Şablon:KA-tanınmış

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz.
Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz; fakat seçtiğiniz kullanıcı adı tanınmış bir kişinin ismini içermesinden ötürü uygun değildir.
Vikipedi kullanıcı adı kurallarına göre, bu adı kullanamazsınız.


Eğer bu kişi siz iseniz; kullanıcı sayfanızda durumu açıkça belirtmeniz gerekmektedir. Kullanıcı hesabınız e-posta fonksiyonu açık kalacak şekilde engellenecektir. Bu kişi siz iseniz "info-tr@wikimedia.org" adresine veya engeli uygulayan hizmetliye mail göndererek engelinizi geri aldırtabilirsiniz. Bu kişi siz değil iseniz lütfen oturumunuzu kapatıp makul bir kullanıcı adı ile (aynı e-posta adresini kullanabilirsiniz) yeniden kayıt olunuz veya kullanıcı adı değiştirme talepleri sayfasından kullanıcı adınızı değiştirme talebinde bulununuz. Kullanıcı adınız değiştikten sonra engeli uygulayan hizmetliye ulaşarak engelinizi kaldırtabilirsiniz. Teşekkürler--~~


Şablon kullanım notları
  • Kullanıcı mesaj sayfalarında kullanıcıları uyarmadan önce lütfen uyarı şablonları ile ilgili sayfayı okuyunuz. En uygun şablonu seçmeniz, gönderdiğiniz mesaj nedeniyle çıkabilecek karışıklığı en aza indirir.
  • Şablonları kopyala: ile eklemeyi lütfen unutmayınız: {{KA-tanınmış}} yerine {{kopyala:KA-tanınmış}} şeklinde kullanınız.