İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 11.31, 31 Ocak 2023 Aysimabakircilar mesaj katkılar, Tartışma:Mizu sayfasını oluşturdu ("Sayfa, hızlı silinmeye aday olarak işaretlenmiş fakat e-ticaret sektöründe hizmet veren amazon, etsy, ebay gibi pek çok web sitesinin de vikipedi sayfası bulunuyor. Bu durumda ilgili sayfaların da mı aynı şekilde işaretlenmesi gerekiyor? Yeniden değerlendirilmesini rica ederim. ~~~~" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Yeni konu
  • 15.13, 30 Ocak 2023 Aysimabakircilar mesaj katkılar, Mizu sayfasını oluşturdu (mizu.com websitesi için açılmış bir wikipedi sayfasıdır.)
  • 08.50, 2 Aralık 2022 Aysimabakircilar mesaj katkılar, STM 500 sayfasını oluşturdu (<ref>https://www.defensehere.com/en/turkey-starts-manufacturing-its-first-domestic-submarine-stm500</ref>, <ref>https://www.stm.com.tr/tr/cozumlerimiz/deniz-projeleri/denizalti-stm-500</ref>, <ref>https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/milli-denizalti-stm500un-uretim-faaliyetlerine-baslaniyor/2622835</ref>, <ref>https://www.stm.com.tr/tr/medya/basin-bultenleri/turkiyenin-milli-denizalti-seruveninde-tarihi-adim-stm500un-uretimi-icin-ilk-asama-olan-mukavim-tekne-test-uretimi-basliyor</ref>)
  • 05.15, 28 Temmuz 2022 Kullanıcı hesabı Aysimabakircilar mesaj katkılar oluşturuldu