İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 16.08, 24 Aralık 2023 Systemzeroone mesaj katkılar, Demokratik Karta Cumhuriyeti sayfasını oluşturdu ("Demokratik Karta Cumhuriyeti; Demokratik Karta Cumhuriyeti,12 yaşındaki bir çocuk tarafından,”mikro ulus” konusunu merak edilip araştıran çocuk, büyükbabasından çiftliğini kullanmak için izin aldıktan sonra bu konu hakkında çalışılıp,araştırma yapılıp kurulan bir mikro ulustur.Milli marşı,para birimi anayasası vb. olan bir mikro ulustur. Ülkenin İsmi:Demokratik Karta Cumhuriyeti Yönetim Biçimi:Demokrasi (Sözde)Para..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.09, 23 Aralık 2023 Systemzeroone mesaj katkılar, Demokratik Karta Cumhuriyeti sayfasını oluşturdu ("Demokratik Karta Cumhuriyeti; Demokratik Karta Cumhuriyeti,12 yaşındaki bir çocuk tarafından,”mikro ulus” konusunu merak edilip araştıran çocuk, büyükbabasından çiftliğini kullanmak için izin aldıktan sonra bu konu hakkında çalışılıp,araştırma yapılıp kurulan bir mikro ulustur. Ülkenin ismi:Demokratik Karta Cumhuriyeti Yönetim şekli:Demokrasi (Sözde)Para Birimi:Karta Lirası Alanı(Metrekare):1200 Metrekare" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 17.28, 23 Aralık 2023 Systemzeroone mesaj katkılar, Mikro Ulus sayfasını oluşturdu ("Demokratik Karta Cumhuriyeti; Demokratik Karta Cumhuriyeti,12 yaşındaki bir çocuk tarafından,”mikro ulus” konusunu merak edilip araştıran çocuk, büyükbabasından çiftliğini kullanmak için izin aldıktan sonra bu konu hakkında çalışılıp,araştırma yapılıp kurulan bir mikro ulustur. Ülkenin ismi:Demokratik Karta Cumhuriyeti Yönetim şekli:Demokrasi (Sözde)Para Birimi:Karta Lirası Alanı(Metrekare):1200 Metrekare" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 16.54, 23 Aralık 2023 Kullanıcı hesabı Systemzeroone mesaj katkılar oluşturuldu