İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 08.58, 9 Temmuz 2024 Damla Karacabay mesaj katkılar, Neredekal.com sayfasını oluşturdu ("Türkiye'nin en kapsamlı tesis - fiyat karşılaştırma ve seyahat rehberidir. Türkiye'de bulunan otel, pansiyon, apart, bungalov, kamp yeri, villa ve çok daha fazla konaklama hizmeti sağlayan her tesis için ayrıntılı bilgileri karşılaştırmalı yorumlar, fotoğraf - videolar ve kullanıcı yorumlarıyla birlikte Neredekal.com'da bulabilirsiniz. #ÖnceTürkiyeyiKeşfet vizyonuyla Türkiye'nin tarihi ve kültürel tanıtımını benimsemekte..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.52, 13 Haziran 2024 Damla Karacabay mesaj katkılar, Neredekal.com sayfasını oluşturdu ("23 bin’den fazla otel ve binlerce destinasyon, yüzbinlerce mekan ve aktivite içeriği ile; Türkiye’nin en geniş Seyahat ve Konaklama Rehberi Neredekal.com'da Türkiye'nin dört bir yanındaki otel, pansiyon, kamp yeri, özel villa, karavan otel ve benzeri konaklama hizmetleri sunan her türlü tesise ait detaylı bilgileri; videolar, fotoğraflar, karşılaştırmalı fiyatlar ve misafir yorumları ile bulabilirsiniz. #ÖnceTürkiyeyiKeşfet vi..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.23, 13 Haziran 2024 Kullanıcı hesabı Damla Karacabay mesaj katkılar oluşturuldu