Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 17.04, 5 Şubat 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mehmet Paşa Hamamı sayfasını oluşturdu ("Mehmet Paşa Hamamı amasya ilinde yer almaktadır. Mehmet Paşa Camisinin arkasında bulunmaktadır.1436 yılında mehmet paşa tarfından yapılmıştır.Hamamın yapımında moloz taşlar ve tuğla kullanılmıştır.Hamamın soğukluk bölümünün olduğu yerde nişler bulunur.Mehmet Paşa Hamamını kare planlı ve üzerinde kubbe bulunacak şekilde inşa edilmiştir. <ref>http://www.kültürportali.gov.tr</ref>" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.45, 5 Şubat 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Melik Gazi Türk İslam Eserleri Müzesi sayfasını oluşturdu ("Melik Gazi Türk İslam Eserleri Müzesi Tokat ilinin Niksar ilçesinde bulunmaktadır. Niksar Kalesi'nde bulunan Melikgazi Türk İslam Medeniyeti Taş Eserler Müzesinde lahit, eski mezar taşları,sütunlar,sütun başları ve köşe taşları sergileniyor.4 yıl önce oluşturulan bu yapının içinde Roma ,Bizans, Selçuklu,Ponytus ve Osmanlı dönemlerinden kalma 150 taş bulunuyor.Lahit ve eski mezar taşları ile eskiden kale yapımında kullanı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.16, 5 Şubat 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mehmet Paşa Hamamı sayfasını oluşturdu ("Mehmet Paşa Hamamı Amasya İlinde bulunmaktadır. Mehmet Paşa Hamamı, Mehemet Paşa Camisinin arkasında bulunuyor. Yörgüç Paşazade Mustafa Bey tarafından 1436 yılında yaptırılmıştır. Bu yapının yapımında moloz taş ve tuğla kullanılmış. Kare planlı ve üzerinde kubbe bulunan Mehmet Paşa Hamamı'nın soğukluk bölümümnün duvarlarında nişler yer alıyor. Birinci kısım,dört kenarında dört büyük nişi olan merkezi kubb..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.41, 5 Şubat 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mecitözü Hükümet Binası sayfasını oluşturdu ("Mecitözü Hükümet Binası Mecitözü Hükümet Binası'nın tarihi Geç Osmanlı Dönemi'ne dayanır. Osmanlı Dönemi'nde Amasya Valiliği'ni yapan Ziya Paşa döneminde yapıldığı bilinmektedir. Kareye planlı,iki katlı,kuzey ve güney cepheleri çıkmalı olarak inşa edilmiştir.Bu yapının yapımında malzeme olarak taş,tuğla ve ahşap kullanılmış.Kuzey ve güney cephelerinden girişi olan yapının iki sütunlu sahanlık bölümü bulu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.44, 31 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Kullanıcı:Sakine61/Adiutor-options.js sayfasını oluşturdu (Ayar dosyaları oluşturuldu) Etiketler: JS Değişikliği Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
  • 15.15, 30 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Melik Gazi Türk İslam Eserleri Müzesi sayfasını oluşturdu ("''Melik Gazi Türk İslam Eserleri Müzesi '''' ''Tarihi Niksar Kalesi'nde bulunan Melikgazi Türk islam Medeniyeti Taş Eserler Müzesi'nde lahit, eski mezar taşları, sütunlar, sütun başları ve köşe taşları sergileniyor.kale içinde açık alanda 4 yıl önce oluşturulan Melikgazi Türk İslam Medeniyeti Taş Eserler Müzesi'nde ,Roma, Bizans, Selçukllu, Ponytus ve Osmanlı dönemlerinden kalma 150 taş bulunuyor. Lahit ve eski mezar..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.13, 30 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Melik Ahmet Danişmend Gazi Türbesi sayfasını oluşturdu ("''Melik Ahmet Danişmend Gazi Türbesi'''' ''Danişmendli Devleti’nin kurucusu Melik Danişmend Gümüştekin Ahmet Gazi tarafından yaptırılmıştır. Daha sonraki dönemlerde hasar gören türbe, Osmanlı döneminde 15. yüzyıl ortalarında bugünkü haliyle yeniden inşa edilmiştir. Melikgazi Türbesi Tokat ili Niksar ilçesinde bulunmaktadır. Niksar'ın fatihi Danişmendliler'in kurucusu olan Melik Danişmend Gümüştek..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.11, 30 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mehmet Paşa Camii sayfasını oluşturdu ("'''Mehmet Paşa Camii''' ''Mehmet Paşa Camii 1486 yılında II. Bayezid’in oğlu Şehzade Ahmet’in lalası Mehmet Paşa tarafından yaptırılmıştır. Ters T planlı caminin asıl ibadet mekanı kare biçimlidir ve yüksek tavanı sekizgen kasnaklı bir kubbeyle örtülüdür. Caminin kuzey cephesinde yedi adet sekizgen biçimli sütunun altı bölüme ayırdığı bir son cemaat yeri bulunur. Her bölümün üzeri kubbeyle kapatılmışt..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.08, 30 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mecitözü Hükümet Binası sayfasını oluşturdu ("'''Mecitözü Hükümet Binası''' ''Tarihi Hükümet Konağı, geç Osmanlı dönemine tarihleniyor. Bu yapının Ziya Paşa'nın Amasya Valiliği döneminde yapıldığı biliniyor. Kareye yakın planlı,iki katlı, kuzey ve güney cepheleri çıkmalı olarak inşa edilmiş olan yapıda malzeme olarak taş,tuğla ve ahşap kullanılmış. kuzey ve güney cephelerinden iki girişli olan yapının iki sütunlu sahanlık böl..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.00, 30 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mehmet Paşa Hamamı sayfasını oluşturdu ("'''Mehmet Paşa Hamamı''' ''1436 yılında Yörgüç Paşa’nın oğlu Mustafa Bey tarafından yaptırılmıştır. Osmanlı hamam mimarisine uygun biçimde sıcaklık, ılıklık ve soğukluk bölümlerinden oluşur. Soyunmalık kare planlıdır ve duvarlarında büyük nişler görülür. Niş üzerleri mukarnaslı olan soğukluk bölümünün üzeri kubbeyle örtülüdür. Sıcaklık bölümü asıl olarak dört yönü d..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 23.38, 29 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mecitözü Hükümet Binası sayfasını oluşturdu (Yazım Hatası) Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
  • 13.29, 28 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Melik Gazi Türk İslam Eserleri Müzesi sayfasını oluşturdu ("'''Melik Gazi Türk İslam Eserleri Müzesi''' ''Tarihi Niksar Kalesi'nde bulunan Melikgazi Türk islam Medeniyeti Taş Eserler Müzesi'nde lahit, eski mezar taşları, sütunlar, sütun başları ve köşe taşları sergileniyor.kale içinde açık alanda 4 yıl önce oluşturulan Melikgazi Türk İslam Medeniyeti Taş Eserler Müzesi'nde ,Roma, Bizans, Selçukllu, Ponytus ve Osmanlı dönemlerinden kalma 150 taş bulunuyor. Lahit ve eski mezar taşlar..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.12, 28 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Melik Ahmet Danişmend Gazi Türbesi sayfasını oluşturdu ("'''Melik Ahmet Danişmend Gazi Türbesi''' ''Danişmendli Devleti’nin kurucusu Melik Danişmend Gümüştekin Ahmet Gazi tarafından yaptırılmıştır. Daha sonraki dönemlerde hasar gören türbe, Osmanlı döneminde 15. yüzyıl ortalarında bugünkü haliyle yeniden inşa edilmiştir. Melikgazi Türbesi Tokat ili Niksar ilçesinde bulunmaktadır. Niksar'ın fatihi Danişmendliler'in kurucusu olan Melik Danişmend Gümüştekin Ahmet Gazi olmuştu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.57, 28 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mehmet Paşa Camii sayfasını oluşturdu ("'''Mehmet Paşa Camii''' ''Mehmet Paşa Camii 1486 yılında II. Bayezid’in oğlu Şehzade Ahmet’in lalası Mehmet Paşa tarafından yaptırılmıştır. Ters T planlı caminin asıl ibadet mekanı kare biçimlidir ve yüksek tavanı sekizgen kasnaklı bir kubbeyle örtülüdür. Caminin kuzey cephesinde yedi adet sekizgen biçimli sütunun altı bölüme ayırdığı bir son cemaat yeri bulunur. Her bölümün üzeri kubbeyle kapatılmıştır. Süt..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.44, 28 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, Mehmet Paşa Hamamı sayfasını oluşturdu ("'''Mehmet Paşa Hamamı''' ''Amasya’nın Mehmet Paşa Mahallesi’nde, Mehmet Paşa Camii’nin arkasında bulunuyor. Amasya Mustafa Bey Hamamı. 1436 yılında Yörgüç Paşazade Mustafa Bey tarafından yaptırılan Mustafa Bey Hamamı’nın yapımında moloz taş ve tuğla kullanılmış. Kare planlı olan ve üzerinde kubbe bulunan Amasya Mustafa Bey Hamamı’nın soğukluk bölümünün duvarlarında nişler yer alıyor. Kare planlı olan sıcak..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.34, 28 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, MECİTÖZÜ HÜKÜMET BİNASI sayfasını oluşturdu ("'''MECİTÖZÜ HÜKÜMET BİNASI''' ''Tarihi Hükümet Konağı, geç Osmanlı dönemine tarihleniyor. Bu yapının Ziya Paşa'nın Amasya Valiliği döneminde yapıldığı biliniyor. Kareye yakın planlı,iki katlı, kuzey ve güney cepheleri çıkmalı olarak inşa edilmiş olan yapıda malzeme olarak taş,tuğla ve ahşap kullanılmış. kuzey ve güney cephelerinden iki girişli olan yapının iki sütunlu sahanlık bölümü bulunuyor. yapının sa..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 16.12, 9 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, . MELİK GAZİ TÜRK-İSLAM ESERLERİ MÜZESİ sayfasını oluşturdu ("''' MELİK GAZİ TÜRK-İSLAM ESERLERİ MÜZESİ''' ''Melikgazi Türk İslam Medeniyetleri Taş Eserleri Açık Hava Müzesi 40.591164 enlem ve 36.965469 boylamda yer almaktadır. Melikgazi Türk İslam Medeniyetleri Taş Eserleri Açık Hava Müzesi Tokat ili içinde Niksar ilçesine bağlıdır. Tarihi Niksar Kalesi'nde bulunan Melikgazi Türk İslam Medeniyeti Taş Eserler Müzesi'nde lahit, eski mezar taşları, sütunlar, sütun başları ve köşe..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 16.05, 9 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, MELİK AHMET DANİŞMEND GAZİ TÜRBESİ sayfasını oluşturdu ("'''MELİK AHMET DANİŞMEND GAZİ TÜRBESİ''' ''Danişmendli Devleti’nin kurucusu Melik Danişmend Gümüştekin Ahmet Gazi (Ölümü: H.498-M.1105)’ye ait olan türbe 12. yüzyılın ortalarında torunu Nizamettin Yağıbasan (1143–1164) tarafından yaptırılmıştır. Daha sonraki dönemlerde hasar gören türbe, Osmanlı döneminde 15. yüzyıl ortalarında bugünkü haliyle yeniden inşa edilmiştir. Melikgazi Türbesi Tokat ili Niksar ilçe..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.58, 9 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, MEHMET PAŞA CAMİ sayfasını oluşturdu ("'''MEHMET PAŞA CAMİ''' ''1486 yılında II. Bayezid’in oğlu Şehzade Ahmet’in lalası Mehmet Paşa tarafından yaptırılmıştır. Ters T planlı caminin asıl ibadet mekânı kare biçimlidir ve yüksek tavanı sekizgen kasnaklı bir kubbeyle örtülüdür. Caminin kuzey cephesinde yedi sütunun altı bölüme ayırdığı bir son cemaat yeri bulunuyor Mehmet Paşa Camii’nde. Her bölümün üzerinin kubbeyle kapatıldığı Mehmet Paşa Cami..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.51, 9 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, MEHMET PAŞA HAMAMI sayfasını oluşturdu ("'''MEHMET PAŞA HAMAMI''' ''Amasya’nın Mehmet Paşa Mahallesi’nde, Mehmet Paşa Camii’nin arkasında bulunuyor Amasya Mustafa Bey Hamamı. 1436 yılında Yörgüç Paşazade Mustafa Bey tarafından yaptırılan Mustafa Bey Hamamı’nın yapımında moloz taş ve tuğla kullanılmıştır. Kare planlı olan ve üzerinde kubbe bulunan Amasya Mustafa Bey Hamamı’nın soğukluk bölümünün duvarlarında nişler yer alıyor. Kare planlı olan sı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.42, 9 Ocak 2023 Sakine61 mesaj katkılar, MECİTÖZÜ HÜKÜMET BİNASI sayfasını oluşturdu ("'''MECİTÖZÜ HÜKÜMET BİNASI''' ''Tarihi Hükümet Konağı, geç Osmanlı dönemine tarihleniyor. Yapının Ziya Paşa’nın Amasya Valiliği döneminin ilgi ve desteğiyle 1865-1866 yıllarında yapıldığı sanılıyor. Ayrıca Abdizade Hüseyin Hüsamettin Hükümet Konağı’nın yeniden Kaymakam İskilipli İsmail Bey tarafından 1894 yılında yapıldığı söylenmektedir. Mecitözü Hükümet binası ilçede dünden bugüne bize kalan en..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.34, 9 Ocak 2023 Kullanıcı hesabı Sakine61 mesaj katkılar oluşturuldu