İçeriğe atla

Dune Atreides Hanedanı: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Sayginer (mesaj | katkılar)
k Sayginer Atreides Hanedanlığı sayfasını Dune Atreides Hanedanı sayfasına taşıdı: Türkçe yayıncısı: http://www.kabalci.com.tr/kabalci-yayinevi/kevin-j-anderson-brian-herbert/dune-atreides-hanedani-9789758240555.htm
Sayginer (mesaj | katkılar)
-düzenle +kaynaksız +bilgi kutusuz
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{düzenle|Nisan 2008}}
{{bilgi kutusuz}}


'''Atreides Hanedanlığı''', [[Brian Herbert]] ve [[Kevin J. Anderson]] tarafından yazılan, Dune serisinin hemen öncesindeki olayları konu alan kitapların birincisidir. Harkonnen Hanedanı ve Corrino Hanedanı serinin diğer iki kitabıdır.
'''''Dune Atreides Hanedanı''''', (özgün adıyla '''''Dune: House Atreides'''''), [[Brian Herbert]] ve [[Kevin J. Anderson]] tarafından yazılan 1999 tarihli [[bilim kurgu]] romanı. Hikayesi [[Frank Herbert]]'in kurgusal [[Dune evreni]]nde geçen roman, [[Dune serisi]]nin hemen öncesindeki olayları [[Prelude to Dune|konu alan kitapların]] birincisidir. [[Dune Harkonnen Hanedanı|Harkonnen Hanedanı]] ve [[Dune Corrino Hanedanı|Corrino Hanedanı]] serinin diğer iki kitabıdır.


Atreides, Harkonnen ve Corrino Hanedan üçlemesini; Corrin Savaşı, Makinelerin seferi ve Butleriyan Cihadı üçlemesi takip etmektedir.
Atreides, Harkonnen ve Corrino Hanedan üçlemesini, [[Corrin Savaşı]], [[Makinelerin Seferi]] ve [[Butleriyan Cihadı]] üçlemesi takip etmektedir.

{{kitap-taslak}}

Sayfanın 16.10, 30 Ağustos 2013 tarihindeki hâli

Şablon:Bilgi kutusuz

Dune Atreides Hanedanı, (özgün adıyla Dune: House Atreides), Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından yazılan 1999 tarihli bilim kurgu romanı. Hikayesi Frank Herbert'in kurgusal Dune evreninde geçen roman, Dune serisinin hemen öncesindeki olayları konu alan kitapların birincisidir. Harkonnen Hanedanı ve Corrino Hanedanı serinin diğer iki kitabıdır.

Atreides, Harkonnen ve Corrino Hanedan üçlemesini, Corrin Savaşı, Makinelerin Seferi ve Butleriyan Cihadı üçlemesi takip etmektedir.