Plastic Memories: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Fenesbucak (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
Abecesel (mesaj | katkılar)
Fenesbucak tarafından yapılan 22869209 sayılı değişiklik geri alınıyor. | Kaynaklandırılmalı
Etiket: Geri al
55. satır: 55. satır:


== Konusu ==
== Konusu ==
Seri, yakın bir gelecekte insanların dünyanın dört bir tarafına yayılan ve insanlara aynen benzeyen [[android (robot)|android]]ler ile birlikte yaşadığı zamanda geçmektedir. Androidleri üreten şirket olan SA, Giftia adında yeni bir tür android üretir. Giftia'ların özelliği ise şimdiye kadar içinde en çok duygu barından androidler olmasıdır. Ancak bu androidlerin bir hizmet sınırı bulunmaktadır. Bu sınır dolduğunda androidler garip davranmaya başlar. Bu nedenle şirket süresi dolan androidleri toplamak için bir ekibe ihtiyaç duyar. SA'da çalışmaya başlayan yeni bir işçi olan Tsukasa Mizugaki'nin Isla adındaki bir androidle partner olup hizmet sınırına ulaşan androidleri bulup toplaması gerekecektir.
Seri, yakın bir gelecekte insanların dünyanın dört bir tarafına yayılan ve insanlara aynen benzeyen [[android (robot)|android]]ler ile birlikte yaşadığı zamanda geçmektedir. Androidleri üreten şirket olan SA, Giftia adında yeni bir tür android üretir. Giftia'ların özelliği ise şimdiye kadar içinde en çok duygu barından androidler olmasıdır. Ancak bu androidlerin bir hizmet sınırı bulunmaktadır. Bu sınır dolduğunda androidler garip davranmaya başlar. Bu nedenle şirket süresi dolan androidleri toplamak için bir ekibe ihtiyaç duyar. SA'da çalışmaya başlayan yeni bir işçi olan Tsukasa Mizugaki'nin bir ekip kurması ve diğer androidleri bulup toplaması gerekecektir.


== Kaynakça ==
== Kaynakça ==

Sayfanın 14.48, 16 Temmuz 2020 tarihindeki hâli

Şablon:Animanga/başlık Şablon:Animanga/anime Şablon:Animanga/manga Şablon:Infobox animanga/Game Şablon:Animanga/son Plastic Memories (Japoncaプラスティック・メモリーズ Purasutikku Memorīzu) veya kısaca Pla-Memo (プラメモ, Puramemo), Doga Kobo tarafından hazırlanan 2015 yapımı bir anime serisidir.[1] Seri, senaryoyu da yazan Naotaka Hayashi tarafından Okiura'nın özgün karakter tasarımlarıyla tasarlanmış olup 5 Nisan-28 Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlandı.[2]

Konusu

Seri, yakın bir gelecekte insanların dünyanın dört bir tarafına yayılan ve insanlara aynen benzeyen androidler ile birlikte yaşadığı zamanda geçmektedir. Androidleri üreten şirket olan SA, Giftia adında yeni bir tür android üretir. Giftia'ların özelliği ise şimdiye kadar içinde en çok duygu barından androidler olmasıdır. Ancak bu androidlerin bir hizmet sınırı bulunmaktadır. Bu sınır dolduğunda androidler garip davranmaya başlar. Bu nedenle şirket süresi dolan androidleri toplamak için bir ekibe ihtiyaç duyar. SA'da çalışmaya başlayan yeni bir işçi olan Tsukasa Mizugaki'nin bir ekip kurması ve diğer androidleri bulup toplaması gerekecektir.

Kaynakça

  1. ^ "Club's Fujiwara to Helm Plastic Memories Anime at Dogakobo". Anime News Network. 29 Ekim 2014. 19 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2019. 
  2. ^ "TVアニメ「プラスティック・メモリーズ」は4月4日(土)24時30分よりTOKYO MXほかにて放送開始!" (Japonca). Doga Kobo. 28 Şubat 2015. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2019. 

Dış bağlantılar