İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 15.27, 22 Ağustos 2021 178.233.112.83 mesaj, Sanal Gerçeklik Kitabı sayfasını oluşturdu ("Dijital stratejist Asaf Tahir tarafından yazılan Sanal Gerçeklik Kitabı, dijital gelişmeleri, dijital varlıkları ve beraberinde insanların dijital dünyaya kendilerini nasıl entegre edeceğini anlatan bir kitağtır Sanal Gerçeklik, dijital stratejist ve yazar Asaf Tahir'in kitabının adıdır. İlk baskısı 2021 yılında İstanbul’da yapılmıştır. Kitapta dijital gelişmeler ve dijital kazanımlardan bahsedilmiştir. Ayrıca kitap di..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.49, 17 Nisan 2021 178.233.112.83 mesaj, Asaf Tahir sayfasını oluşturdu (Asaf Tahir, genç jenerasyonun bu zor günlerde umutsuz olduğu bir dönem içerisinde bir şekilde onları hareketlendirip, dijital girişimciliğe yönlendirmeye çalışan birisidir. Bu yüzden Wikipedia ailesinde onunda yeri olmalıdır. İyi çalışmalar dilerim.) Etiket: Görsel Düzenleyici