İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 16.39, 8 Nisan 2023 Said Eren mesaj katkılar, Johanna Elberskirchen sayfasını oluşturdu ("== Johanna Elberskirchen == === Hayatı ve katkıları === Johanna Elberskirchen, Almanya siyasi lezbiyen tarihinin en dikkat çekici ama neredeyse unutulmuş figürlerinden birisidir. 11 Nisan 1864’te Bonn’da doğdu. Önce Vestfalya Rinteln’de muhasebeci olarak çalıştı, ardından 1891’de üniversitelere erişimi engellenen birçok kadın gibi İsviçre’de resmi eğitimine başladı. Önce Bern’de tıp ve daha sonra Zürih’te hukuk eği..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.36, 8 Nisan 2023 Said Eren mesaj katkılar, Kullanıcı:Said Eren/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("Johanna Elberskirchen, Almanya siyasi lezbiyen tarihinin en dikkat çekici ama neredeyse unutulmuş figürlerinden birisidir. 11 Nisan 1864’te Bonn’da doğdu. Önce Vestfalya Rinteln’de muhasebeci olarak çalıştı, ardından 1891’de üniversitelere erişimi engellenen birçok kadın gibi İsviçre’de resmi eğitimine başladı. Önce Bern’de tıp ve daha sonra Zürih’te hukuk eğitimi gördü. Almanya’ya döndükten sonra ağırlıklı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.12, 3 Nisan 2023 Kullanıcı hesabı Said Eren mesaj katkılar oluşturuldu