İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 20.03, 21 Nisan 2022 Elifavcionline mesaj katkılar, Elif avcı sayfasını oluşturdu ("<gallery> </gallery> 1990 Haziran’ında iki çocuklu Malatyalı bir ailenin ikinci çocuğu olarak İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. İlkokulu ve ortaokulu Kocamustafapaşa İlköğretim okulunda, liseyi ise Yedikule Lisesi’nde tamamladı. Zamanının büyük bir çoğunluğunu münazaralar, kompozisyon ve Türk Halk Müziği solist yarışmalarıyla geçirdiği lise çağlarında herbirinden dereceler ve ödüller almak Türk Halk Müziği ve k..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.17, 6 Mart 2022 Elifavcionline mesaj katkılar, Elif Avcı sayfasını oluşturdu ("küçükresim 1990 Haziran’ında iki çocuklu Malatyalı bir ailenin ikinci çocuğu olarak İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. 90’ların tüm güzelliklerini yaşayarak geçirdiği çocukluğunun müziğe dair ilk hatıraları arasında; sevdiği dizilerin müziklerini blok flütü ile çalmak, yaşıtlarının çizgifilm izlediği zamanlarda televizyon karşısında Trt Arı Stüdyosu konserlerini izlemek ve Kocamustafapa..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.03, 6 Mart 2022 Kullanıcı hesabı Elifavcionline mesaj katkılar oluşturuldu