Şablon:Nothanks-sd

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhabalar, Vikipedi'ye Hoşgeldiniz!. [[{{{pg}}}]] sayfasında yaptığınıza benzer katkılarınızı takdir ediyoruz, ancak gerek web sitelerinden gerekse basılı materyallerden alınan telifli metin ve resimleri kabul edemiyoruz. Bu madde {{{url}}} den doğrudan kopyalanmışa benziyor. Telif hakkı ihlali nedeniyle [[{{{pg}}}]] sayfası, Vikipedi'nin hızlı silme kriterleri gereğince silinmesi gereken maddeler kapsamına giriyor. [[{{{pg}}}]] silinmek üzere etiketlendi ve siz bu mesajı gördüğünüzde silinmiş olabilir. Eğer kaynak güvenilir ise, içeriği kendi cümlelerinizle yeniden yazmayı ve o kaynağa atıfta bulunmayı düşünebilirsiniz.

Eklediğiniz materyalin telif hakkı ihlali olmadığına inanıyorsanız ya da eğer telif hakkı sahibi, bu içeriğin GNU Özgür Belgeleme Lisansı altında serbest kullanımına izin veriyorsa, bunu [[Talk:{{{pg}}}]] sayfasında açıklayabilirsiniz. Madde silinmiş fakat telif düzgün bir şekilde serbest bırakılmışsa içeriği, bu konuyu tartışma sayfasında açıkladıktan sonra [[{{{pg}}}]] sayfasına yeniden girebilirsiniz. Ancak içeriği kendi cümlelerinizle yeniden yazmayı da deneyebilirsiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam ediniz. Teşekkürler.--~~

Şablon kullanım notları
  • Kullanıcı mesaj sayfalarında kullanıcıları uyarmadan önce lütfen uyarı şablonları ile ilgili sayfayı okuyunuz. En uygun şablonu seçmeniz, gönderdiğiniz mesaj nedeniyle çıkabilecek karışıklığı en aza indirir.
  • Şablonları kopyala: ile eklemeyi lütfen unutmayınız: {{Nothanks-sd}} yerine {{kopyala:Nothanks-sd}} şeklinde kullanınız.