Şablon tartışma:Dağ bilgi kutusu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

değişiklikler...[kaynağı değiştir]

Girilmeyen veri satırlarının gözükmeyeceği, birkaç tane fazladan değişkenin girilebileceği, biraz da görsel tasarım farklılığı içeren bir şablona geliştirmeye çalıştım.

--Doruk Salancı 14:58, 9 Şubat 2006 (UTC)

bazı değişiklikler...[kaynağı değiştir]

en:Template:Infobox Mountain'ı kaynak alarak oluşturduğum ilk seferde de bu şablonun (ve en:'dekinin) eni çok geniş gelmişti (300px). Bu genişlik nedeniyle, veri sütununun sağ tarafında epeyce ve işlevsiz bir boşluk kalıyor. Onun için, şablonun enini 250px'e indirdim. Bununla bağlantılı olarak, resim enini de 240px'e sabitledim:
  • Resimleri [[Resim:RESİM ADI.xyz|ABCpx]] diye değil de RESİM ADI.xyz diye girmek yeterli olacak.

Ayrıca, Çıkış yolu değişkenini de En kolay rota olarak değiştirdim ve bu şablon uygulandığında gözüken tabloda da böyle gözüküyor: bu şekilde o değişkenin tablodaki satırda kapladığı yerden epeyce kar edilmiş oluyor.

Bir de nedenini hatırlamıyorum ama bir Spor değişkeni de koymuşum, zamanında. Bunun neredeyse hiç kullanımı yok (en:'de de burada da). Onu da çıkardım.

Maddelerde bu değişikliklerden doğan tablo bozukluklarını ise düzelteceğim.

--Doruk Salancıileti 10:46, 16 Ekim 2006 (UTC)

Girilmeyen veri[kaynağı değiştir]

Girilmeyen verilerin olduğu satırlar da çıkıyor. Mukaddimeileti 12:27, 22 Ocak 2013 (UTC)

Son patlama sorunu[kaynağı değiştir]

Her dağ yanardağ olmadığı için patlama olayıda yok. Sildiğimizde dahi görünmeye devam ediyor. Engellenebilseydi iyi olurdu. Mehmet ACAR 14:24, 20 Mart 2014 (UTC)