İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 15.52, 26 Ağustos 2023 Anonsuser444 mesaj katkılar, Whippin1337 sayfasını oluşturdu ("Çoğu Legal Olmayan Gruplarda Tanınan Whippin Piyasanın En Tanınan Carder'larından Bir Tanesidir. Çoğu Ship Fotoğrafları İle Sanala Gündem Olarak Namını Salmıştır." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 00.47, 23 Ağustos 2023 Anonsuser444 mesaj katkılar, SenzRoot Kimdir? sayfasını oluşturdu ("İsmi SenzRoot Ve Capone El Patron Caner Atlas Adlarıyla Bilinen Çoğu Legal Olmayan Gruplarda Tanınan Senz Geçtiğimiz Günlerde Yaptığı Eylemlerle Sanala Gündem Olarak Sanalda En Saygın Kişiliklerden Birisi Olduğunu Kanıtlamıştır. Genellikle İlgisi Credit Card'larıyla Olan Senz Hacking Ve Rat Konularındada Bilgin Bir İnsandır." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Olası reklam maddesi (kişi)
  • 00.39, 23 Ağustos 2023 Anonsuser444 mesaj katkılar, SenzRoot sayfasını oluşturdu ("İsmi SenzRoot Ve Capone El Patron Caner Atlas Adlarıyla Bilinen Çoğu Legal Olmayan Gruplarda Tanınan Senz Çoğu Eylemiyle Sanala Gündem Olarak Sanalda En Saygın Kişiliklerinden Birisir Genellikle İlgisi Credit Card'larıyla Olan Senz Hacking Ve Rat Konularındada Bilgin Bir İnsandır." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 00.15, 23 Ağustos 2023 Anonsuser444 mesaj katkılar, Yuso4k Kimdir? sayfasını oluşturdu ("Yuso4k Nickiyle Bilinen Dostumuz Sanal Ortamda Saygın Bir Ticaret İnsanı Olarak Tanınmaktadır. Çoğunlukla Pubg Piyasasında Görülen Yuso Altındaki Destansı Hesaplarla Herkesi Büyülemekte." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Olası reklam maddesi (kişi)
  • 23.58, 22 Ağustos 2023 Kullanıcı hesabı Anonsuser444 mesaj katkılar oluşturuldu