İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 11.22, 26 Aralık 2023 Efehankeles mesaj katkılar, Catherine Asaro sayfasını Kullanıcı:Efehankeles/Catherine Asaro sayfasına taşıdı (kullanıcı sayfama taşıyorum) Etiket: Yeni kullanıcı taşıma işlemi
  • 11.18, 26 Aralık 2023 Efehankeles mesaj katkılar, Catherine Asaro sayfasını oluşturdu (" Biyografi Catherine Ann Asaro (6 Kasım 1955 doğumlu), Amerikalı bilim kurgu ve fantastik yazar, şarkıcı ve öğretmendir. En çok Skolian İmparatorluğu Efsanesi olarak adlandırılan Yakut Hanedanlığı hakkındaki kitaplarıyla tanınır. Catherine Asaro, 6 Kasım 1955'te Oakland, Kaliforniya'da doğdu ve El Cerrito, Kaliforniya'da büyüdü. Richmond Gönüllü Entegrasyon Planının bir parçası olarak Richmond, California'daki Kennedy Li..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.24, 19 Aralık 2023 Efehankeles mesaj katkılar, Sürdürebilir kalkınma amacı 10 sayfasını oluşturdu ("Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi 10 ( Hedef 10 veya SSK 10 ) eşitsizliğin azaltılmasıyla ilgilidir ve 2015 yılında Birleşmiş Milletler tarafından belirlenen 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefinden biridir. Tam başlığı: "Ülkeler içindeki ve ülkeler arasındaki eşitsizliğin azaltılması". Hedefin 2030 yılına kadar ulaşılması gereken on hedefi var. Hedeflere doğru ilerleme göstergelerle ölçülecektir. İlk yedi hedef sonu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 09.45, 21 Kasım 2023 Kullanıcı hesabı Efehankeles mesaj katkılar oluşturuldu