İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 12.23, 12 Mayıs 2020 Şiirtör mesaj katkılar, Tacim Çiçek, yazar sayfasını oluşturdu (Wiki'de olmayı hak eden T. Çiçek'in bilgilerini elimdeki kitaplarında ve ( teis.yesevi.edu.tr) sitesinde yer alan ilgili maddeden yararlanarak kendi cümlelerimle oluşturdum ve artık silmekten vaz geçin lütfen eksiği varsa birlikte düzeltebiliriz, bu konuda yardımınızı esirgemeyin. İlgili web sayfasını nasıl ekleyeceğimi bilemediğimden burada belirttim. İlgili arkadaşların dikkatine.)
  • 14.13, 26 Nisan 2020 Şiirtör mesaj katkılar, Tacim Çiçek, yazar sayfasını oluşturdu (Daha önce de defaten ele alınan ve kabul görmeyen bu maddeyi (ki 2009'da wiki'de kullanılan fotoğrafı da mevcut) hak ettiği için YKY TBE Ansiklopedisi (2001) ile teis.yesevi.edu.tr (Türk Edebiyatı İsimler Sözlüğü) den ve okuduğum birkaç kitabından yararlanarak yazdım.)
  • 12.06, 21 Nisan 2020 Kullanıcı hesabı Şiirtör mesaj katkılar oluşturuldu