Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 20.48, 18 Temmuz 2021 LutfuKurt mesaj katkılar, Gökhan Altıner sayfasını oluşturdu (Not : Bahsi geçen Gökhan Altıner Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Halkı temsil eden gazetecilerden biridir. Kendisinin madde 6'da geçen hususları karşıladığı görülmektedir. Youtube ve Facebook gibi sosyal platformlar incelendiğinde kişinin ulaştığı kitlede baz alınınca yaşadığı halk arasındaki popülerliği somut bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Bu EDİTÖRE NOT olarak yazılmıştır. Lütfen inceledikten sonra bu açıklamayı siliniz.)
  • 14.50, 18 Temmuz 2021 LutfuKurt mesaj katkılar, Gökhan Altıner sayfasını oluşturdu ("Gökhan Altıner (d. 25 Temmuz 1980; Lefkoşa), Kıbrıslı Türk Gazeteci, Program Yapımcısı ve Yazar. ABD Arkansas Eyaleti İyi Niyet Elçisi.. International Federation of Journalists Üyesi. Kıbrıs Postası Gazetesi’nde günlük köşe yazısı yazmakta ve Kıbrıs Postası TV’de Sabah Postası isimli programında günlük canlı yayın sunmaktadır. == HAYATI == 25 Temmuz 1980’de Lefkoşa’ da doğdu. İlk okulu Dikmen, Orta okulu Bayr..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.46, 18 Temmuz 2021 Kullanıcı hesabı LutfuKurt mesaj katkılar oluşturuldu