Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 09.07, 24 Ekim 2022 Beyazserçelikiz mesaj katkılar, Ahmet Bozkurt sayfasını oluşturdu ("== '''AHMET BOZKURT KİMDİR?''' == Ahmet Bozkurt, 23 Mart 2004 yılında Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dünyaya gelmiştir. Henüz 18 yaşında olan Bozkurt, kariyerine yavaş ama sağlam adımlarla adım atmaktadır. Memleketi Sivasdır. İlkokul yılını Tokat'ta, ortaokul ve lise yıllarını da Ankara'da tamamlamıştır. Müzik sektörüne girme nedeni "Herkes yapıyor ben neden yapamayım? Neden şarkılarım sokaklarda, cafelerde, avm..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici: Sonrasında metin editörü
  • 18.31, 13 Ekim 2022 Beyazserçelikiz mesaj katkılar, Ahmet Bozkurt sayfasını oluşturdu ("23 Mart 2004 yılında Ankara'da doğan Bozkurt aslen Sivaslıdır.Bozkurt, şu anda müzisyen olarak kariyerini sürdürmektedir. İlk teklisini 2 Ağustos 2021 yılında kendi şarkısı olan Sevgilim'i çıkardı. Son dönemlerde kariyerini müzik dünyasında varolarak sürdürmeye karar vermiştir. En büyük hayali iyi bir müzisyen olmak ve bu yolda basamakları hızlı bir şekilde tırmanabilmeyi başarmaktır. Geçmiş dönemde böyle bir haya..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 03.06, 10 Nisan 2022 Beyazserçelikiz mesaj katkılar, Ahmet Bozkurt sayfasını oluşturdu ("Ahmet Bozkurt 23.03.2004 Tarihinde Ankara/Yenimahalle'de dünyaya geldi.Aslen Sivaslı olup Ankara'da yaşamaktadır.Hobileri şarkı söylemek,yemek yapmak ve oyun oynamaktır.Şu anda müzisyen olarak kariyerini sürdürmektedir." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.09, 3 Ağustos 2021 Kullanıcı hesabı Beyazserçelikiz mesaj katkılar otomatik olarak oluşturuldu