordon Edwards Theda Bara, G. Raymond Nye
She Loves Me Not Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Shoulder Arms Charlie Chaplin Komedi
Sic 'Em, Towser Harold Lloyd Komedi Kısa animasyon propaganda
Somewhere in Turkey Alfred J. Goulding Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Stella Maris Mary Pickford
Swing Your Partners Alfred J. Goulding Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Tad's Swimming Hole King Vidor
Take a Chance Alfred J. Goulding Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Tarzan of the Apes Elmo Lincoln ve Enid Markey
That's Him Gilbert Pratt Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
The Tip Billy Gilbert, Gilbert Pratt Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Triple Trouble Charlie Chaplin short. Komedi
Two-Gun Gussie Harold Lloyd Komedi
Two Scrambled Gilbert Pratt Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi
Under the Yoke J. Gordon Edwards Theda Bara, G. Raymond Nye Drama
Under the Greenwood Tree Emile Chautard Elsie Ferguson, Eugene O'Brien
Why Pick on Me? Harold Lloyd, Bebe Daniels Komedi

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]