İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 09.00, 28 Mayıs 2024 Efekunduzpartisi mesaj katkılar, Patatesli Köfte sayfasını oluşturdu ("Patatesli köfte, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapılan, patates ve kıyma gibi ana malzemelerle hazırlanan lezzetli bir yemektir. Bu köfte türü, hem doyurucu hem de besleyici özellikleriyle bilinir. Patatesli köfte, patates ve kıymanın birlikte yoğrulup baharatlarla tatlandırılarak kızartıldığı veya fırınlandığı bir yemektir. Bu yemek, özellikle aile sofralarında ve özel günlerde tercih edilen bir ana yemek olarak öne ç..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 08.51, 28 Mayıs 2024 Efekunduzpartisi mesaj katkılar, Tuzlu Yoğurt sayfasını oluşturdu ("Tuzlu yoğurt, genellikle Türkiye'nin güneydoğu bölgelerinde, özellikle Hatay, Adana ve Mersin'de popüler olan bir yoğurt çeşididir. Yoğurt, tuz eklenerek uzun süre dayanıklı hale getirilir ve bu sayede saklanması kolay olur. Tuzlu yoğurt, çeşitli yemeklerde kullanılabildiği gibi, tek başına da tüketilebilir. Tuzlu yoğurt yapımında malzeme olarak Taze yoğurt ve Tuz kullanılır. <ref>Uysal, H., & İslam, A. (2018). "The Effects..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 08.44, 28 Mayıs 2024 Efekunduzpartisi mesaj katkılar, Soslu Döner sayfasını oluşturdu ("Hatay usulü soslu döner, Türkiye'nin Hatay iline özgü bir lezzettir ve zengin baharat karışımları ve özel sosları ile tanınır. Hatay usulü soslu döner, zengin baharatlarla marine edilen etin, özel bir sosla servis edilmesiyle bilinir. Bu sos genellikle domates, biber salçası, sarımsak, limon suyu ve çeşitli baharatların karışımıyla yapılır. Bu yemeğin karakteristik özelliklerinden biri, pişirilmeden önce etin marinasyon s..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 06.10, 18 Mayıs 2024 Efekunduzpartisi mesaj katkılar, Hatay Usulü Lebeniye çorbası sayfasını oluşturdu ("Lebeniye çorbası, Hatay'da et ve nohuttan yapılan doyurucu bir çorbadır. Kültürümüze Lübnan mutfağından gelmiştir. küçükresim küçükresim Malzemeler: - 1 su bardağı yoğurt - 1 yemek kaşığı un - 1 yumurta sarısı - 1 su bardağı haşlanmış nohut - 1 çay bardağı pirinç - 4 su bardağı su (isteğe göre tavuk suyu veya et suyu) -..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 05.48, 5 Mayıs 2024 Efekunduzpartisi mesaj katkılar, Patatesli Köfte sayfasını oluşturdu ("Hataya özgü bir yemek çeşididir. Köfte ile patatesin beraber yoğurulması ile elde edilir. Kenine has bir sosu vardır. Gereken malzemeler; patates, köftelik bulgur, acı biber salçası, soğan, domates salçası, kimyon, tuzdur. Ayrıca kendine özgü sosu için de; soğan, sarımsak, domates, biber salçası, pul biber, domates salçası, tuz ve karabiber gerekir." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.30, 16 Ocak 2024 Kullanıcı hesabı Efekunduzpartisi mesaj katkılar oluşturuldu