İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 14.12, 6 Ekim 2022 Ww3mediaa mesaj katkılar, Ww3media sayfasını oluşturdu ("2022 yılının Şubat ayında Rusya-Ukrayna savaşının başlaması ile Telegram üzerinden 3. Dünya Savaşı olarak yayın hayatına başlayan ww3media bağımsız bir media kuruluşudur. İçeriği genel olarak Rusya-Ukrayna savaşına dair saha ve operasyonel görüntüleri tarafsız ve objektif bir şekilde takipçilerine sunan bir yayın organıdır. Zamanla dünya gündemine dair önemli haber ve gelişmeleri paylaşarak takipçilerini dünya ü..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: otobiyografi
  • 13.46, 6 Ekim 2022 Ww3mediaa mesaj katkılar, 3. Dünya Savaşı medya kuruluşu sayfasını oluşturdu ("2022 yılının Şubat ayında Rusya-Ukrayna savaşının başlaması ile Telegram üzerinden 3. Dünya Savaşı olarak yayın hayatına başlayan ww3media bağımsız bir media kuruluşudur. İçeriği genel olarak Rusya-Ukrayna savaşına dair saha ve operasyonel görüntüleri tarafsız ve objektif bir şekilde takipçilerine sunan bir yayın organıdır. Zamanla dünya gündemine dair önemli haber ve gelişmeleri paylaşarak takipçilerini dünya ü..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.25, 6 Ekim 2022 Kullanıcı hesabı Ww3mediaa mesaj katkılar oluşturuldu