İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 06.55, 27 Ekim 2020 TGT HAKAN POLAT mesaj katkılar, Tgt hakan polat sayfasını oluşturdu ("HAKAN POLAT KİMDİR!!! - Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı (TGT) Genel Başkanı, Kızılelma Ocakları Genel Başkanı, Türkiye Gençlik ve Spor Teşki..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 06.43, 27 Ekim 2020 TGT HAKAN POLAT mesaj katkılar, Hakan polat kırıkkale sayfasını oluşturdu (HAKAN POLAT KİMDİR!!! - Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı (TGT) Genel Başkanı, Kızılelma Ocakları Genel Başkanı, Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı Dergisi ,Beştepe Haber İmtiyaz sahibi eski MGV ve Ak Parti Gençlik Kolları kurucularından olan TGT Genel Başkanı Hakan Polat 1978 yılında Kırıkkale’de doğdu. Halihazırda yurtiçi ve yurtdışı ithalat ve ihracat firmalarına danışmanlık yapmaktadır. - TGT Genel Başkanlığı’nda özellikle 17-25 Aralık operasyonlarından sonra ülkemizin neredeyse tüm vilayet) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 06.41, 27 Ekim 2020 Kullanıcı hesabı TGT HAKAN POLAT mesaj katkılar oluşturuldu