Arka Sokaklar karakterleri listesi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
2. satır: 2. satır:
{| class="wikitable"
{| class="wikitable"
|-
|-
!
!Karakterler

==Karakterler==
|{class=wikitable
|{class=wikitable
|-
|-

Sayfanın 17.59, 11 Nisan 2017 tarihindeki hâli

Devam eden oyuncular

Karakterler

{class=wikitable
Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba 1-
Özgür Ozan Hüsnü Çoban 1-
Şevket Çoruh Mesut Güneri 1-
Alp Korkmaz Ali Akdoğan 1-
Özlem Çınar Aylin Aydın 1-
Oya Okar Selin Demirci 378-
Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar 385-
Figen Evren Suat Çoban 1-
Nazlı Tosunoğlu Nazike 138-
İpek Yaylacıoğlu Pınar Soylu Akdoğan 126-
Hülya Kalebayır Çelik Ayla Soylu 1-
Can Başak Arif Müdür 294-
Boğaç Aksoy Volkan 377-
Onur Bay Tekin Çoban 1-
Furkan Göksel Metin Çoban 1-
Yüsra Geyik Zeliha Çoban/Zeliş 1-
Manolya Aşık Şule Çoban 210-
Kerimhan Duman Tunç Güneri 1-
Beste Seyhan Şamcı Eda 377-
Mustafa Efe Günay Haydar Berk Çoban 130-
Kaan Uslu Rıza Efe Akdoğan 178-
Sinan Tuzcu Oktay 427-

Zafer Ergin

Rıza Soylu 4. Sınıf Emniyet Müdürüdür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur. Disiplinli, çalışkan ve yardımseverdir. Etrafındakiler onu 'Rıza Baba' adıyla tanımaktadır. Uzun yıllardır polis olduğu için bir çok düşmanı olmuştur. Düşmanlarından Timur torunu Efe'yi kaçırmıştır. 408. bölümde, bir market soygununda karşılaştığı, hapse düşmekten kurtardığı bir genç tarafından vurularak ağır yaralanmış, ölümden dönmüştür. Veysel o ve ekibiyle uğraşmaya başlamış sonrasında Sezgin onun silahı ile Veysel'i öldürmüştür. Bunun üzerine Rıza Baba tutuklanmıştır. Hapiste bıçaklanacakken Oktay diye biri onu kurtarmıştır. Sonradan onun MİT'e çalıştığı ve Mitçi Faruk'un adamı olduğu ortaya çıkmıştır. Sezgin kızını vurmuş doğmamış torunu ölmüş ama Ali Sezgin'i öldürmüştür. Kenan Aslan da yakalanınca Malik Botan'ın peşine düşmüş ama o dA ölmüştür.
Özgür Ozan Hüsnü Çoban Ekibe ilk dahil olanlardandır. 5 çocuk babası tecrübeli bir başkomiserdir. İşinde oldukça başarılıdır. Eşi suat, Suat'ın teyzesi Nazike ve çocukları: Tekin, Metin,Zeliha(Zeliş),Şule ve Haydar Berk sürekli başlarını belaya sokmaktadırlar. En yakın arkadaşı Mesut'a 'Usta' şeklinde hitap eder. Neşeli bir yurdum insanıdır ve Eıza Baba'dan sonraki en tecrübeli kişidir.Genelde psikopat kadınlar onu bulunca Suat onu evden kovar o ise Mesutlar'a tulumba alarak gider. Gerçekler anlaşılınca Suat'a tavır yapar. Bir dönem karısı kanser olmuştur. Ama Hüsnü'nün destekleriyle kurtulmuştur.134 ve 398. bölümlerde vurulmuş, başarılı müdahalelerle kurtulmuştur. Veysel Şahin onu açığa alıp Safranbolu'ya göndermiştir. Fakat Rıza Baba onu kurtarmıştır. Kızı Alpan diye bir genç ile görüşmeye başlamış Hüsnü bunu onaylamasa bile o yapmaya devam etmiştir bunun sonucunda Hüsnü iyice çıldırmıştır.
Şevket Çoruh Mesut Güneri Ekibe ilk gelenlerdendir. Eskiden Özel Harekat'ta çalışmış tecrübeli bir komiserdir. Şiddet eğilimi yüzünden başından çokça soruşturma geçmiştir. Tunç adında bir oğlu vardır. Eski eşi Yeşim intihar etmiş, eski sevgilisi Esma şehit düşmüştür. Şu aralar Selin komiser ile beraberdir. Bir dönem Horoz isimli bir arkadaşı uyulturucu satmaya başlamıştır. Onu bu işten vazgeçirse bile Horoz bir kurşunla ölmüştür. Eskilerden arkadaşı olan Cevher ise ondan intikam almaya gelmiş uzun süre peşinde kovalatmış oğlunu darp etmiş ve Mesut'u üç kurşunla vurup denize düşürmüştür. Bunun sonucunda Mesut'un kalbi kırk yedi dakika atmamıştır. Bir gece Cevher ile sahilde başbaşa kalmış ve onu boğarak öldürmüştür. Sidar ise sevgilisi Esma'yı öldürmüştür ama bunun sonucunda Mesut onu dA öldürmüştür. Erdal'ın elindeki valizdeki bombayı farkedip herkesin hayatını kurtarmıştır. Malik Botan oğlunu kaçırmış bunun sonucunda oğlunu kurtarmak için sınıra gitmiştir.
Alp Korkmaz Ali Akdoğan Ekibin en eskilerindendir. Komiser ve keskin nişancıdır. Rıza Baba'nın kızı Pınar ile evlidir, 2 çocukları vardır. Sıcakkanlı ve yufka yüreklidir, çocukları çok sever. Babasını çok küçükken kaybetmiş, annesi tarafından terkedilmiştir. Ekip arkadaşları onu 'Lale' veya 'Bizim Oğlan' olarak çağırmaktadır. Askerlik yapmıştır. Sonrasında askerlik kışlasından kaçmış ama zaten askerliğinin bittiği ortaya çıkmıştır. 259. bölümde oğlunun doğum gününe giderken karnından 3 kurşunla vurulmuş, daha sonrasında kurtulmuştur. Ekipten biri yaralandığında çıldırır. Bir dönem Timur oğlunu kaçırmıştır. Veysel onu para çalmak ile suçlayıp hapse attırmış ama ekip sayesinde kurtulmuştur.
Özlem Çınar Aylin Aydın Ekibin ilk üyelerindendir. Komiser yardımcısıdır, muhaberat ile ilgilenir. Teknolojik bilgisi fazladır. Rıza Baba'yı kendi babası olarak görmektedir, kendi babası Rıza Baba tarafından hapse atılmış ve orada vefat etmiştir. Mesut, Hüsnü ve özellikle Ali ile kardeş gibidir. Hakan Komiser ile birliktedir. Bir dönem bir polisle yakınlaşsa bile sonradan onun suçlu ve kötü biri olduğunu ortaya çıkarmıştır. 346. bölümde vurularak ağır yaralanmıştır. Daha sonra kurtulmuş fakat ikinci bir ameliyata kadar uzun bir süre yürüyememiştir. Hakan Komiser ile evlenecektir. Gelinlik bakmadan dönerken Hakan bombayı farkedince hayatı kurtulmuştur.
Oya Okar Selin Demirci Ekibe katılalı çok olmamıştır. İyi ve başarılı bir komiserdir. Cesurdur. Alkolik babası yüzünden genç yaşta büyümek zorunda kaldığından yaşına göre olgun ve tecrübeli davranmaktadır. Mesut Komiser ile birliktedir. Sevgi isimli bir kızı çok sevmiş onu evlatlık almak istemiş ama onu başka bir aile evlatlık almıştır. Sonradan kızın üvey babası kalp krizinden ölmüştür.
Ozan Umut Çobanoğlu Hakan Çınar Daha önce TEM Şube'de çalışmış ve ekibe yeni katılmış tecrübeli komiserdir. Genelde sakin ve neşeli bir insandır fakat işi söz konusu olunca sakinliğini kaybedebilir. Annesi Nesrin artık evlenmesini istemektedir. Aylin Komiser ile ilişkisi vardır. Bir dönem Fetöculukla suçlanmış ama bunun oyun olduğu ortaya çıkmıştır. Veysel Şahin onu hapse attırmıştır. Arabalarındaki bombayı farkedince annesinin ve Aylin'in hayatı kurtulmuştur.
Figen Evren Suat Çoban Hüsnü Çoban'ın karısıdır. Oldukça saftır, söylenen herşeye inanır. Göğüs kanserini yenmiştir.
Nazlı Tosunoğlu Nazike Suat'ın teyzesidir. Birkaç gün kalmaya diye geldiği Hüsnü'lerin evine temelli yerleşmiştir.
İpek Yaylacıoğlu Usta Pınar Soylu Akdoğan Ali Komiser ile evlidir, Rıza Müdür'ün kızıdır. Öğretmendir. Efe ve Zeyno adında iki çocuğu vardır. 427. bölümde Sezgin ve Musa tarafından yolu kesilir, uğradığı silahlı saldırı sonucu çocuğunu kaybeder.
Hülya Kalebayır Çelik Ayla Soylu Rıza Müdür'ün eşidir. Bir lisede müdirelik yapmaktadır.
Can Başak Arif Müdür 3. Sınıf Emniyet Müdürüdür. Rıza Baba ve Ekip'i her daim korur ve kollar. Cevher yüzünden tayini çıkmış ama o yakalanınca tayini iptal edilmiştir. Rıza ve Oktay ile bir plan yapmış Oktay onu vurdu gibi gösterilmiş ve herkes buna kanmıştır. Operasyon bitince herkes yaşadığını öğrenmiştir.
Boğaç Aksoy Volkan Komiser yardımcısıdır. Ekip ile 10. sezonda Taşlıtepe sürgününde tanışmış, daha sonraları ekibe resmen dahil olmuştur. Ekibe büyük katkıları olmaktadır.
Onur Bay Tekin Çoban Hüsnü ve Suat'ın ortanca oğludur. Konservatuvarda tiyatro bölümü okumaktadır. Kafası hep haylazca şeylere çalışmaktadır.
Furkan Göksel Metin Çoban Hüsnü ve Suat'ın en büyük oğludur. Turizm otelcilik okumaktadır. Kardeşiyle hep haylazlık yapar.
Yüsra Geyik Zeliha Çoban (Zeliş) Hüsnü ve Suat'ın en büyük kızlarıdır. Bir televizyon kanalında muhabirlik yapmaktadır. Alpan diye bir çocukla babasının izni olmamasına rağmen görüşmektedir.
Manolya Aşık Şule Çoban Hüsnü ve Suat'ın küçük kızlarıdır. Öğrencidir.
Mustafa Efe Günay Haydar Berk Çoban Hüsnü ve Suat'ın en küçük oğullarıdır. 'Haydar' ismini, doğum sırasında annesini hastaneye yetiştiren şöförden almıştır.
Kerimhan Duman Tunç Güneri Mesut'un oğludur. Annesi, daha çok küçükken vefat etmiştir. 310. bölümde Mesut'un düşmanı tarafından darp edilmiş ve haftalarca hastanede yatmıştır. 11. Sezonda kız arkadaşının etkisine kapılarak bir süre uyuşturucu kullanmıştır. 433. Bölümde Malik Botan onu dağa kaçırmış o ölünce Gümüş'ün gözetimi altında kalmaya başlamıştır.
Kaan Uslu Rıza Efe Akdoğan Ali ve Pınar'ın oğullarıdır. 379. bölümde uyuşturucu baronu Timur tarafından kaçırılmış, başarılı bir operasyonla kurtarılmıştır.
Beste Seyhan Şamcı Eda Polis Memurudur.
Başak Atıcı Hande Polis Memurudur. Ekibe 11. sezonda katılmıştır. Çok acemidir.
Sinan Tuzcu Oktay Mitçi Faruk'a çalışmaktadır. Hapiste Rıza Babanın hayatını kurtardıktan sonra ekibe yardım etmeye başlamıştır. Kardeşi için bir oyun yapıp sanki Arif Müdür vuruldu gibi göstermiştir. Kardeşinin ölümünden sonra toparlayamayıp Özel Harekat'ta çalışmaya başlamıştır. Mesut'a oğlunu bulma konusunda yardım etmektedir ve Serhat'ın ekibindendir.

Bitirilen Karakterler

Oyuncu

Oyuncu Rol Hakkında Bölüm
Tunç Oğuz Arda Ekipteki komiser yardımcısıdır. İlk başlarda acemiylen aradan geçen aylar sonrası artık o dA iyi bir polis olmuştur. Yasemin ile birlikte ekibe gelmiştir. Bir dönem Zeliş ile aşk yaşamıştır. Bu yüzden Hüsnü onu uzun zaman kovalamış peşini bırakmamıştır.433. Bölümde yurtdışına bir eğitim için çağrılmış ve gitmiştir. 294-433
bilinmiyor Malik Botan Teròr örgütüne çalışır. Müjde'yi öldürmüştür. Yaser ve Ezma'nın da katilidir. Tunç'u kaçırmıştır sonra içinde bulunduğu kamyon aşağı itilmiş ve yediģi bir kurşun ile ölmüştür. 429-433
bilinmiyor Yaser Malik Botan'ın sağkoludur. Karışı Ezma'dır. Müjde'nin ölümüne neden olmuştur. Malik Botan tarafından öldürülmüştür. 428-432
bilinmiyor Müjde Oktay'ın kardeşidir. Kenan Aslan'ı kandırmıştır. İstanbul'dan giderken Malik Botan'ın emriyle bindiği taksi Yaser tarafından patlatılmıştır. 428-431
Kaya Sensev Kenan Aslan Ünlü bir mafyadır. Hapisten çıkınca sağkolu Musa ve kızı Yeşim'in yardımıyla kötü işlere başlamıştır. Müjde onu kandırmıştır. İlk Musa yakalanmış sonra da kızıyla birlikte yakalanmıştır. Kızı öldürülmüş bunun üzerine iyice delirmeye başlamıştır. 426-431
Emir Benderlioğlu Sezgin Onuralp Her işte parmağı olan kurnaz,sinsi ve azılı bir suçludur.Ekibe yeni dahil olan polis memurunu Mehmet'î öldürmüş daha sonra Veysel Şahin'e talimat vererek Hüsnü'yü ekipten koparmış ardından Ali ve Hakan'ın açığa alınmasına sebep olduktan sonra Rıza Baba'ya tuzak kurarak hapise atılmasına sebep olmuştur.En sonunda da canından çok sevdiği kızı Melek'i kaybetmesiyle intikamını Pınar'dan çıkarır.Ama Pınar'ı vurmasıyla kurnazlığı yüzünden Ali tarafından öldürülmüştür 420-428
Alptekin Serdengeçti Mitçi Faruk Mit'te çalışan ve bazı bölümlerde ortaya çıkan Faruk Rıza Baba ve ekibine yardım eder. Rıza ile bir restoranda buluşmuş sonradan bu anlaşılınca yurtdışına kaçmış Rıza'ya yardım etmesi için Oktay'ı görevlendirmiştir. 400-427
Oktay Gürsoy Veysel Şahin Rıza baba tarafından 15 yıl önce tutuklanmıştır ama bir şekilde görevine geri dönmüştür Sezgin ile birlikte ekibi bitirmeye çalışırken tutuklanmıştır ama Sezgin ekip arabasında kafasına sıkar. 421-425
Oyuncu Adı Bilinmiyor Mehmet Volkan'ın polis kolejinde tanıştığı bir arkadaşıdır.Ekip Sezgin'in peşindeyken limanda Sezgin tarafından vurularak şehit edilmiştir. 420-421
Ali Başar Albay Yüksel Yörük Darbecidir. Ekibi uzun süre peşinden kovalamıştır. 413. Bölümde Ali'yi rehin almış sonrasında kendi kafasına sıkmıştır. 409-413
Gamze Özçelik Zeynep Akyüz Ateş Ekibin cesur kadınlarından olan Zeynep işinde başarılı ve azimli bir komiserdir Murat komiser ile bir süre tanıştıktan sonra onunla evlenip yuva kurmuş ve Ömer adında bir oğulları olmuştur sert tavırları ile dikkat çeken Zeynep uzun süre ekiple çalıştıktan sonra kocası Murat ile birlikte tayinleri çıkmış bu sebepten ötürü ekibe veda etmişlerdir bu ikili daha sonra boşanmıştır ekibe yıllar sonra geri dönen Zeynep Murat'ında yeniden ekipte olmasıyla birlikte onunla tekrar yakınlık kurmuş ve yeniden evlenmişlerdir birlikteliğini devam ettiren bu muhteşem ikilinin bir kez daha ayrılmasına bu kez ölüm sebep olmuştur bir ormanda çıkan çatışma sırasında kaçan suçluyu yakalamak için peşinden tek başına koşturan Zeynep maalesef karanlıkta boynuna isabet eden kurşun ile ağır yaralanıp hemen hastaneye götürülmüştür fakat günlerce Zeynep yoğun bakımda yatsa da o yataktan bir daha uyanamamış ve tedavisi devam ettiği sırada hayata gözlerini yummuştur ölümüne çok üzülen oğlu Murat oğlu Ömer ve ekip arkadaşları onu gözyaşları içinde şehitler mezarlığına def etmişlerdir. 1-125/210-292
Uğur Pektaş Murat Ateş Tecrübeli komiserdir. Zeynep Komiser'in eşidir. 'Tarzan' olarak bilinir. Cesur ve atletiktir. Eşinin şehit düşmesinden sonra toparlanamamış, Ekip'e yeni gelen Leyla Komiser'e gönlünü kaptırmıştır. Leyla ile evlenip İzmir'e gitmişlerdir. Boşanmaları sonrası Ekip'e geri dönmüş, çok kısa bir zaman sonra Antalya'ya tayini çıkmıştır. 1-125, 173-336, 377-385
Berk Oktay Sinan Bahadır Murat komiserin diziye veda etmesinden sonra yerine ekibe dahil olmuştur. Ekibin hızlı-yakışıklı komiserlerinden. İşinde hırslı ve sertlikten kaçınmayan bir genç adam. Elif’le yaşadığı fırtınalı ilişki evlilikle sonuçlanacakken sarsılmış, her şeyden vazgeçtiği bir anda ekip onu yalnız bırakmamış ve kolundan tutup mesleğe-hayata geri döndürmüş. Mecburi şark görevinden dolayı Diyarbakır (il) İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimine tayini çıkar. Nişanlısını Evleneceği gün kaybetti. Ekibe döndüğünde Narkotik konusunda uzman bir polis olacak. Ekip sayesinde ayakta durmuş. Acısıyla barışmayı öğrenmiş bu sayede hayata dönmüştür. 2009-2012 126-250
Çağla Kubat Elif Doğan Diziye Zeynep komiserin veda etmesinden sonra dahil olmuştur.Özel ekibe sonradan katılan bir komiser. Sinan'ın ekip aşkı/nişanlısı Sinan ile evleneceği gün 209.bölümde bıçaklanarak diziden çıktı. 2009-2011 126-209
İlker İnanoğlu Engin Balkan Başkomiserdir. 2. Sezon diziye dahil olmuştur. Kısa süre sonra Deniz diye bir kız ile tanışmıştır ve onunla sevgili olmuştur. Ekibin düşmanlarından biri Deniz ile birlikte tatile giderken arabalarının devrilip Deniz kenarına yuvarlanmasını sağlamıştır ama ikisi de ölmemiştir. Bu olaydan kısa süre sonra yurtdışına gitmiştir. 210. Bölümde geri dönmüş ama tayini sebebiyle hemen ayrılmıştır. Sonraları Rıza Baba'nın rütbesi yükselince başkomiser kim olacak sorusu Engin'in geri dönmesiyle cevaplanmıştır. Geldiği ilk günlerde vurulmuş ve öldü gibi gösterilmiş ama bunun bir oyun olduğu anlaşılmıştır. Deniz ile aşk yaşamış ama tayini nedeniyle İstanbul'dan gitmiştir. Ekip onu bir mangal partisiyle uğurlamıştır. 44-172/210-214/358-377
Gülcan Arslan Leyla Candaş Ateş 8.sezonda diziye ve ekibe dahil olmuştur güzel ve korkusuz yapısıyla bilinen bir kadın polistir. Ekipte Murat ile yakınlık kurmuş daha sonra Murat'ın da kendisine duyduğu sevgiyle aşk yaşamışlardır dizinin 335. bölümünde Murat komiser tarafından evlenme teklifi almış ve kabul edip evlenmişlerdir bu evlilikten sonra ekibe ve diziye Murat komiser ile birlikte veda etmiştir. 2013-2014 294-336-409-
Gizem Soysaldı Muzo/Muazzez Kaplan 8.sezonda diziye giren bir kadın polistir kendisi aynı zamanda bomba imha ekibinin tek kadın sorumlusudur. Ekibin gittiği bir bomba operasyonunda yerde ki bombayı imha ederek dikkatleri üzerine çekmiş daha sonrasında Rıza Baba tarafından beğenilip ekibin kadrosuna dahil edilmiştir iyi ve hırslı bir karakterdir daha sonra tayini nedeniyle ekipten ayrılmıştır dizinin 8. sezon bitiminde diziye veda etmiştir. 2013-2014 294-336
Can Nergis Onur Yalçın 9.Sezonda diziye girmiştir.Yetimhanede büyümüştür.Ekibe katılmadan önce Narkotik şubede görev almaktaydı.Daha sonra Rıza Baba'nın ekibine dahil olmuştur.Sonrasında ise bir operasyon sonucu kardeşi Baran'la alakası olduğu için açığa alınmıştır.Fakat sonra olayın aslı ortaya çıkınca açığa alınmaktan kurtulmuştur.Ece Komiser ile ilişki yaşamıştır.Kardeşini canından çok seviyordur.Ece komiser'le yaşadığı ilişkinin kötü bitmesi nedeniyle ekipten ayrılmıştır. 2014-2015 337-376
Müge Boz Ece Dündar 9.sezonda diziye girmiştir. Kendisi ekibe katılmadan önce Çocuk Polisi görevindedir daha sonra Rıza Baba tarafından ekibe çağrılmış kendisi de bu teklifi kabul etmiştir ekiple zamanla iyi ilişkiler kurmuş ekibin yakışıklı komiseri Onur ile de ilişki yaşamıştır bunun ardından tayini nedeniyle ekipten ayrılmıştır. 2014-2015 337-376
Beril Kayar Deniz Gençoğlu 9.sezonda diziye girmiştir. Ekibe gelmeden önce Yunus ekiplerinde görev yapmış sonra bir operasyonda gösterdiği başarı ile Rıza Baba onu ekibine almıştır. Ekip ile iyi ilişkiler kurmuş ekibin başkomiseri Engin ile bir süre aşk yaşamıştır daha sonra tayini çıkması nedeniyle ekibe veda etmiştir. 2014-2015 337-376
Buse Varol Yasemin Ekibin genç kadın polisidir. Kendi gibi genç olan erkek partneri Arda ile beraber çalışır acemidir ekiple çoğunlukla beraber operasyonlara ve görevle gitmiştir 2 sezon boyunca dizi de yer almış sonra tayini nedeniyle ayrılmıştır. 2013-2015 294-376
Nail Kırmızıgül Cevher Şanlı Mesut'un terörle mücadele ekibindeyken birlikte çalıştığı ve en yakın arkadaşı olduğu bir adamdır Mesut ile yıllar boyu dağlarda birlikte omuz omuza düşmanlarla mücadele etmişler ve çok iyi arkadaş olmuşlardır ancak zamanla her şey değişmiş Cevher'in dağlardayken sevdiği aşık olduğu sonradan evlendiği terörist kız Zilha'nın bir olay sırasında öldürülmesinden sonra delirmiş ve intikam almak için olup olmadık kişileri bile öldürmüştür Mesut ise Cevher delirdiği için en yakın dostunu yakalamak için uğraşmış ve sonunda yakalamıştır Mesut'un kendisine ihanet ettiğini düşünen Cevher intikam için Mesut'u da düşmanları arasında görmüştür Cevher daha sonra mahkeme tarafından yargılanmış ekipten atılmış ceza almıştır ancak kendisinin ruhsal bozukluğu yüzünden delirmesi sonucu akıl hastanesine kapatılmış ve 10-12 yıla yakın bir süre burada tedavi görmüştür günün birinde akıl hastanesinden firar edip fazla olmasa bile düzelme durumuna gelen Cevher artık Zilha'nın intikamını almak için onun ölümüne sebep olan herkesi çoğunu feci çoğunu ise yok yere öldürerek masum olan olmayan birçok insanı acımadan öldürmüş ve asıl amacı olan eski dostu yeni düşmanı Mesut ile çok uzun bir süre mücadele etmiştir ekip kendisini yakalamak için uğraşsa da Cevher her seferinde bir şekilde kaçmayı başarıp başarılıda olmuştur koskoca emniyetin aylar boyu yakalamadığı bir adam artık İstanbul ve hatta ülke için tehlikeli bir konumdadır Mesut'a olan öfkesini bir türlü kafasından atamamış intikam almaya devam etmiş Mesut ile uğraşmakla yetinmeyip Mesut'un oğlu Tunç'u da feci şekilde dövdürüp bir eylem daha yapmıştır bunun üzerine çok kızan Mesut Cevher'i yakalamk için uğraşsa da Cevher Mesut'u bir çatışmada vurmuştur ve yine kaçmayı başarmıştır Mesut'un bir süre sonra iyileşmesinden sonra onunla yeniden uğraşmaya devam etmiştir eski karısı olan Zilha'yı unutamayan onu sürekli yanında görüp kafasında kendiliğinden yaşıyormuş gibi adlandırmıştır. Nihayet uzun üren bir mücadeleden sonra bir operasyon sırasında Mesut ile bir deniz kıyısından baş başa kalıp ikisi birlikte kapışmışlardır bu kapışmadan sağ olarak Mesut çıkmış ve bu kapışma artık Cevher'in sonu olmuştur ve de Mesut tarafından boğularak öldürülmüştür ve Cevher belasından da herkes geçte olsa kurtulmuştur. 2013-2014 306-314 318-330
Şirin Yıldırım Zilha Aslında bu karakter tamamen hayalidir kendisi vefat etmiştir ama kocası olan Cevher'e devamlı ama gerçek ama hayal bir şekilde görünmektedir. Sadece Cevher'in gördüğü bir karakterdir. Zilha devamlı kocası Cevher'in yanına gelerek onunla dertleşir. 2013-2014 306-314 318-330
Metin Belgin Mümtaz Hoca Rıza Babanın hapiste karşılaştığı ve kısa sürede kaynaştığı bir adam. Rıza Baba hapisten çıkartılacak iken rakısına uyutucu ilaç katarak Rıza Babayı kaçırmış ve bir sonraki bölümde MİT ajanı olduğu anlaşıldıktan sonra Rıza Baba ve ekibine yardım etmeye başlamıştır.Cevher M14 model sniperle ona suikast düzenlemiştir. 2013-2014 320-327
Gazanfer Ündüz Soydan Öğüt Ekip Cevher Şanlı'yı yakaladıktan sonra ilk olarak Arif Müdürün karşısına çıkmış, daha sonra da ekibin bir numaralı düşmanı haline gelmiştir. Cevher'İ hapisten çıkartıp kullanmak için 313. bölümde tuzak kurarak Ali'yi gözaltına aldırmış ve tutuklatmıştır. 319'uncu bölümde Rıza Babayı Bekir Komiser cinayeti ile suçlatıp hapse attırdıktan 3 bölüm sonra Rıza Baba'nın hapisten çıkarılması ile birlikte ve Mümtaz Hoca'nın sayesinde yakayı ele vermiştir.Rıza baba ve ekibi yakalamaya gittiğinde Rızayı vurmaya çalışır Ali Rıza Babanın önüne atılır Soydanı vurur. 2013-2014 313-316-328
Oğuz Yağcı Yücel Diplomatik dokunulmazlığa sahip olan Soydan'ın yardımcısı aynı zamanda sağkoludur bütün emirleri Soydan'dan alıp başkalarına uygulatır. Daha sonra ekip kendisini uzun uğraşlara rağmen yakalamıştır. 2013-2014 313-328
Emre Melemez Korkut Karatay Soydan'ın en önemli adamıdır aynı zamanda bir polistir yaptığı yasak işler ortaya çıkınca daha Malik ve Cevher ile işbirliği yapar uzun bir süre beraber çalışırlar ancak sonraları sorun yaşarlar uzun süre ekibin aradığı başlarına bela olan bu adam daha sonra yakalanarak cezaevine gönderilir. 2013-2014 318-327
Kayra Şenocak Abdulmalik Asfa Soydan'a örgüte yardım eden silah tüccarı bir adamdır çok tehlikelidir.Bütün yasak ve pis işlerin ağababası olarak bilinir amacı ekibi yok etmektir.Ekibin Mardin operasyonunda ele geçirdiği Murat komiseri rehin alır arabayla kaçılır daha sonra Murat onu arabada vurur araba kaza yapar Murat arabadan sağ kurtulurken Malik ağır yaralı şekilde can verir. 2013-2014 317-324
Tolga Çiftçi Timur Altıntaş Ekibin başına bela olan birisidir.Özellikle kafayı Rıza'ya takmıştır her türlü kötülüğü yapar bölümün birinde kız kardeşinin vurulmasının sorumlusunu Rıza olarak bilir bunun için intikam yemini etmiştir. 387.bölümde Rıza ile karşılıklı çatışmaya girip yaralanmıştır sonrasında ölmüştür ve böylelikle Timur karakteri diziye veda etmiştir. 2015-2016 377-387
Yaşar Büker Kunduz Timur'un sağkoludur sürekli işlerini ona yaptırır 387. bölümde Sancar tarafından öldürülür. 2015-2016 377-387
Aleyna Sena Yıldız Ceylan Timur'un kızkardeşidir tıpkı abisi gibi kötü işler peşindedir abisine çok güvenir bir keresinde hastanede çıkardığı olay sırasında bir kişiyi öldürmüş birkaç kişiyi rehin almıştır bunun sonunda komiser Selin tarafından vurularak öldürülür. 2015-2016 380-387
Soydan Soydaş Sancar Ekibe bela olan dağdan şehire inen teröristtir yaptığı kötü işlerle birçok soruna neden olmuştur.Ekip bu adamı yakalamak için epey bir uğraşmıştır sonrasında uzun süren bir uğraştan sonra ekip ile çatışmaya giren Sancar vurularak hayatını kaybetmiştir. 2015-2016 386-392
Büşra Ertürk Reva Kendisi terörist bir kızdır, aynı zamanda keskin nişancıdır. Sancar ile beraber çalışmışlardır. Ali Komiser tarafından uzak atışla öldürülmüştür. 2015-2016 389-392
Yıldırım Gücük Nusret Kendisi dağdan şehre inen bir teröristtir tehlikelidir ve Sancar ile iş birliği yapmıştır amacı şehir kaos çıkarmak çalkantılar yaratmaktır ancak başarılı olamamıştır ekip düzenlediği bir operasyon sırasında onu öldürmüştür. 2015-2016 388-391
Murat Ergün Maruf Kendisi bir polistir ama kötü yollara sapar aksi ve huysuzdur ekiple beraber bir operasyon için 1 hafta ortak çalışır ancak sonrasında asabiliği yüzünden sevilmez bununla birlikte silah kaçakçılarına yardım eder gerçek yüzü ortaya çıkınca adeta bir kaçak konumuna gelmiştir bir operasyon sırasında başkomiser Hüsnü'yü ve 2 polisi ağır yaralar bundan sonra tüm İstanbul emniyeti ve ekip peşine düşer ancak hemen yakalanamaz büyük bir suç işlemiştir daha sonrasında Hüsnü iyileşince onu yakalar oradan ceza evine gönderilir cezaevinden büyük bir güç tarafından kaçırılır ve yine rahat durmaz ekip düzenlediği bir operasyonda kendisine rast gelir tesadüf eseri kapışırlar ve sonunda kazanan ekip olmuştur Mesut tarafından vurulur yaralanır ancak Hüsnü Çoban tarafından vurularak öldürülür böylece ekip bir beladan daha kurtulmuş olur. 2015-2016 397-403
Atsız Karaduman Azmi Boyatlı Bir diplomat olan bu adam aslında silah tüccarı ve örgüte yardım eden diplomatik dokunulmazlığı olan bir adamdır kendisi kurmuş olduğu planları uygulamak için harekete geçeceği sırada ekip tarafından planları alt üst edilmiştir bu olaydan dolayı kendisi ekibe gıcık olmuş ve ekiptekilerden Rıza Amir ile uğraştıktan sonra Mesut'u ise cezaevine attırmış ancak daha sonra Mesut'un suçsuz olduğu anlaşılınca Mesut MİT yetkilileri tarafından cezaevinden kaçırılmıştır buna çok sinir olsa da bu işi çözmek için uğraşmış ancak daha sonra başarılı olamamıştır Hüsnü'yü yaralayan Maruf'u cezaevinden kaçırıp bir olay için kullansa da Maruf'un ekip tarafından öldürülmesinden sonra yine istediğini yapamamış daha çok sinir olmuş daha çok eylemler yapmayı planlamıştır 409. bölümde komiser Mesut tarafından vurularak öldürülmüştür. 2015-2016 400-409
Ferit Kaya Erdal Boyatlı Çok tehlikeli bir isim olan bu adam aslında Azmi Boyatlı'nın oğludur uyuşturucu, hırsızlık, taciz, cinayet gibi pis işleri yapmıştır ekip kendisini yakalamak için bir türlü uğraşsa da o hep birilerinin yardımıyla sırra kadem basmıştır aynı zamanda ruhsal bozukluğu olan bu isim kadın düşkünüdür ve ekibin güzel komiserlerinden Selin'e bir kendisine düzenlenen bir operasyon sırasında rastgele aşık olmuş ve onu uzun bir süre aklından çıkaramamıştır bunun yanında yetinmeyip Selin'i kaçırmış ve ona olan duygularını söylese de Selin onu ciddiye almamıştır daha sonra ekip tarafından Selin kurtarılınca ne yapacağını şaşırmış ve kaçmıştır babası ile arası genelde bozuk olan bu adam örgüt tarafından ekibi yok etmek için bir planda kullanılmıştır yalnız bu plandan haberi olmadan güle oynaya yaşamaya devam etmiştir ekibin hastane de yatmakta olan Rıza Amir'in yanında olduğu sırada elinde bir içinde bomba yüklü bavul ile hastaneye girmesi emredilmiş kendisi de bir şey habersiz mutlu bir şekilde hastaneye girmiş fakat Erdal'ın bavul da bomba olduğundan haberi yoktur ve içeri girdiğinde birden Erdal'ı karşısında görünce şaşıran ekibe aynen şunu söylemiştir

Selamun Aleyküm, Ne oldu ne bakıyorsunuz beni babam gönderdi hadi gene iyisiniz hadiii diyerek korkmadan onlara laf atmıştır ve tam bu sırada Mesut tarafından elbisesinden çekilip yan tarafa fırlatılmasıyla bomba patlamış Erdal parçalara ayrılıp yok olmuştur ekip ise sağ sağlam dışarı çıkmış böylelikler bir beladan daha zor da olsa kurtulmuşlardır.

2015-2016 403-408
Ömer Genç Mirza Recvan Dağdan şehire gelen başbelası bir teröristdir. Şehirde eylem yaparak birçok kaosa neden olmuştur aynı zamanda Mesut'un belalısıdır.Mesut tarafından öldürülmüştür. 2009-2010 138-143
Serhat Nalbantoğlu Asım Murat Komiserin ezeli düşmanı ve ekibe zarar veren bir adamdır.Murat ve Zeynep evlenecekken Murat'a olan kininden dolayı düğünü bombayla havaya uçurmuştur neyse ki bu saldırıdan herkes yaralı olarak kurtulmuştur Asım ise olaydan bir hafta sonra yakalanmıştır. 2006-2007 37-44
Mehmet Atay Tevfik Rıza babanın eski bir dostudur eski bir hırsızdır.1.bölümde bir kapkaççıyı yakalamak için ekip onun dükkanına gidip bilgi toplar. 2006 1
Mehmet Atay Rıfat Hızaloğlu Ekibin başına bela olan zengin bir mafyadır tüm ekibe teker teker tuzaklar kurmuştur.Ekip Rıza babayı bulmak için evine baskın düzenlemiş ve yakalamıştır.Hapistedir. 2010 165-167
Volkan Ünal Serdar Taşpınar Ekibin geçici süreliğine başına gelen bir amirdir ekip tarafından pek sevilen biri değildir ortalıkta kısa bir süre görünmemiştir ancak tekrar ekibe geldiğinde bu kez müdür olarak gelmiştir pek fazla sevilmeyen bu karakter o zamanda şehit düşen Zeynep komiserin cinayet suçlularıyla işbirliği yaptığı için görevden ihraç edilip hapse atılır. 2012-2013 273-293
Burak Demir Sidar Bir terörist olan bu adam kötü işler yapar bir operasyonda Mesut kardeşini vurur ve bunun intikamını alarak o da Mesut'un kız arkadaşı olan Esma'yı öldürür daha sonra Mesut ile birebir çatışmaya girmiştir bu çatışma sonucu Mesut tarafından öldürülür. 2014-2015 350-353
Nevra Kutal Fidan Teyze Tunç'un eskiden bakıcısı olan kadın daha sonraları Melek'in kızı Şirin'e bakıcılık yapmıştır. Şirin ve annesi gittikten sonra diziden ayrılmıştır. 2007-2009 26-114,2012-2013 256-293
Engin Yüksel Beşir Nezipli Mesut'un candostu asker arkadaşıdır korkusuzdur ara sıra ekibe yardım eder sürekli sokaklarda yaşar elinde hep tahta silahla gezer daha sonra ortalıktan kaybolur 3.sezon ortalarında birden ortaya çıkar ancak fena hırpalanmıştır acı çekmiştir ekibin kendisini darp eden kişileri yakalamaya gittiği çatışmada ekibin zor durumda kaldığını görür ve Mesut'u düşmanlarını bir bir aklar ancak o çatışmada vurulur ve hayatını kaybeder bu Mesut için çok üzücü bir histir. 2006-2007 1-45,2008-2009 104-106
Mehmet Ali Yılmaz Tibet Zeliha'nın sözlüsü. 296. bölümde Zeliş'ten ayrılması sonucu diziden ayrıldı. 2011-2013 187-296
Pınar Aydın Pınar 1 Pınar Karakterinin birinci oyuncusudur. Rolü bitince Gider. 2006-2008 1-86
Sitare Bilge Pınar 2 Pınar Karakterinin ikinci oyuncusudur. Rolü bitince Gider. 2008-2009 87-125
Filiz Taçbaş Ayla Soylu 1 Ayla karakterinin birinci oyuncusudur.Rolü bitince gider 2006-2012 1-250
Cumhuriyet Kiper Mazlum Ekibin korumasındaki akli dengesi bozuk birey. Konuk oyuncudur ara sıra bazı bölümlerde oynar. 145 ve bazı bölümlerde belli aralıklarla görülmüştür.
Ecemnaz Arslan Şirin Zeynep in kızıdır 2011-2013 168-293
Ege Barutçu Ömer Ateş Murat ve Melek'in oğludur 2011-2014 210-336
İlker Yiğen Doktor Yavuz Kendisi hastanede doktordur.Komiser Murat'ın kardeşidir. 2006-2014 1-336
Özge Özbütün Şule Çoban 1 Hüsnü'nün küçük kızıdır.Şule karakterinin birincisidir 2006-2011 1-209
Emel Çölgeçen Seyran 1 Mesut'un takıntısı barda şarkı söyleyen bir kadındır Mesut ile çok iyi anlaşan bir ikili olmuşlardır. 2010-2011 191-209
Yasemin Balık Seyran 2 Seyran karakterinin ikincisidir ilk kadın çıkınca yerine Seyran olarak girmiştir 2011-2012 210-223
Nur Tüzün Ece Mesut komiserin gazeteci eski bir aşkıdır. 2007-2008 44-53
Leyla Göksun Bahar/Yaren Çelebi Mesut'un zor zamanlarında kaldığı otelde bulunan bir kızdır sürekli aksi hırçın tavırlar sergiler sonra Mesut ile arasında ilişki başlar ancak bu ilişki bir süre sonra ikisininde yaşadığı olumsuzluklardan ötürü son bulur. 2013-2014 308-317
Ezgi Çelik Esma Mesut'un aşk yaşadığı doktor bir kadındır daha sonra Mesut'tan intikam almaya çalışan Sidar tarafından vurularak öldürülür. 2014-2015 341-353
Özge Ulusoy Yeliz Balkan Engin başkomiserin kısa bir süre evli kaldığı karısıdır sonraları yaşadığı sıkıntılardan ötürü ayrılmışlardır aynı zamanda bir öğretmendir. 2008-2009 87-125
Irmak Ünal Avukat Seyhan Kendisi bir avukattır aynı zamanda ekibinde bazı olaylarına bakmıştır daha sonra Engin başkomiserle arasındaki yakınlık büyüyerek aşka dönmüş bir süre sonra Seyhan'ın yurt dışına gitmesinden ötürü ayrılmışlardır. 2007-2008 67-84
Suat Sungur Polis Memuru Nazif Aslında ekip ile bir bağlantısı yoktur sadece o dönem komiser Mesut'un ceza alıp ekipten köprü karakoluna çekildiği sırada onunla arkadaşlık kurmuştur yalnız karakolun önünde çıkan bir kavgada ayırmaya giderken bıçaklanarak hayatını kaybetmiştir. 2007-2008 76-81
Füsun Öztoprak Müjgan Serter Melek Komiserin Annesi 2010-2013 168-254
Melda Arat Yeşim Ak Tunç'un annesi Mesut'un eski karısıdır.İkinci kocası Nihat'ı öldürerek hapse girer sonrasında intihar ederek ölmüştür. 2006-2007 1-20
Alev Oraloğlu Emel Akyüz Zeynep Komiserin Annesi 2006-2007 1-125, 2011-2014 210-336
Canan Türker Semiha Murat ve Yavuz'un annesidir. Gerçek hayatta da vefat etmiştir. 2006-2008 1-86
Mehmet Korap Asaf Doğan Eski emniyet amiri aynı zamanda Elif'in babası 2010-2011 126-211
Özgür Özgürdal Nihat Ak Yeşim'in ikinci kocasıdır.Sonraları Yeşim tarafından öldürülmüştür. 2006-2007 1-8
Murat Ormıyak Vedat Müdür Emniyetin eski müdürüdür emekli olarak ayrılmıştır. 1-288