İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 12.40, 29 Mayıs 2024 SevvalCinar mesaj katkılar, Malak Tatlısı sayfasını oluşturdu ("== Malak Tatlısı == Bir tür hamur tatlısı olan "malak", ismi duyulmamış tatlılar arasında yer almaktadır. Her yörenin kendine özgü bir kültürü vardır ve yemekleri bu kültür üzerine şekillenmektedir. "Malak tatlısı" da onlardan biridir ve bazı yörelerde "malak hamuru" da denmektedir. Genelde Ankara, Çorum, Kastamonu ve Bolu gibi şehirlere özgü olmasının yanı sıra İç Anadolu'nun farklı yörelerinde de bilinmektedir. Eski..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.48, 26 Mayıs 2024 SevvalCinar mesaj katkılar, Tartışma:Cumalıkızık Köyü sayfasını oluşturdu (Cumalıkızık Köyü: yeni başlık) Etiket: Yeni konu
  • 13.58, 26 Mayıs 2024 SevvalCinar mesaj katkılar, Cumalıkızık Köyü sayfasını oluşturdu ("Bursa'nın doğusunda bulunan Cumalıkızık Köyü Osmanlı'nın geleneksel yerleşim kültürünü günümüze taşıyan köylerdendir. Merkeze 12 km uzaklıkta olan köyün kuruluşu 1300’lü yıllara kadar uzanmaktadır. Köye yakın yerleşim yerlerinde Bizans dönemine dayanan çeşitli izler mevcuttur. Bu izler zamanında Bizanslıların o bölgede barındığını göstermektedir. 1920-1922 yılları arasında gerçekleşen Yunan işgaline kar..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.36, 26 Mayıs 2024 Kullanıcı hesabı SevvalCinar mesaj katkılar oluşturuldu