İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 06.47, 5 Haziran 2023 Ryoshitakemura mesaj katkılar, Remzi Karşı sayfasını oluşturdu (İçerik kısaltıldı ve güncellendi. Üyesi olduğu dernekler için kaynak verildi.) Etiket: Görsel Düzenleyici: Sonrasında metin editörü
  • 09.32, 3 Haziran 2023 Ryoshitakemura mesaj katkılar, Remzi Karşı sayfasını oluşturdu ("1965 yılında Samsun’da doğan Remzi Karşı, 1989 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Aynı üniversitede Halk Sağlığı alanında doktora yaparak uzmanlık kazanmıştır. Daha sonra City of London College Stratejik Hastane Yönetimi ve Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Organizasyon alanlarında yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır. Stratejik Hastane Yönetimi ve Yönetim O..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.53, 2 Haziran 2023 Ryoshitakemura mesaj katkılar, Remzi Karşı sayfasını oluşturdu ("1965 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilde tamamladıktan sonra 1989 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesinden Tıp Doktoru olarak mezun oldu, aynı üniversitede Halk Sağlığı Doktorasını tamamlayarak Halk Sağlığı Bilim Uzmanı Unvanını kazandı. Yükseköğrenimine, City of London College Stratejik Hastane Yönetimi ve Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Organizasyon Yüksek Lisans’..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.44, 2 Haziran 2023 Ryoshitakemura mesaj katkılar, Kullanıcı:Ryoshitakemura/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("1965 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilde tamamladıktan sonra 1989 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesinden Tıp Doktoru olarak mezun oldu, aynı üniversitede Halk Sağlığı Doktorasını tamamlayarak Halk Sağlığı Bilim Uzmanı Unvanını kazandı. Yükseköğrenimine, City of London College Stratejik Hastane Yönetimi ve Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Organizasyon Yüksek Lisans’..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 11.33, 2 Haziran 2023 Kullanıcı hesabı Ryoshitakemura mesaj katkılar oluşturuldu