Tüm genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 11.34, 13 Ocak 2024 Mercansuheda mesaj katkılar, Merve Mercan sayfasını oluşturdu ("Merve Mercan, 1997 yılında Konya'da doğdu. Mersin'de büyüyen Mercan, ilkokulu Çukurova İlkokulu'nda tamamladı. Ardından, eğitimine İçel Anadolu Lisesi'nde devam ederek bu okuldan mezun oldu. Genç yaşta edebi yeteneklerini gösteren Mercan, 13 yaşında "Umut Işığındaki Karanlık" adlı bir kitap yazarak dikkatleri üzerine çekti. Bu kitapla ilgili olarak TRT Radyo'da söyleşilere katıldı. 2011 yılında, Çek Cumhuriyeti'nde bir ç..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 16.39, 12 Ocak 2022 Mercansuheda mesaj katkılar, Crocodile Ghetto sayfasını oluşturdu (Crocodile Ghetto: yeni başlık)
  • 16.21, 10 Ocak 2022 Mercansuheda mesaj katkılar, Opensea sayfasını oluşturdu (Open Sea: yeni başlık)
  • 16.17, 5 Ocak 2022 Mercansuheda mesaj katkılar, Nerdengeliyo.com sayfasını oluşturdu ("'''Nerdengeliyo.com''', Türkçe yayınlar yapan bir etimoloji sitesidir. İpek İrde Dupont ve Yiğit Hadi İrde adında iki kardeş tarafından kurulan websitede günlük hayatta kullanılan kelimelerin kökenleri paylaşılıyor. Osmanlı İmparatorluğu, Avrupa ile Yakın Doğu arasında bir kültür köprüsü olduğu için günümüz Türkçesi binlerce yabancı kelimeye ev sahipliği yapmaktadır. Türk halkı bu günlük hayattaki kelimeleri as..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.51, 21 Aralık 2021 Kullanıcı hesabı Mercansuheda mesaj katkılar oluşturuldu