İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 09.02, 28 Kasım 2022 TalhaBalaban mesaj katkılar, Neslive sayfasını oluşturdu (Yeni bir firma için yazı hazırlandı ve sunuldu.) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 09.25, 23 Kasım 2022 TalhaBalaban mesaj katkılar, Nills sayfasını oluşturdu ("== NILL'S Mobilya == “NILL’S” markasının temeli 1955 yılında, ilk kuşağın Ankara-Siteler’in kuruluşunda görev almasıyla başlıyor. Mobilya tasarım faaliyetlerinin başlangıç tarihi ise, 1966 ’yılında “Özen Kardeşler” isimli firmanın hüviyeti iledir. Hem Ankara hem de Türkiye de gelişmeye başlayan sektörle beraber, ürün portföyü tasarlanıp, sürekli yenilenerek, 1983 yılına kadar, buradaki üretim faaliyetle..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.52, 22 Kasım 2022 TalhaBalaban mesaj katkılar, Nills sayfasını oluşturdu ("“NILL’S” markasının temeli olan başarılı çalışmalar; 1955 yılında, ilk kuşağın Ankara-Siteler’in kuruluşunda etkin bir şekilde görev almasıyla başlıyor. Mobilya tasarım faaliyetlerinin başlangıç tarihi ise, 1966 ’yılında “Özen Kardeşler” isimli firmanın hüviyeti iledir. Hem Ankara hem de Türkiye de gelişmeye başlayan sektörle beraber, ürün portföyü tasarlanıp, sürekli yenilenerek, 1983 yılına kadar..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.28, 8 Kasım 2022 Kullanıcı hesabı TalhaBalaban mesaj katkılar oluşturuldu