Kullanıcı mesaj:Martianmister

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Multituberculata tarafından 2 yıl önce Translation request başlığına
Seçkin ve kaliteli içerik tartışmaları

Seçkin madde adayları

Mermer Köşk (2. aday gösterme) · Yaren (leylek) · Park Otel · Tetrakloroetilen · If Day (2. aday gösterme) · Küçük orman ötleğeni · Stendhal · Oregon Üniversitesi · Japonya · Kerem Aktürkoğlu (2. aday gösterme)


Seçkin liste adayları

Rusya'daki Dünya Mirasları listesi · Finlandiya'daki Dünya Mirasları listesi · Güney Kore'deki Dünya Mirasları listesi · 100 veya daha fazla UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkan futbolcuların listesi · Azerbaycan'daki Dünya Mirasları listesi · Arnavutluk'taki Dünya Mirasları listesi · FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu · Nobel Barış Ödülü sahipleri listesi (2. aday gösterme) · FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçları listesi


Seçkin resim adayları

İspanya'da eski bir yüksek fırın · Panoramic view of Istanbul- Yeni Cami (The New Mosque), Galata Bridge. Turkey, Southeastern Europe.jpg · Asahi Breweries headquarters building with the Asahi Flame and Skytree at blue hour with full moon, Sumida-ku, Tokyo, Japan.jpg (2. aday gösterme)


Kaliteli madde adayları

Seniha Bedri Göknil · Hekzaklorobütadien · Ege sanatı · Taksim toplantısı · İngiltere · İvan Pavloviç Sereda (2. aday gösterme) · Nusret Bey · Nahçıvan Uyezdi · Enlil · Nutuk (Mustafa Kemal Atatürk) · Tokyo Kulesi · 2010 Kış Olimpiyatları'nda Özbekistan · TCG Heybeliada (F-511) · 2010 Kış Olimpiyatları'nda Kırgızistan · 2006 Kış Olimpiyatları'nda Kırgızistan · 2010 Kış Olimpiyatları'nda Azerbaycan


Seçkin madde incelemesi

Janet Jackson

ARŞİV - 2 Haziran 2007 tarihinden önceki mesajlar.


son gelişmeler[kaynağı değiştir]

[1]--Hiro Nakamura 09:48, 4 Haziran 2007 (UTC)

Kategorisiz sayfalar bitti[kaynağı değiştir]

Kategorisiz sayfaların kategorilendirilmesi projesindeki üstün katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kategorilendirilmemiş sayfaların güncellenmesi de bir günde bir yapıldığı için bu sayfaları bulmakta biraz zorluk çektik. Bu zorluğa rağmen projeyi üç günde tamamlamış olduk. Aylardır binlerce sayfa kategorisiz duruyordu. Daha önce de bu projenin aynısı yapılmış fakat tüm sayfalar bitirilememişti. Artık her gün ortalama sadece 50 sayfa kategorisiz olacak, ve bunların kategorilendirilmesi çok kolay olacaktır. Bunların çoğu da yeni sayfalar olcağı için gerekli şablonlar (düzenle, sil, yetersiz vb.) da bu sayfalara verilebilecektir. Artık sıradaki projeyi vakit kaybetmeden başlatalım fikri oluştuğu için, yeni projede katkılarınızı beklerim. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ 07:08, 14 Haziran 2007 (UTC)

Seçkin içerik oylamaları[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

İsterseniz bunu seçkin içerik sorumlusuna belirtin. Şu anki seçkin içerik sorumlumuz Kullanıcı:Metal Militia'dır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 13:21, 17 Haziran 2007 (UTC)

Vikipedi:Seçkin liste adayları maddesindeki oylamaların sona erdirilmesi gerekiyormuş. Yardım edebilir misiniz?--Martianmister 11:53, 17 Haziran 2007 (UTC)

Ederim tabii, de "...muş" derken neyi kastettiğinizi anlamadım ? --Metal Militia ileti 16:53, 17 Haziran 2007 (UTC)

Sayfada Seçkin liste adayları bu sayfada en az 15 günlük bir süreyle listelenirler. yazdığı için öyle dedim.--Martianmister 19:40, 17 Haziran 2007 (UTC)

Haklısınız. Çeşitli nedenlerle, liste, madde, ve resimlerin SM seçilmelerinde bazı gecikmeler yaşandığı doğru. En kısa zamanda bir toparlanmaya ihtiyacı var SM SR ve SL lerin. Dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 19:58, 17 Haziran 2007 (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 06:23, 21 Haziran 2007 (UTC)

Kolay gelsin Martianmister. Ülkelerine göre faşist hareketlerin listesi A-F ve Ülkelerine göre faşist hareketlerin listesi G-M sayfalarının çevirisi uzun zamandır yarım kalmış. Belki çeviriyi tamamlamak istersin, ya da çevirmediğin kısımları sayfalardan silmek istersin diye bu mesajı yazıyorum. Teşekkürler --Pinar 12:10, 26 Haziran 2007 (UTC)

Güney Kıbrıs Rum Kesimi maddesinin ismini kendi kafanıza göre değiştiremessiniz.--kA-ıT 17:25, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Sizi uyarmıuştım.Çok istiyorsanız tartışma sayfasında yazın tartışılsın oylansın.Maddeyi eskiye çevirmeyin--kA-ıT 17:38, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Tartışma yaratabilecek mevzuulara, özellikle toplumun hassas olabileceği konulara ilişkin maddelerin içeriğini veya adını değiştirirken daha titiz davranmanızı, önce konuyu ilgili maddenin tartışma sayfasında açmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:01, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Kullanıcı kutusu[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Yöneticilik başvurumda Kullanıcı sayfasındaki kuklasever kullanıcı kutusu nedeniyle; yeterli neden olarak görüyorum diye yazmışsınız. Sizi rahatsız eden konuyu açıklarsanız çok sevinirim. Saygılarımla.--Martianmister 18:40, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Konuyu oylama sayfasında açtım. İlginiz için teşekkürler, saygılarımla. -- tema 19:48, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Size ilginç bir haber daha geçmek istedim. Süresiz olarak engellenmiş olan Kullanıcı:Kukla hesabını ben açmıştım. Vikipedi'de kötü bir çağrışım yapan "Kukla" kelimesini Vikipedi'yi bilmezden çok önce nick olarak kullanıyordum ve halen kullanıyorum. Çok sevdiğim halde kendisini (yani kendimi) aynı nedenlerle şikayet ettim ve üstüne de engellendiğim için bir süre Vikipedi'ye giremedim. Kullanıcı geçmişinden de onun traji-komik akıbetini izleyebilirsiniz ). Kolay gelsin. -- tema 21:12, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Kandiliniz mübarek olsun--A-4 kağıt 19:58, 19 Temmuz 2007 (UTC)


Pardon, hiç öyle algılamamıştım. Sayfada çok çöp vardı, gözden kaçmış diye düşündüm. Maamafih yine de gereksiz diye düşünüyorum. Eski Avrupa ülkeleri için geçerli bir yaklaşım olabilir, ama burada hukuki bir devamlılık sözkonusu değil. Karadağ Prensi, Bulgaristan kralı vb. Abdülhamit'in hükümranlık haklarına varis olmamışlar.

Listeyi gene eklemek isterseniz, en azından bir açıklama koymak gerekir herhalde.

Zenci Fil

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Zenci_fil"'dan alındı

Abdülhamit sayfasına ilişkin Zenci Fil'den cevap[kaynağı değiştir]

NOT: mesaja cevap nasıl yazılıyor, bilemediğimden buraya attım. Doğru usulü lütfen bildirir misiniz?


Pardon, hiç öyle algılamamıştım. Sayfada çok çöp vardı, gözden kaçmış diye düşündüm. Maamafih yine de gereksiz diye düşünüyorum. Eski Avrupa ülkeleri için geçerli bir yaklaşım olabilir, ama burada hukuki bir devamlılık sözkonusu değil. Karadağ Prensi, Bulgaristan kralı vb. Abdülhamit'in hükümranlık haklarına varis olmamışlar.

Listeyi gene eklemek isterseniz, en azından bir açıklama koymak gerekir herhalde.

Zenci Fil

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Zenci_fil"'dan alındı

Seçim maddesini bir sürelik üye olmayanların editlemesine kapatmalıyız bence bir yöneticiye ileticem destekler misin? - OnurRC 15:06, 22 Temmuz 2007 (UTC)

    • Teşekkürler. Ayrıca yönetici seçimindeki oyumu da lehine değiştiriyorum. - OnurRC 15:33, 22 Temmuz 2007 (UTC)

Kolay gelsin Martianmister. Bu listede görülebileceği gibi "Cumhuriyet Halk Partisi" başlığının en fazla kullanımı 1992'de kurulan CHP. Yani bu başlığı bir anlam ayrım sayfası yaparsak, birçok iç bağlantının anlam ayrım sayfasına yönlenmesini sağlarız. Amacım bunu önlemekti --Pinar 11:24, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Ama diyelim biz "Cumhuriyet Halk Partisi" sayfasını anlam ayrım sayfası yaptık. Diğer kullanıcılar iç bağlantı verirken bundan haberdar olmayacaklar. Sürekli bunları düzeltmemiz gerekmez mi? Partinin geçmişteki hallerine (mesela 1935) bu başlığı vermemize gerek yok çünkü aktif olan sadece bir tane CHP var. CHP dediğimizde aklımıza ilk gelen geçmişteki CHP'ler değil, günümüzdeki CHP. Yani çok kullanılan bir başlığı anlam ayrım sayfası yapmak bana pek mantıklı gelmiyor, yinede diğer arkadaşlara danışabiliriz, sorun değil --Pinar 12:06, 24 Temmuz 2007 (UTC)
Tabi olabilir. Sanırım Cumhuriyet Halk Partisi (1992) başlığını diğer kullanıcılar farkettikçe doğru bağlantı yapmalarıda kolaylaşacak. Tekrar kolay gelsin --Pinar 05:16, 25 Temmuz 2007 (UTC)

2007 Seçim grafikleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Martianmister, bir konuda fikrine başvurmak istiyorum. Partilerin aldığı oy oranında ve özellikle AKP, MHP ve bağımsız milletvekili sayısında herhangi bir belirsizlik var mı? Bu ve bu iki grafikte bir değişiklik yapmam gerekiyor mu? Gerçi Maderibeyza resimleri Commons'a yüklemiş ama düzeltip tekrar yükleyebilirim. Teşekkürler --Pinar 12:14, 1 Ağustos 2007 (UTC)

acaba bir resmini kamu malı olduğunu nereden biliyoruz[kaynağı değiştir]

acaba bir resmini kamu malı olduğunu nereden biliyoruz veya nerden anlarız

Atatürk maddesi[kaynağı değiştir]

Atatürk maddesinde "taraflı" şablonunu kaldırmışsınız.Madde asıl şimdi taraflı olmuş, düzenleyen kişi maddeyi abuk subuk değerlendirmeleriyle doldurmuş.Keşke dikkat etseydiniz. --Çağatayileti 19:35, 10 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar tbmm.gov.tr sitesinden bazı resimler yüklemişsiniz. Fakat ben bu adrester resimlerin kamu malı olduğuna dair bir açıklama bulamadım. Siz bulabildiyseniz resimlere bağlantısını verir misiniz, teşekkürler.--Machiavelli' msj 06:39, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Maalesef değil. Devletin sitesi olması kamu malı olduğu anlamına gelmiyor. Zaten bildiğiniz gibi eğer bir açıklama yoksa telif hakları saklıdır. Devlet sitelerininde bundan bir farkı yok. Bu durumda silmek durumundayım. Ancak yüklediğiniz resimler arasında vefaat etmiş kişiler varsa adil kullanım olarak bulunabilirler.--Machiavelli' msj 15:02, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Selam.Ben bir kategori oluşturmak istiyorum ama nasıl oluşturacağımı bilmiyorum.Biçem el kitabında konuyla ilgili birşey bulamadım.Nereden öğrenebilirim?Şimdiden teşekkürler.

Sağlamcıileti 10:53, 26 Ağustos 2007 (UTC)

  • selam, mindanao'yu hallettim, diğer konuya ilişkin kafamı toparlayamadım :) --kibelemesaj 15:30, 26 Ağustos 2007 (UTC)

ben resim yükledim silindi[kaynağı değiştir]

ben eski başbakan yıldırım akbulutun resmini yükledim devletarsivleri.gov sitesinden ama silinmiş niye öğrenebilirmiyim

Katkılar bölümünde kayıtlar diye ayrı bir bölüm var kullanıcıların ne zaman kayıt oldukları resim yükleme kayıtları isim değişikliği kayıtları gibi işlevleri görebilirsiniz. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 12:48, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Nasıl yani?[kaynağı değiştir]

Merhaba Martianmister. Buradaki oyumu geçersiz olarak belitmişsin. 2 aylık üye değil ne demek? --Dreamer 18:48, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Çok afedersiniz. 2006 yılını 2007 gibi algılamışım. Hemen geri alıyorum.--Martianmister 18:54, 30 Ağustos 2007 (UTC)
Önemli değil Martianmister :) Kolay gelsin. --Dreamer 18:57, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 20:25, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Desteğin için teşekkür ederim Martianmister. Filanca 14:30, 1 Eylül 2007 (UTC)

Politik içerikli...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Politik içerikli ile kastınız ne? Zaten provokatif ve politik bazlı şablonlar hızlı sil ile silinebiliyor: VP:HS Şablonlar başlığı. Kastınız provokatif olmayanların da mı silinmesi? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 16:56, 3 Eylül 2007 (UTC)

Peki o zaman yorumda bulundum ^_^ Haber verdiğiniz için çok teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 18:05, 3 Eylül 2007 (UTC)

Evrimsel biyoloji[kaynağı değiştir]

Sayfaya baktım boş değil, şablonu geri alıyorum, dikkatli çalışmalar.--Tegiiinmesaj 20:09, 4 Eylül 2007 (UTC)

Evrimsel biyoloji, o sayfa boş olabilir ama bu sayfada ansiklodedik nitelikte yazı var.--Tegiiinmesaj 21:04, 5 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.İyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 21:54, 9 Eylül 2007 (UTC)

stalinizm hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba partilerin siyasi görüşleri kısmına stalizm yazma konusunda bir ısrarınız var. Sosyalist litaratürü ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum. Stalizm dönem dönem sol partiler arasında bir ayrışma ifadesi olarak kullanılır stalinist veya anti stalinist diye. Fakat stalinizm örneğin marksizm, leninizm gibi bir yöntem değildir. Bu konuda önerim hiç bir partinin siyasi görüşüne stalinizm diye not düşülmemesidir. Aynı şekilde troçkizm diye de not düşülmemelidir. Yoksa bir süre sonra işin kantarı da kaçabilir.

Stalin ve Troçki daha ön plana çıkmakla Galiyev, Tito diye uzanabilir bu liste. Bu tür sol hareket içerisindeki ekoller makalenin içinde belirtilmelidir. Dediğim gibi sosyalist partilerin siyasi görüşlerine marksizm, leninizm notları düşülmeli sadece. Kimisi örneğin ÖDP gibi leninizm notunun düşülmesini de istemeyebilir. Bu da değerlendirme kıstası olmalıdır.--Kameraliadam 12:47, 14 Eylül 2007 (UTC)

  • Selam, bana attığınız mesajın ne kadar istinadsız olduğunu görünce geri almışsınız. Tebrik ederim ki hatanızı erken görmüşsünüz. Ancak ben yine de bir şeyin altını çizmek isterim ki; Kullanıcı Komünist olabilir. O kişinin hayata bakışı, felsefesi komünizm demektir bu. Kullanıcı Pkklı olunca PKK nasıl bölücü bir örgütse, o kullanıcı da viki içinde bölücülük yapmış demektir. Böyle bir şablon bölücü ve kışkırtıcı olduğu için Ş1 den silinebilir ve bence mutlaka silinmelidir. Bunu ilkokul 3. sınıfa giden çocuk dahi mantığıyla çözümleyebilir. Sizin de bunu keşfetmiş olup mesajınızı geri almış olmanız güzel.. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 07:20, 15 Eylül 2007 (UTC)

Yeniden stalinzm[kaynağı değiştir]

TKP başlığına yeniden stalinizmi eklemişsiniz. Daha fazla tartışmayacağım. Artık gülüp geçiyorum. Ne yapayım. O kadar açıkladım ama siz inatla stalini sahiplenen birisinin stalinist olduğunu sötlüyorsunuz. Ben de stalinizm bir yöntem olmadığını söylüyorum. Ama boş. Neyse bu stalinizm takıntınızı içindeki anti-stalinizmle açıklamak lazım herhalde. Kameraliadam 12:48, 22 Eylül 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar. bildiğiniz üzere adil kullanım resimleri sadece zorunluluk hallerinde ve özgür lisanslı bir resmin oluşturulması imkansız olduğu durumlarda kullanılabilir. Ancak yüklediğiniz resimlerdeki kişiler yaşıyor, bu durumda özgür lisanslı bir resmin oluşturulması imkansız değil. VP:AK'de daha geniş bir açıklama bulunuyor.Karşı örnekler başlığında 8. açıklama tamda sizin yüklediğiniz resimlerle ilgili: Yaşamakta olan bir kişinin sadece nasıl göründüğünü gösteren bir resim. Bu bağlamda yüklediğiniz resimler Adil kullanım politikamıza uymadığı için çıkarıldı. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 10:13, 23 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

YB'de verdiğiniz olumlu oy ve görüşleriniz için teşekkür ederim.--Plenumchamber 12:18, 3 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[kaynağı değiştir]

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun.. Az oldu, kusura bakılmasın.) --Hasan Sami 05:35, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabrican76mesaj 16:45, 11 Ekim 2007 (UTC)

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:44, 11 Ekim 2007 (UTC)
Daha nice mutlu bayramlar, yurdumuzda kardeşlik ve barış dolu günler geçirmemiz dileğiyle, sevgiler... The cat 14:03, 12 Ekim 2007 (UTC)

ne sildin yahu benim yazdığım yazıyı? sanki maddeyi değiştirdim! tartışma konusu açtım sadece! komik olmayın lütfen!

Ermeni meselesi[kaynağı değiştir]

Selam. İlginiz için teşekkür ederim. Çıkarılması gerektiğini düşünen varken ısrarla koyamam. Mesela youtube görüntüsünü eklemeden sırf belgeselin başlığını ilave etsek? Buna ne diyorsunuz?Takabeg 11:20, 11 Kasım 2007 (UTC) + Anladüm. Şimdilik böyle kalsın. Diğerleri isterlerse o zaman tekrar konuyu açalım. Siz bu konuyla ilgileniyorsunuzdur fotoğrafları incelemenizi tavsiye ediyorum. Daha önce başka yerde çekilen ve kullanmış fotoğraflar vardır? Genel olarak katliam meselelerinde uydurma söz konusu oluyor. Fotoğraf uydurma çıktı diye katliamın olmadığı anlamına gelmiyor. Yani ispatlamış olamıyoruz. O başka mesele. Yine de uydurmaları bulmak faydalı olur. İyi çalışmalar. Takabeg 11:39, 11 Kasım 2007 (UTC)

daha önce bana bir yönetici öyle dediği için kitap yazıyordum. şimdi yazmam--Yugoer 11:51, 11 Kasım 2007 (UTC)

Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 21:32, 20 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Hüsamettin Yalhı maddesi için vermiş olduğunuz olumlu oy için teşekkür ederim. --Yalhı 23:27, 28 Kasım 2007 (UTC)

Yönetici seçimleri[kaynağı değiştir]

İyi günler. Vikipedi:Yöneticilik başvurusu/Sağlamcı2 oylamasında bazı oyları belirlenen kriterlere uymadığı için iptal ettiğinizi gördüm. Vikipedi:Yöneticilik başvurusu/Khutuck sayfasında da benzer şekilde kullanılmış oylar var. Bu durumda ne tür harekette bulunmalıyız?--Martianmister 19:18, 25 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar, ilgi ve dikkatiniz için teşekkürler. YB oylamalarında esas olan konu, topluluğun, adayın hangi yönlerini beğendiği için destek oyu, hangi yönlerini beğenmediği için karşı oy verdiğini belirtmesidir. Ancak bu sayede aday, kendini değerlendirebilir ve bu "gerekçelerden" ders alarak ilerleyebilir. Topluluğun oylarını gerekçelendirmesi bu nedenle önemlidir. Bu konuyu, iptal nedenlerim olarak ilgili sayfada da belirttim. Lütfen oylarınızı gözden geçiriniz, gerekçelendirilmemişse gerekçelendiriniz. Bundan ancak Vikipedi kazançlı çıkar. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:29, 25 Aralık 2007 (UTC)

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

Bu imzasız yazı Khutuck (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 30 Aralık 2007

Afganistan Savaşı[kaynağı değiştir]

Merhaba Martianmister, önemli bir maddeye el atmışsın. Bu kadar önemli bir maddenin bugüne kadar Viki'de olmaması üzücü. çalışmanda başarılar dilerim. Khutuckmsj 20:59, 15 Ocak 2008 (UTC)

  • selam. elbette unutulmadı, ama önemli bir değişiklik olduğu için uzaması anlaşılır birşey. köy çeşmesine yazarak sürecin hızlanmasını önerebilirsin. teşekkürler.. --kibelemesaj 15:05, 28 Ocak 2008 (UTC)

Silinmeye aday maddeler[kaynağı değiştir]

Silinmeye aday maddeler listesinde "PKK çatışması" altında verdiğinizoy galiba bir yukarıdaki maddeyle ilgili. Bir de olumsuz yorumlarınızla çelişen "kalsın" oyu kullanmışsınız. Muhtemelen dalgın bir anınıza denk geldi. Bir kontrol edin isterseniz. İyi günler.--2ulus 21:52, 29 Ocak 2008 (UTC)

Bir ip'nin sayfayı yanlış şekilde kullanarak yaptığı yorum sizin yorumunuzmuş gibi gözükmüş sanırım ondan bahsediliyordu. Geri aldım, sorun çözüldü. Kolaylıklar.--Machiavelli' msj 22:09, 29 Ocak 2008 (UTC)
Sorun halledilmiş. İyi çalışmalar.--2ulus 22:13, 29 Ocak 2008 (UTC)

Bir bakarmısınız...[kaynağı değiştir]

Selam, Noumenon şu sayfada yazdığı gibi VP:TBA ihlallerinin çözüme kavuştuğunu söylüyor, sizce nasıl oldu? bu arada bir tane de Ermeni iddiası ekledim...--Sαвяι¢αи76ileti 16:03, 2 Şubat 2008 (UTC)

Fikrimi SAM sayfasında belirttim.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 14:34, 15 Şubat 2008 (UTC)
Eylem sözcüğü protesto etmek amaçlı anlaşılabileceğinden eylem sözcüğü durduğu sürece taraflı şablonu kalacaktır.Bilginize.--Eldarionileti 14:52, 15 Şubat 2008 (UTC)
Kusura bakmayın gözden kaçırmışım.Kolay gelsin.--Eldarionileti 17:28, 15 Şubat 2008 (UTC)
İlk anlamının ne olduğu tartışmalı.Sizin ilk aklınıza gelen bir kavram iken başkasının aklına gelen gazete adı olabilir.Burada bizim kişisel olarak karar vermemiz doğru olmaz.Tartışma sayfasında fikir belirtebilirsiniz.--Eldarionileti 12:07, 16 Şubat 2008 (UTC)

Cumhurbaşkanı[kaynağı değiştir]

Selam. Niye ikisi kırmızı diğer mavi. Tarafsızlık ilkemize aykırı değil mi? Atatürk ve İnönü'yü farklı göstermek istemenizin amacı nedir? Öğrenebilir miyim? Takabeg 11:39, 19 Şubat 2008 (UTC)

Hanedanı mı Hanedanlık mı[kaynağı değiştir]

Tekrar selam. Cumbaba listeyi daha sonra tartışılmak üzere böyle bırakabiliriz bence. Sizi görünce hatırladım. Daha önec Çin hanedanları konusunda 'Hanedanlık mı' diye soru notunu bıraktınız. Sizce hangisi uygundur? Benim kesin fikrim yok. Ancak tutarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Hanedan veya Hanedanlık kelimeleri Çince 朝'nun karşılığı olarak kullanılıyor. Nasıl yapsak? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 12:13, 19 Şubat 2008 (UTC)

Benim için hanedan kelimesi daha uygundur.--Martianmister 12:20, 19 Şubat 2008 (UTC)
Teşekkür ederim. En kısa zamanda tamamını hanedana değiştireceğiz. (değiştireceğim) Karşı çıkarlarsa yine konuşacağız. Görüşmek üzere. İyi çalışmalar. Takabeg 12:28, 19 Şubat 2008 (UTC)

Merhabalar Takabeg. Çince verdiğin kaynaklar yerine soru işaretleri görüyorum. Bu harflerin bilgisayarım tarafından görüntülenmesini nasıl sağlayabilirim?--Martianmister 18:35, 16 Mart 2008 (UTC)

Vallah bilgim yok. Benimkinde normal çıkıyor. Eğer sorun yaşanıyorsa Windows'a Çince fontu yüklemen lazım herhalde. En iyisi bilgisayarcıya sormak:)) Kolay gelsin. Takabeg 18:40, 16 Mart 2008 (UTC)

Merhaba. Sen hala bir umut yönetici olurum diye entel dantel konuşmalar yapıp göz boyamaya devam ediyor musun Martianmister. Biraz inceledim hala aynı tavır. Birkaç adamın var ve bu adamlar bir şeyde ne derse sen de onu diyorsun. Sana tavsiyem kendin ol--88.232.46.210 13:56, 2 Nisan 2008 (UTC)

Evrt canım. 1.5 yılda o deneyimi kazandım vikide. Ciğerini bilirim ben senin. Başka kim 5 kez aday olur ki?

Marti biliyor musun aslında seninle hiçbir sorunum yok. Aramızdaki tek sorun senin tavrın. Çoğu tartışmada kendi düşüncelerini değil de yöneticilerin düşüncelerini savunuyorsun. Sana olumsuz oyların nedeni de bu. Diğerleri de benim gibi düşünüyor. O yüzden kısaca henüz değil diyerek geçiştiriyorlar. MSN'de çok dedikodunu yaptık ve durum böyle. Bilgin olsun dedim. Ayrıca ha hizmetli ha yönetici önemli olan adı değil işlevidir. Saygılar dilemen güzel o zaman ben de aynı şekilde saygımı iletiyorum--88.232.44.253 14:41, 2 Nisan 2008 (UTC)

Çünkü ben görmedim ki saygın bir vikipedistin veya hizmetlinin karşı oy kullandığı yerde siz destek veresiniz. Hep oylarınız aynı. Bence oylamalara katılmayın. Hizmetli adaylığında şansınız artar--88.232.44.253 14:44, 2 Nisan 2008 (UTC)

İstisnalar kaideyi bozmaz. Bakın kendi adıma biraz önce söylediğim gibi hakkınızda pek olumsuz düşüncem yok. Ama bu tavır... Biraz önce söyledikleirmde ciddiydim. Diğer arkadaşların neden olumsuz oy verdiği ya da hiç vermediği konusunda. Gerçekten de durum böyle. Eğer gerçekten böyle yapmıyorsanız bile adınız çıkmış 9a inmez 8e gibi bir şey kullanabiliriz. Size önerimi lütufen dikkate alın. Bence tartışmalara girmeyin, oylarda ise SM, SR, KM, SL gibi yerler dışında pek oy kullanmayın. Tartışmalı sayfalara yazmayın, SD devriyeliğinde gördüğünüz acemi vikipedistlere yardım edin. Ve saire... Tabi bunlar sadece öneri. Sevgiler--88.232.29.24 14:54, 2 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Tartışma sayfasında Noumenon'a da o kadar çok yazdım ki, gözden kaçırıldığını hissettiğim bu görüşümü artık orada bir kez daha yazmak istemiyorum. Konumuz, "Oktar'ın mehdi olduğunu iddia ettiği" değil. "Oktar'ın mehdi olduğunu ima ettiğine dair çok sayıda şahitlik olduğu". Bu biyografik açıdan önemli ve kayda değerlik kıstaslarımız uyarınca kanıtlanabiliyor. Oktar'ın "hayır, ben öyle bir şey demedim" demesi (ki burada çok çelişkili ifadeleri olduğu da ortada), bu iddialarla çelişmez. Yani biri hakkında bir sürü kişi "o 'mehdiyim' diyor" diyebilir, o kişi bunu inkâr edebilir, bu konu medyatik, adliyelik, psikiyatrik ve sonra ansiklopedik olabilir. Arada hiç çelişki yok. Saygılar, Filanca 19:06, 5 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Öyle düşünüyorum çünkü daha önce bu konuya kimse doğrudan değinmedi. İddiaların o kişiye karşı olanlar tarafından yapılması bu açıdan önemli değil - bu karşı olma durumu bizatihi sözü edilen iddiadan da kaynaklanıyor olabilir. Ve evet, Atatürk hakkındaki söz ettiğiniz iddialar biyografisi için önem oluştursaydı yer vemeliydik (oluşturmuyor). Öte yandan, başka kişiler için bu tür doğru/yanlış iddiaların önemi var, mesela maddedeki tartışmada Said Nursi örneğini verdim. Aslında Nursi ile Oktar durumları arasındaki fark, ikincisinin YİB kurallarına tabi olması. Ancak dikkatle kaleme aldığımızda YİB kuralları ihlali oluştuğunu da düşünmüyorum. Yani aynı görüşte değiliz :) Yine de görüşünüzü yazdığınız için teşekkürler. Filanca 19:38, 5 Nisan 2008 (UTC)

GFB maddesinde bir küfür var.Düzenlerseniz sevinirim.İyi akşamlar iyi çalışmalar-- Selimbey34 ileti 17:45, 19 Nisan 2008 (UTC)

Benimle evlenir misin?[kaynağı değiştir]

Merhaba DSmurat, Fethullah Gülen sayfasında aşağıda görünen değişikliği yapmışsın. Bu değişikliğin amacı nedir? Kişinin resmi nikah dışında herhangi bir evliliği olmuş mudur? Tartışma sayfasındaki konuyla ilgili tartışmaya katılırmısın lütfen.--Martianmister 12:13, 20 Nisan 2008 (UTC)

  • Gerekli açıklamayı burada yaptım. Tartışmayı bildirdiğin için teşekkür ederim. İyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 12:55, 20 Nisan 2008 (UTC)

Atatürk resmi[kaynağı değiştir]

Selam Martianmister, Atatürk maddesindeki resmi değiştirdiğini gördüm de; merak ettim nedenini. Çünkü bu son resim, düşük çözünürlüklü ve resmin kalitesi pek de iyi değil. Bir mesaj atarsan sevinirim; ama hemen yanıtlayamayabilirim. Değerli katkılarının devamı dileğiyle, iyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 21:45, 4 Mayıs 2008 (UTC)

Martianmister, benim oyumu geçersiz saymışsınız ama geçersiz saymadan önce ne kadar değişiklik yaptığıma bakarsanız iyi olur. Hemde en az 60 günlük üye olması ne demek! Ben zaten Vikipediye 3 aydır üyeyim. Bir iş yapmadan önce iyice araştırırsanız sevinirim... --Böcürt 08:06, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Türk tanımı[kaynağı değiştir]

Merhaba Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. kısmı sanırım size biraz tuhaf geldi. Ama kendisinin tanımı buysa bunu almamızda bir sakınca yok diye düşünüyorum. Tanımda geçen 7000 yıldır ifadesi Türk tanımı için birçok şeyi anlatıyor. Referans verilmiş kitabı inceleyin isterseniz. 1925 yılına kadar Türkiye Cumhuriyeti yasalarında Türk tanımı olmadığı ,Şeyh Said ayaklanmasıyla eklendiği biliniyor. Bu mesele "Kürtlere imtiyaz tanındı" vb konularda değerli bir konudur. Güneş Dil Teorisi'ni desteklemesinin sebebi bile orada geçen tanımla birebir paralel. Recep Tayyip Erdoğan'ın alt kimlik üst kimlik meselesinde bu tanım çok fazla tartışıldı. Hatta şunu da belirteyim: T.C. Anayasası: MADDE 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Tabi ki şöyle de düşünmüş olabilirsiniz bu kadarla sınırlandırılabilir mi? O zamanda başka kaynaklardan başka ifadelerini de eklemek gerekecek. Bahsi geçen başlığa başka tanımlar eklenebilir. Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir... Türk milleti milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlükleri yenmesini bilmiştir… sanırım sizin için de bir tanım olacaktır. Eklemeler yapıp, zenginleştirilebilir. --Boyalikus 13:40, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Bir şey sormak istiyorum[kaynağı değiştir]

KMA olan maddelerden sorumlu olan kim? Kaç haftadır ne bir madde adaylıktan çıkmış, ne de kaliteli madde secilmiş.--Nazzzz 14:25, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Acaba siz biliyor musunuz, Selçuk Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin abone olduğu süreli yayınlar alt maddesi uygun mu? Enwiki'de benzer maddeler gördüm.--Mehmet Baran 13:06, 22 Mayıs 2008 (UTC)

en:Plated mail & en:Mirror armour

en:Plated mail & en:Mirror armour

Selam. Şahsen karşı çıkmıyorum. Yine de diğer arkadaşlarımıza da sorarsan iyi olur. KKK armasının oyunlar ve çizgi filmleriyle aynı sırada olmasından rahatsız duyacak arkadaşlarımız yok değildir. Kolay gelsin. Takabeg ileti 11:43, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Tamam anladım. Eline sağlık. Takabeg ileti 12:03, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Çizgi film karakterlerinin de duyguları var...[kaynağı değiştir]

  • Aslında diğer resimlerin burada kalmasına gerek yok. Onlar meteyle doğrudan ilgili değiller. İzin verirseniz onları çıkartabilirim.--Martianmister 12:36, 25 Mayıs 2008 (UTC)
  • Haklısınız incinebilirler yazdıklarımdan.:)) Şimdi tartışmaya olumlu görüş bildiriyorum. Ben koydum o yüzden kalmasını isterdim ama bu haliyle daha kötü olmuş.Bruno ileti 12:47, 25 Mayıs 2008 (UTC)
Bence dipnota alın. Gerç ben yazmamıştım. Yine de kaynaklı ve faydalıdır. Takabeg ileti 17:07, 25 Mayıs 2008 (UTC)

yusuf ziya koçoğlu[kaynağı değiştir]

Görüşünü alabilir miyim? Tartışma:Yusuf Ziya Koçoğlu#Taraflı --Bruno ileti 18:59, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Büyük Hun Tanhuluğu[kaynağı değiştir]

Teoman, Mete maddelerinde Larus , Britannica gibi ansiklopedilerde de yer alan bilgilerin yanlış olduğu gerekçesiyle silinebilmesi mümkün müdür? Basılı ansiklopediler vikide kaynak gösterilebilr mi? Yoksa birincil kaynak mı bulmamız gerekiyor. Çin tarihi yazıtlarında geçiyorsa efsane midir yoksa birinci derece kaynak mıdır? Benzer şekilde, Heredot tarihi birinici derece kaynak mıdır mesela yoksa efsane mi? Şuanda eski halinde Mete, Hun devleti hükümdarı iken, hiung-nu tanhuluğu hükümdarı oldu. Neyse ki Hiung-nu maddesindeki tanımı henüz Hiung-nu tanhuluğu yapılmadı. Bu gidişle tarihteki bütün devletler vikide falanca tanhuluk filanca tanhuluk diye geçecek. :)) Fikrini alabilir miyim? Tartışma:Teoman (lider)--Bruno ileti 19:29, 25 Mayıs 2008 (UTC)

chp tarafından meclis dışı bırakılmış[kaynağı değiştir]

Tartışma:İkinci Grup#chp tarafından meclis dışı bırakılmış ifadesi bu konuda ne düşünüyorsun? O tarihte chp diye birşey yoktu. Hatta cumhuriyet bile yoktu. Halk fırkası desen o bil eylülde kuruldu. Seçim nisandaydı. chp ibaresi komik değil mi? Siyasi bir tavır gibi duruyor bence.--Bruno ileti 19:44, 4 Haziran 2008 (UTC)


Bahsettiğiniz linkten haberim var, Kullanıcı:Halkçı'yı hakkında şikayet olduğuna dair bilgilendirdim. Kendisinin savunma yazması gerekiyor. Levent Abi İleti 14:22, 7 Haziran 2008 (UTC)

Hakem Kurulu[kaynağı değiştir]

Tüm Vikipedistlere selamlar. Hakemler Kurulu'nun artık kurulması lazım. Hakemler Kurulunun kurulmasına yönelik fikirlerinizi Vikipedi:Köy çeşmesi (yönetmelik)nde belirtirseniz sevinirim. Naip İffetoğlu 16:49, 28 Haziran 2008 (UTC)

Uannis - Veda[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de bir buçuğuncu yılımı doldurdum. Bu süre içerisinde onlarca yeni insan danıdım. Bu kişilere Vikipedi'de olabildiğince yardım etmeye çalışırken, Vikipedi dışında da onlarla arkadaşlığımı ilerletmeye çalıştım. Zamanla öğrendim ki bu kişileirn çoğu benimle arkadaşlığını kendi çıkarları doğrultusunda adam toplamak için kurmuş. Bunca haksızlığa göğüs germeyi kendime borç bildim ve hep (kendimce) haklının yanında olmaya özen gösterdim. Zamanla Vikipedi kurallarına daha çok vakıf oldukça kuralcıların aslında kural bilmediklerini anladım. Vikipedi'de bulunma amacı tartışma ve insanları incitmek olan; ve bu gereksinimlerini sevdiklerinden karşılamak yerine umrunda olmayan bireylerden karşılamak olan bireyler gördüm. Bunca haksızlığa rağmen ben kişileri değil; amacımı düşündüm. Amacım insanlara güzel bir şeyler bırakmaktı. İleride sevdiklerime 'bunda benim de emeğim geçti' demek ve basılı bilgiliklerde bile geçen yanlışlıkları en aza indirmekti. Böylece ileride benim de okur olarak yararlanacağım güzel bir bilgilik yaratılmasında emeğim geçmiş olacaktı. Ancak bir çizgi vardı ki o çizginin aşılmasına daha fazlatahammül edemeyeceğim. Kendi yaşamımdan kıstığım süreyi buraya harcamakla hata ettiğimi düşünmeye başladım. Bunca emeğin karşılığı vandal damgası yemekse ben bu işte yokum. Böylece hem savaşacağım bir haksızlık kalmaz; hem de arkadaşlarımla, ailemle, sevgilimle vs. daha çok vakit geçirebileceğim. Ayrıca bu yıl ÖSS'ye gireceğim. Herkes benden en yüksek dereceleri bekliyor, onları düş kırıklığına uğratmak istemiyorum. Vikipedi'yi bırakıyorum. Benden geriye Uannis kullanıcı adı ve ona bağlı bilinen-bilinmeyen kuklalarla yapılmış tr, az, en, crh gibi birçok Vikipedi'de yapılmış 50.000i aşkın katkıyı bırakıyorum. Vikipedi'den kendimde bir şeyler bıakmak istemediğimden sizleri de MSN dizelgem, Facebook gibi yerlerden de siliyorum. Bana gerçekten değer veren ve Vikipedi dışında da görüşmek isteyen, zaten bana bir şekilde ulaşır. Alay konusu olmak pahasına size bu iletiyi atıyorum. Hoşçakalın...--88.232.95.13 19:46, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba Martianmister. Hayır yeni madde açmıyorum. Yalnızca var olan maddelerin adlarını değiştiriyorum. Zaten bir kaç maddenin adı zaten "X (harf)" biçimindeydi. Yarısı öyle, yarısı öyle olsun istemedim. İngilizce Vikipedi'yi ölçüt almak zorunda değiliz diye düşündüm. Fransızca, Hollandaca gibi pek çok Viki'de bu yola gidilmiş. Hem de bu harfler birden çok şeyin kısaltması olabiliyor. Şimdilik Vikipedi'de çok çelitli ve ayrıntılı maddeler yok ama ileride işimiz kolaylaştırcağını düşündüm. İngilizce Vikipedi'ye bakarsan, karayolları kodları, posta kodları, eyalet/il/ilçe kodları, element simgeleri vb. başta olmak üzere pek çok madde adı sadece 1 harften oluşacak. Zaten köy çeşmesine de yazacaktım. Neyse geri dönülmez bir şey değil nasılsa. İyi günler. --Danbury ileti 10:37, 16 Temmuz 2008 (UTC)

resim kaynağı ve lisansı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Yüklediğiniz Resim:Hafizullah Amin.jpg resminin kaynak ve lisans bilgisi görünmüyor, resim sayfasında bir sorun var sanırım. Gözden geçirebilir misiniz? İyivikiler... homonihilis // ileti 21:00, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Ben de kaynağının görünmesi için ufak bir değişiklik yaptım. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Bu resim İngilizce viki'de en:tamplate:PD-release ile işaretlenmiş. Biz de buradaki resimde {{KM}} kullanabiliriz sanırım. Ne dersiniz? İyivikiler... homonihilis // ileti 11:00, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Afganistan devlet başkanları listesi[kaynağı değiştir]

  • Acaba Afganistan devlet başkanları listesi sayfasındaki çalışma devam mı ediyor yoksa bitti mi? Eğer bittiyse çalışma var şablonunu lütfen çıkarınız.Teşekkürler --Gezginler06 11:19, 14 Ağustos 2008 (UTC)

şu sayfayı inceleyip görüş belirtirseniz mutlu olurum.-- Arjety ileti 18:03, 15 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar...[kaynağı değiştir]

  • Uzun zamandır görüşemiyorduk; nasılsınız? Bir görüşümü belirtecektim; o nedenle rahatsız ediyorum: Bir kullanıcının yazdığı eleştiriyi maddenin tartışma sayfasından çıkarırken özet kısmında "maddeyi geliştirmeye yönelik olmayan kısımlar çıkartıldı" ibaresini kullanmışsınız. Ancak kullanıcının yaptığı yorumun doğrudan maddeye, maddenin durumuna yönelik olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum; görüşmek dileğiyle, hoşçakalın... --DsMuratileti 01:47, 21 Kasım 2008 (UTC)

Düzelttim. Khutuckmsj 18:15, 4 Aralık 2008 (UTC)

Uyarlama sorunumuz[kaynağı değiştir]

Tartışma:Virjinya'da dördüncü başlıkta görüş belirtip sorularımı belirttim. Bilginize--Tuleytula 20:18, 13 Ocak 2009 (UTC)

Anwar Ibrahim[kaynağı değiştir]

Bence bu sayfanin başlığı Anwar Ibrahim olmalı ! Bakın orijinal Melayu ٍEnglish Vikipedilere.

http://ms.wikipedia.org/wiki/Anwar_Ibrahim

Saygılarla --Mehrdad 17:13, 1 Temmuz 2008 (UTC)

Malezyalılar ne alfabesi kullanıyorlar? İsim yazmamız ona göre değişir.--Martianmister 18:02, 1 Temmuz 2008 (UTC)

Yukarıda verdiğim bağlatıya bakamadınızmı? Mehrdad 15:45, 22 Mart 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 20:51, 28 Mayıs 2009 (UTC)


Belki ASALA (yabancı dili olsa da) Türkçeye yerleşmiş olabilir. En azından kaynakları göstermen lazım. Birde Tartışma:JCAG için ne dersin? Takabeg ileti 17:04, 3 Haziran 2009 (UTC)

CHP Maddelerinin Birleştirilmesi üzerine oylama[kaynağı değiştir]

Konu hakkında görüşte bulunduğunuz için sizi oylamaya davet ediyorum. -Ostique- 05:51, 24 Ağustos 2009 (UTC) Cumhuriyet Halk Partisi (1992)

Fotoğraf Berlin Olimpiyat Stadı[kaynağı değiştir]

Fotoğraf Berlin Olimpiyat Stadı: Her ne kadar geç, söylemek istediğim teşekkürler. Greetings from Bonn/Germany --Sir James 17:27, 19 Kasım 2009 (UTC)

Şu oyunuzun nedenini açıklar mısınız? --Captain BradleyMesaj Sayfam 07:21, 25 Aralık 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:33, 4 Ocak 2010 (UTC)

Selam. hangi kriterleri kastettiğiniz soruluyor. Haberiniz olsun. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 17:33, 6 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:49, 11 Ocak 2010 (UTC)

Vikipedi:Seçkin resimlikten ihraç adayları/Protect Your Republic Protest - 6 (2007-04-14) edit.jpg sayfasında bir ricam var. Oyunuza bir açıklama ekleyebilir misiniz? --İnfoCan 04:32, 13 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:19, 2 Mart 2010 (UTC)

Geç cevabım için özür dilerim. Ben neden o kullanıcının öyle (anlattığınız gibi) olduğunu sormuştum... Neyse, iyi vikilemeler... --Captain BradleyMesaj Sayfam 08:35, 25 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Martianmister,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Depretis.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Pınar (mesaj) 09:01, 18 Ocak 2011 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

TeTa Bilgilendirmesi[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Temizlik Takımı yeniden yapılandırılma sürecine girdiğinden üyelik sistemi bir müddet askıya alınmıştır, hala aktifseniz ve temizlik takımı ile çalışmak isterseniz gelişmeleri takip ederek oluşum içerisinde yer alabilirsiniz, sevgilerimle... --e.c. 11:19, 15 Nisan 2011 (UTC)

Reality 20:39, 30 Haziran 2012 (UTC)

Her maddeyi araştırmak kolay olmaz. Kaynaklı bilgiyi çıkarttığınız için izin vermedim. Siz kaynak bilgi ekleyin onaylayalım..--Aguzer|iletişimEP

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. şurayı da hatırlatayım. kolay gelsin. --kibele 18:28, 25 Kasım 2012 (UTC)

Reality 23:01, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Reality 23:01, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Sorunlu dosyalar[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kategori:16 Haziran 2014 tarihinden beri sorunlu dosyalar'da sizin yüklediğiniz bir resim de var. İlgilenmek isterseniz bir bakın derim. İyi geceler.--Veryaz bana 22:12, 15 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Martianmister![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:25, 19 Aralık 2014 (UTC)
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 09:51, 1 Eylül 2016 (UTC)


Kudyaz 22:05, 15 Eylül 2016 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 15:41, 16 Eylül 2016 (UTC)

Martin Mystere kapak dosyaları[kaynağı değiştir]

Bu dosyaların çoğu kapak dosyaları için olan adil kullanım kriterlerini sağlamıyor. Çok sayıda dosya olduğu için bu mesaj sayfanızı doldurmak istemedim. Dosya listesine kendi katkılarınızdan ulaşabilirsiniz; kullanılmayanlara buradan da ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Deniz (mesaj) 16:29, 6 Ocak 2017 (UTC)

İhsan Bal silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İhsan Bal) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İhsan Bal sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 22:22, 13 Ocak 2018 (UTC)

TGRT Haber silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (TGRT Haber) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TGRT Haber sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Talhaaisk (mesaj) 20.58, 19 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Translation request[kaynağı değiştir]

Hello.

Can you translate and upload the article en:Emblem of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic in Turkish Wikipedia?

Yours sincerely, Multituberculata (mesaj) 13.19, 1 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla