İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 12.26, 6 Ekim 2023 Kaganonaran mesaj katkılar, Gelenekselsipsiseker sayfasını oluşturdu ("Geleneksel sipsi şekeri, Akdeniz Bölgesinde bulunan Göller Yöresinde 100 yıldır beğeniyle tüketilen bir şeker çeşidir. 100 yılı aşkın süredir beğeniyle tüketilen Geleneksel sipsi şekeri, bugün halen aynı tat ve lezzetiyle, katkısız bir şekilde NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu tarafından, üretimi yapılarak vatandaşlara sunulmaktadır. Geçmişte Teke Yöresinde ( Göller Yöresi ) çok sayıda sipsi şekeri (ç..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.19, 5 Ekim 2023 Kaganonaran mesaj katkılar, Nnchaber sayfasını oluşturdu ("NNC Haber, NNC Medya imtiyaz sahibi İbrahim Nanecioğlu'na ait olan internet haber sitesidir. 2000 yılında kurulan Bucak Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Nanecioğlu, 2005 yılında rehberbucak adlı sitesi ile çıkmış olduğu internet medyası serüvenini 2011 yılında [http://www.nnchaber.com www.nnchaber.com] haber sitesi ile sürdürdü. Yıllardır bölgede etkin bir şekilde vatandaşlara en hızlı ve doğru haber iletmek için ç..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.22, 22 Mart 2022 Kullanıcı hesabı Kaganonaran mesaj katkılar otomatik olarak oluşturuldu