Tüm genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 06.31, 8 Eylül 2021 Goksel38 mesaj katkılar, Melih Ozsoy zeytinyagları sayfasını oluşturdu ("'''Melih Ozsoy Zeytinyağları''' Aslen Karadenizli bir aileden gelen Melih, zeytinyağı piyasasına hayat şartları yüzünden girmiştir. Karadenizden Egeye ulaşan bu macerada, kendini bir anda EGE KARTEL'leri arasında bulmuştur. Bu bölgede Zeytinyağ piyasasını kontrol eden 3 büyük Kartel bulunmaktadır. 1980'li yıllarda bu Kartellerin kanlı ve yağlı savaşı son bulmuş ve aralarında bir barış anlaşması imzalamışlardır. Bu 3 b..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 06.25, 8 Eylül 2021 Goksel38 mesaj katkılar, Kullanıcı:Goksel38/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("'''Melih Ozsoy Zeyinyağları''' Aslen Karadenizli bir aileden gelen Melih, zeytinyağı piyasasına hayat şartları yüzünden girmiştir. Karadenizden Egeye ulaşan bu macerada, kendini bir anda EGE KARTEL'leri arasında bulmuştur. Bu bölgede Zeytinyağ piyasasını kontrol eden 3 büyük Kartel bulunmaktadır. 1980'li yıllarda bu Kartellerin kanlı ve yağlı savaşı son bulmuş ve aralarında bir barış anlaşması imzalamışlardır. Bu 3 b..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiketler: olası_vandalizm Görsel Düzenleyici
  • 06.14, 8 Eylül 2021 Kullanıcı hesabı Goksel38 mesaj katkılar oluşturuldu