Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 19.34, 15 Nisan 2024 Zigot34 mesaj katkılar, Kazım Tolga Gürel sayfasını oluşturdu ("Yazar, yayınevi editörü, aktivist ve akademisyen. 13 Nisan 1978 İstanbul Şişli'de doğdu. Öğrencilik yıllarında banka müşteri hizmetleri, turizm rehberliği,kitap tezgahtarlığı gibi birbirinden çok farklı işlerde deneyimler kazandı. İlk doktorasını Türkiye'de Ekonomik Krizler ve Magazinleşme adı altında yazdı. Ancak bulunduğu üniversiteyle doku uyuşmazlığı nedeniyle bu doktorası jüri aşamasındayken verilmedi. İkinci..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 23.09, 5 Ekim 2023 Zigot34 mesaj katkılar, "Kazım Tolga Gürel" sayfasını oluşturdu ("Düşünür ve yazar. İstanbul, Kadıköy doğumlu. Babasını erken yaşta kaybetti ve annesi tarafından büyütüldü. 12 yaşında yoğun teorik kitaplar okumaya başladı ve ergenliğinde fanzinlerde yazdı. Okul hayatı boyunca başarısız bir öğrenciydi ve her okul çıkışı Beyazıd ve Kadıköy'de sahaflara gidiyor, kitapçılarla sohbet ediyordu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Ünsal Oskay'dan ders alma amacıyla girdi ve..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 22.18, 5 Ekim 2023 Kullanıcı hesabı Zigot34 mesaj katkılar oluşturuldu