İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 13.35, 26 Ağustos 2023 Costumabutment mesaj katkılar, Diş deposu sayfasını oluşturdu (kaynakçalar kısmını değiştirdim. türkiyeden ve yurtdışından örnek firmalar ekledim başka kaynakçalarda ekledim) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 15.42, 25 Ağustos 2023 Costumabutment mesaj katkılar, Diş Hekimliği Öğrenci Malzemeleri sayfasını oluşturdu ("Diş hekimliği öğrencileri öğrencilikleri boyunca diş hekimliği eğitiminin olmazsa olmazı olarak teorik eğitimlerinin yanı sıra pratik eğitim de görmektedirler. 5 senelik bu eğitim süresince diş hekimliği öğrencileri klinik öncesi (preklinik) ve klinik eğitimler almaktadırlar. Preklinik eğitimler daha çok diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin klinik eğitimlere geçmeden önce yapay ve çekilmiş dişlerle ve modellerle yap..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.31, 25 Ağustos 2023 Costumabutment mesaj katkılar, Diş deposu sayfasını oluşturdu ("Diş deposu ya da diğer adıyla dental depo diş hekimleri, diş hekimliği öğrencileri, dental implant firmaları ve diş teknisyenlerinin kullandığı dental ürünleri temin edip satışını yapan Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın ilgili yönetmeliklerine tabi şirketlerdir. Diş depoları tıbbi cihaz satış, reklam ve tanıtım yönetmeliğine bağlıdır. İlgili yönetmelik https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=19666&Me..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.00, 25 Ağustos 2023 Kullanıcı hesabı Costumabutment mesaj katkılar oluşturuldu