İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 19.34, 22 Mayıs 2024 Kubrapolatt mesaj katkılar, Vank Kalesi sayfasını oluşturdu ("Vank Kalesi Erzurum'un 25 km Kuzeybatısı'nda bulunan Olur ilçesi'nin Keçili Köyü'nün Vank Mezrası'nda bulunmaktadır. Ne zaman ve kim tarafından yapıldığı belli olmamakla beraber "...Bizans veya Roma döneminde kaldığı tahmin edilmektedir." (Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, t.y.) Kale duvarları içerisinde Hıristiyanlıkla ilgili çeşitli motifler, freksler, süsler bulunmaktadır. Fakat zaman içerisinde deforme olduğu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Olası reklam maddesi (kişi)
  • 21.38, 17 Mayıs 2024 Kubrapolatt mesaj katkılar, Yün Açma sayfasını oluşturdu ("Yün açma asırlardır süren geleneksel bir sanattır. El işçiliğine dayanan bu işlem günümüzde sanayileşmenin artması ile yavaş yavaş unutulmaktadır. Az da olsa bu gelenek günümüzde de devam etmektedir. Yün açma bazı işlemlerden geçerek son halini almaktadır. İlk olarak koyun kırkılarak yünler toplanmaktadır. Bu işlem genelde bahar aylarında yapılmaktadır. Toplanan yünler yıkanır ve kurutulmaya bırakılır. Daha sonra..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.16, 17 Mayıs 2024 Kubrapolatt mesaj katkılar, Yıldızkaya Mağarası sayfasını oluşturdu ("Yıldızkaya Mağarası, Erzurum ilinin Olur İlçesine bağlı olan Yıldızkaya Köyü’nde bulunmaktadır. Köyün adın Kivi Köyü olarakta bilinmektedir. “Köyün 2km kadar Kuzeydoğusundadır.” [https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/26649 (Bekdemir, Sever, Uzun ve Elmacı, 2011).] Bu mağara ulaşımın epey zor olduğu, engebeli, merkeze uzak bir yerde bulunmaktadır. Bu yüzden yeterince tanınmamıştır. Henüz turizme açılm..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.38, 17 Mayıs 2024 Kullanıcı hesabı Kubrapolatt mesaj katkılar oluşturuldu