İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 18.42, 26 Mayıs 2024 Kayaaleyna mesaj katkılar, Rüstem Paşa Kervansarayı (Konya) sayfasını oluşturdu (" '''Rüstem Paşa Kervansarayı''', Konya’nın Ereğli ilçesinde bulunan 16.yüzyılda yılında Kanuni Sultan Süleyman Devrinde yapılmış bir kervansaraydır. Ulu Camii'nin yanında yer almaktadır. Kervansarayın inşa tarihini veren bir belge bulunmamaktadır. Ancak Mimar Sinan'ın eserlerinde günümüze ulaşan eserlerinin listesini veren makaleye bakılacak olursa eserin oluşturulma tarihine yakın bir tarihin veri..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.48, 23 Mayıs 2024 Kayaaleyna mesaj katkılar, Rüstem Paşa Şifa Hamamı (Konya) sayfasını oluşturdu ("'''Rüstem Paşa Şifa Hamamı'''<ref>https://eds.p.ebscohost.com/eds/pdfviewer/pdfviewer?vid=0&sid=eb7ac193-9df0-48b5-981f-ec5e7a899f90%40redis</ref>, Konya'nın Ereğli ilçesinde, 15. yüzyılda Karamanoğlu Döneminde İbrahim Bey (1423-1464) tarafından inşa ettirilmiş ve banisi bilinmemektedir. Rüstem Paşa Şifa Hamamı, 2007 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tescillenmiştir ve günümüzde ise restorasyonu tamamlanmı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.43, 21 Mayıs 2024 Kayaaleyna mesaj katkılar, Çeneçarpan Çorbası sayfasını oluşturdu ("==Çeneçarpan Çorbası== Çeneçarpan Çorbası, Tekirdağ ili yöresel mutfağına aittir. Temel malzemeleri süt ve hamurdan oluşmaktadır. <ref>https://jotags.net/index.php/jotags/article/view/742/1310f</ref> Kırklareli yöresi mutfağında bulunan Sütlü Hamur çorbası ile benzerlik göstermektedir. Ancak Trakya mutfağında yapılan çorbaların çoğu limonlu-yumurtalı terbiyeye yer verildiği için bu çorbayla farklılık göstermektedir...." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.11, 19 Mayıs 2024 Kayaaleyna mesaj katkılar, Sevgi Adası sayfasını oluşturdu (" Sevgi Adası, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Parkın içerisinde yer almaktadır. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Seyir kulesinin bulunduğu alanı Sevgi adası olarak düzenlenmesi yapılmıştır. Bu çalışma Ankara'nın nadir yetişen bitkilerinden olan Sevgi Çiçeğinin tanıtımı ve endemik bitkilerle ilgili farkındalığı arttırmak isten..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.36, 19 Mayıs 2024 Kullanıcı hesabı Kayaaleyna mesaj katkılar oluşturuldu