Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 20.20, 23 Nisan 2022 176.235.149.90 mesaj, Seyyahların Gözünden Bizans İstanbul'u sayfasını oluşturdu ("== İçerik == Bu vikipedi sayfasında Bizans ya da bir başka değimle Doğu Roma İmparatorluğu'nun hüküm sürdüğü yıllarda İstanbul'a gelen yabancıların gözünden ilgili dönemlerin Konstantinopolis'i veya günümüzdeki ismiyle İstanbul'unu tanımak ve incelemek amaçlanmaktadır. == Egeria (Aetheria) [384'e doğru] == Yapılan araştırmalar sonucunda Bizans İmparatorluğu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 16.07, 18 Nisan 2022 176.235.149.90 mesaj, Khalke Kapısı (Büyük Saray) sayfasını oluşturdu ("== Tarihi == 4.yüzyıl sarayı, ikametgâh olarak kullanılan Daphne, taht ve kabul salonu olan Magnaura ve Augusteus, Konsistorium (Meclis Salonu), Tribunal (Mahkeme), Akubia (resmi davet salonu) ve Khalke denilen sarayın ana girişinden oluşmaktaydı. Khalke ise Büyüksaray ile Augouesteon Meydanı arasında hol görevi gören Büyüksaray'ın ana girişidir. Adını vaktiyle da­mının yaldızlı bakır levhalarla kaplı olmasından alan kapı ve..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.50, 18 Nisan 2022 176.235.149.90 mesaj, Merdiven Kulesi (Büyük Saray) sayfasını oluşturdu ("<ref>Büyük Saray kompleksinin toprağın üzerinde kalan nadir kalıntıların­dan biri olan Merdiven Kulesi, en doğudaki terasın üzerin­de bulunmaktadır. İki teras arasındaki bağlantıyı sağlayan bu tuğla hatıllı taş yapının içinde eskiden bir merdiven ya da rampa olduğu görülü­yor. İçindeki tüm mekanları tonozlu bu kalıntının, büyük bir tören mekanına sahip ''Magnaura Sarayı''’nın par..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)