İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 13.48, 25 Mayıs 2024 Melikeshewal mesaj katkılar, Çorum Düğün Gelenekleri sayfasını oluşturdu ("Çorum yöresinde, düğün adetleri birçok adım altında gerçekleşmektedir. Bunlar "Çorum'da Somut Olmayan Kültürel Miras" olarak adandırılmaktadır. '''Düğün Hazırlıkları ve Başlangıç;'''düğüne yaklaşık on gün kala köyün erkekleri akşam yemeğinde toplanırlar ve ertesi gün köyün gençlerinin odun kesmeye gitmesi hakkında konuşurlar. '''Odun Kesme;'''diğer sabah gençler odun kesmek üzere dağa giderler ve gençler d..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.55, 14 Mayıs 2024 Melikeshewal mesaj katkılar, İsimsiz (Cumhuriyet'in İlanı) sayfasını oluşturdu ("Ali Avni Çelebi'nin tuval üzerine yağlı boya eseridir. 137X154 cm boyutundadır. Resimde savaşa gönderilen erkekler, kağnılara cephane yükleyen kadınlar ve çocuklar ile farklı cephelerde devam eden savaş sahneleri tasvir edilmiştir. [1]Bu sahnede, Ankara I. Meclis Binası toplantı salonunun kürsüsünde Atatürk, Kurtuluş Savaşı'nı anlatan Söylev'ini okumaktadır. Resmin merkezinde yükselen tepe noktasında, Türk bayrağı ile Cum..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.30, 14 Mayıs 2024 Melikeshewal mesaj katkılar, Langa Bostanı sayfasını oluşturdu (Müze eserleri için bilgilendirme.)
  • 07.37, 22 Nisan 2024 Kullanıcı hesabı Melikeshewal mesaj katkılar oluşturuldu