Şablon tartışma:İçeriği kaynaksız dosya-tarih

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

@Vito Genovese, {{Kaynaksız dosya}} ile aynı amaca hizmet etmiyor mu?--NanahuatlEfendim? 10.31, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Nanahuatl: Yok, ikisi farklı adları benzese de. Bu şablon, VP:HS#D13 için. Genellikle bilgiyi doğrudan dosyanın içinde veren yazılı resimler, PDF dosyaları vb.nde VP:D'yi gözetiyor, verilen bilgilerin kaynağını istiyor. Birinin kafasına göre bilgilerle doldurduğu bir dosyayı ansiklopedinin bir parçası hâline dönüştürmeye çalışmasına önlem olarak düşünülmüş bir ölçüt.
{{Kaynaksız dosya-tarih}} ise VP:HS#D4 için, yani tamamen telif haklarıyla ilgili. Yüklenen dosyanın iddia edilen lisansa sahip olup olmadığını teyit edebilmemiz, özgür lisanslıysa da atıf koşulunu yerine getirebilmemiz için gerekli.
Vito Genovese 10.43, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]
He o anlamda, tamamdır. Hızlı silme kriterine pek uygun değil gibi aslında, daha tartışmaya açık bir konu gibi.--NanahuatlEfendim? 20.05, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]
Nanahuatl, haklısın, SAS'lanması daha sağlıklı. Önümüzdeki günlerde birkaç maddelik bir VP:HS revizyonu teklif edeceğim. Bunu da dâhil edeyim. Zaten maksimum 1-2 kez kullanmışımdır bunca yıldır.
Vito Genovese 20.15, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]