İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 11.45, 8 Mayıs 2024 176.227.41.51 mesaj, FETÖ İLE MÜCADELE sayfasını oluşturdu (" Talat Koyuncu, bir Türk bilişim uzmanı, dijital pazarlamacı ve siber güvenlik savunucusudur. Kendisini şu şekilde tanımlar: SEO, sosyal medya ve ileri düzey dijital pazarlama uzmanı: Talat Koyuncu, dijital pazarlama alanında geniş bir bilgi birikimine sahiptir. Arama motoru optimizasyonu (SEO), sosyal medya pazarlamacılığı ve diğer dijital pazarlama kanalları aracılığıyla müşterilerinin çevrimiçi görünürlüklerini ve satı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.43, 8 Mayıs 2024 176.227.41.51 mesaj, Talat KOYUNCU - FETÖ/PDY ile mücadele sayfasını oluşturdu (" Talat Koyuncu, bir Türk bilişim uzmanı, dijital pazarlamacı ve siber güvenlik savunucusudur. Kendisini şu şekilde tanımlar: SEO, sosyal medya ve ileri düzey dijital pazarlama uzmanı: Talat Koyuncu, dijital pazarlama alanında geniş bir bilgi birikimine sahiptir. Arama motoru optimizasyonu (SEO), sosyal medya pazarlamacılığı ve diğer dijital pazarlama kanalları aracılığıyla müşterilerinin çevrimiçi görünürlüklerini ve satı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.26, 8 Mayıs 2024 176.227.41.51 mesaj, Talat Koyuncu Kimdir? sayfasını oluşturdu ("Talat KOYUNCU SEO, sosyal medya ve ileri düzey dijital pazarlama uzmanıdır. FETÖ/PDY silahlı terör ve casusluk örgütüne karşı bilişim alanından etkin mücadelede yer almış gönüllü bir TÜRK vatandaşıdır. Ayrıca, bilgi güvenliği ve siber güvenlik alanında engin tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde kurumsal firmalara destek sunmaktadır." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)