İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 13.37, 15 Ocak 2024 Asafvarlik mesaj katkılar, Braw stars sayfasını oluşturdu ("braw stars supercell tarafından kurulan bir mobil oyundur içinde birçok savaşçısı olan bu oyun şuan hala binlerce kişi bu oyunu oynamakta.braw stars"ın dğer oyunlar gibi birçok hikayesi vardır bunlar gennellikle karakterlerin hikayesidir.ama konumuz braw starsı tanıtmak 2017-2010 yılında kurulan braw stars eskiden innanılmaz derecede berbat durumdaydı.ama şuan amerika birleşik devleti tarafından 8 milyon kişi bu oyunu oynuyor." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.02, 11 Ocak 2024 Asafvarlik mesaj katkılar, Mınecraft"ın bir hikayesi sayfasını oluşturdu ("minecraft herksin bildiği bir video oyunudur.17 mayıs 2009 yılında kurulan minecraft şuanki hali eski haline hiç benzemiyor.markus aleksej presson tarafından kurulan bir oyundur aslında siz onu notch olarak biliyorsunuz evet zaten notch. minecraft eskiden başkabir oyundan çalmış gibi berbat bir durumdaydı bizim şu an bildiğimiz mınecraftlarda koşma özelliği var ama o dönemde koşma vb şeylerin hiç birisi yoktu. minecraftın isim a..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 16.58, 9 Ocak 2024 Asafvarlik mesaj katkılar, Samsung nasıl bir telefon sayfasını oluşturdu ("samsung o günden bugüne kadar gelkmiş bir telefon şirketi.13 ocak 1969 yılında kurulan şirket.hala günümüzde kullanılan bir telefon şirketi. korenin suwon şehrinde kurulan samsung şu anki en iyi telefonu samsung galaxys24 şuanda inanılmaz yönleri var.kamerası hoparlörü ekranı vb.şeyler hpsi bir telefonda birleşmiş. logosu ise 3 yıldız yani GÖK YÜZÜNDE BÜYÜK GÜÇLÜ VE SONSUZA KADAR PARLAYACAK BİR YILDIZ GİBİ kendisi..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici: Sonrasında metin editörü
  • 05.48, 9 Ocak 2024 Asafvarlik mesaj katkılar, Apple nasıl ortaya çıktı sayfasını oluşturdu ("apple herkesinbildiği bir şirkettir.apple dünyanın en zengin 2. şirketidir.tamı tamına 3 tirilyon $ çıkan bir şirkettir apple logosu bir ısırılmış elmayı andırır.bunun hikayesi ise 18. yüz yılda yaşamış bir adam ve elma tutkunu olarak bilinen bir adamdır.apple logosu hikayesi işte burdan gelmiştir. apple nin saati tlefonu bilgisayarı gibi şeyleri vardır.bunların masrafları toplam 0 tl evet 0tl apple nin hiç masrafı yokt..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.36, 25 Aralık 2023 Kullanıcı hesabı Asafvarlik mesaj katkılar oluşturuldu