İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 07.37, 3 Nisan 2022 Ekoekte mesaj katkılar, Tartışma:Dr. İrem EKMEKCİ ERTEK sayfasını oluşturdu (" Türk Psikiyatri Hekimi. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı. Tıp Fakültesi: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2008. Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2015. Şu anda Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmaktadır. Dünya'da tek olan bir yöntemle koltuğuna oturtarak Şizofreni Hastalarını tedavi ediyor." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 07.35, 3 Nisan 2022 Ekoekte mesaj katkılar, Dr. İrem EKMEKCİ ERTEK sayfasını oluşturdu (" Türk Psikiyatri Hekimi. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı. Tıp Fakültesi: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2008. Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2015. Şu anda Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmaktadır. Dünya'da tek olan bir yöntemle koltuğuna oturtarak Şizofreni Hastalarını tedavi ediyor." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.57, 30 Mart 2022 Ekoekte mesaj katkılar, Dr. İrem EKMEKCİ ERTEK sayfasını oluşturdu ("Türk Psikiyatri Hekimi. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı. Tıp Fakültesi: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2008. Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2015. Şu anda Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmaktadır. Dünya'da tek olan bir yöntemle koltuğuna oturtarak Şizofreni Hastalarını tedavi ediyor." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 13.55, 30 Mart 2022 Ekoekte mesaj katkılar, Tartışma:Dr. İrem EKMEKCİ ERTEK sayfasını oluşturdu ("Türk Psikiyatri Hekimi. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı. Tıp Fakültesi: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2008. Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2015. Şu anda Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmaktadır. Dünya'da tek olan bir yöntemle koltuğuna oturtarak Şizofreni Hastalarını tedavi ediyor." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.51, 18 Mart 2022 Ekoekte mesaj katkılar, Dr. İrem EKMEKCİ ERTEK sayfasını oluşturdu ("Türk Psikiyatri Hekimi. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı. Tıp Fakültesi: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2008. Uzmanlık: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2015. Şu anda Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmaktadır. Dünya'da tek olan bir yöntemle koltuğuna oturtarak Şizofreni Hastalarını tedavi ediyor." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.43, 18 Mart 2022 Kullanıcı hesabı Ekoekte mesaj katkılar oluşturuldu