Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 14.27, 9 Haziran 2023 Tamersakrak mesaj katkılar, Tamer Şakrak sayfasını oluşturdu ("'''DR Tamer Şakrak''' 1977 yılının 15 şubatında Almanya'nın Nürnberg şehrinde bir işçi ailesinin son çocuğu olarak dünyaya geldi. 1982 yılında ata memleketi olan izmir ili ödemiş ilçesinin kaymakçı köyüne döndü. Yani izmir'in otamış yaylasının maşattepe kümülüsünden bir yörük. İlkokula burada başladı. Ailesi çiftçilik ve ticaretle geçimini sağladı. Tütün kırmayı, bostan sulamayı ya da bamya kesmeyi bilir...." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.13, 9 Haziran 2023 Tamersakrak mesaj katkılar, Vikiproje:Tıp/İş birliği projesi sayfasını oluşturdu ("1977 yılının 15 şubatında Almanya'nın Nürnberg şehrinde bir işçi ailesinin son çocuğu olarak dünyaya geldim. 1982 yılında ata memleketi olan izmir ili ödemiş ilçesinin kaymakçı köyüne döndüm. Yani izmir'in otamış yaylasının maşattepe kümülüsünden bir yörüğüm ben. İlkokula burada başladım. Ailem çiftçilik ve ticaretle geçimini sağladı. Tütün kırmayı, bostan sulamayı ya da bamya kesmeyi bilirim. 1985 yılı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.04, 9 Haziran 2023 Kullanıcı hesabı Tamersakrak mesaj katkılar oluşturuldu