İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 18.49, 8 Mayıs 2024 Willlearn mesaj katkılar, Bitroca sayfasını oluşturdu ("Bitroca Ltd. 2018 yılında Hong Kong merkezli kurulmuş bir kripto para staking ve yatırım şirketidir. Şirket ilk olarak Hong Kong ve Japonya pazarında hizmet vermeye başlamıştır. 2020 yılı itibariyle Global Sign lisansı alarak Uluslararası bir yatırım şirketine dönüşmüştür. Şirketin ana faaliyeti Bitcoin ve Usdt staking yaparak kazanç elde etmek ve bu kazancı yatırım oranlarına ve vade süresine göre yatırımcılarına d..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.30, 8 Mayıs 2024 Willlearn mesaj katkılar, Bitroca sayfasını oluşturdu ("'''Bitroca Ltd.''' Online since 2018. Bitroca is a global investment company, officially incorporated in the Hong Kong. The company is headquartered in Hong Kong but its activities go far beyond the borders of Hong Kong. Bitroca is a cryptocurrency investment company that contributes to the adoption and management of Decentralized Finance & Cryptocurrency Staking. Our mission is to make crypto investments accessible to everyone. Although Bitroca is a..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiketler: Çoğunluğu Türkçe olmayan içerik ekleme Görsel Düzenleyici
  • 11.18, 8 Mayıs 2024 Kullanıcı hesabı Willlearn mesaj katkılar oluşturuldu