İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 14.14, 16 Ağustos 2022 Sinemkilic97 mesaj katkılar, Klinikya sayfasını oluşturdu ("05. 08. 2021 yılında İstanbul’da kurulan Klinikya Teknoloji A.Ş. temel olarak iki misyon doğrultusunda hareket eder. İlk olarak kullanıcıları sağlık profesyonelleri ile buluşturma gayesinde olan Klinikya ikinci olarak ise sağlık hizmeti sağlayıcılarını dijital bir platformda bir araya getirir. Klinikya’nın kullanıcıları ve sağlık profesyonellerini birlikte düşünen mentalitesiyle ilintili bir şekilde, dijital sağlık hi..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.24, 15 Ağustos 2022 Sinemkilic97 mesaj katkılar, Klinikya sayfasını oluşturdu ("05. 08. 2021 yılında İstanbul’da kurulan Klinikya Teknoloji A.Ş. temel olarak iki misyon doğrultusunda hareket eder. İlk olarak kullanıcıları sağlık profesyonelleri ile buluşturma gayesinde olan Klinikya ikinci olarak ise sağlık hizmeti sağlayıcılarını dijital bir platformda bir araya getirir. Klinikya’nın kullanıcıları ve sağlık profesyonellerini birlikte düşünen mentalitesiyle ilintili bir şekilde, dijital sağlık hi..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.52, 12 Ağustos 2022 Kullanıcı hesabı Sinemkilic97 mesaj katkılar oluşturuldu