Yıldız Geçidi yazılı eserler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Stargate: Rebellion kapağı.

Bu maddede Stargate'in romanları ve kısa hikâyeleri listelenmektedir.

Film romanları[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Zaman Çizelgesi Orijinal Yayın Tarihi
001-101 "Stargate" Dean Devlin & Roland Emmerich Stargate Aralık, 1994
002-102 "Rebellion" Bill McCay Ekim, 1995
003-103 "Retalliation" Bill McCay Eylül, 1996
004-104 "Retribution" Bill McCay Mayıs, 1997
005-105 "Reconnaissance" Bill McCay Mayıs, 1998
006-106 "Resistance" Bill McCay Ekim, 1999

Dizi romanları[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Zaman Çizelgesi Orijinal Yayın Tarihi Dizi
ROC Romanlar
001-101 "Yıldız Geçidi SG-1" Ashley McConnell "Children of the Gods" Ekim, 1998 Yıldız Geçidi SG-1
002-102 "The Price You Pay" Ashley McConnell Sezon 1 Temmuz, 1999 Yıldız Geçidi SG-1
003-103 "The First Amendment" Ashley McConnell Sezon 1 Şubat, 2000 Yıldız Geçidi SG-1
004-104 "The Morpheus Factor" Ashley McConnell Sezon 3 Şubat, 2001 Yıldız Geçidi SG-1
Fandemonium Romanlar
SG1-1 "Trial By Fire" Sabine C. Bauer Sezon 7 Haziran, 2004 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-2 "Sacrifice Moon" Julie Fortune Sezon 1 Eylül, 2004 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-3 "A Matter of Honor (1 of 2)" Sally Malcolm Sezon 7 Kasım, 2004 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-4 "City Of the Gods" Sonny Whitelaw Sezon 5 January, 2005 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-5 "The Cost of Honor (2 of 2)" Sally Malcolm Sezon 7 9 Eylül 2005 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-1 "Rising" Sally Malcolm Sezon 1 15 Aralık 2005 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-6 "Siren Song" Jaimie Duncan & Holly Scott Sezon 7 7 Ocak 2006 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-2 "Reliquary" Martha Wells Sezon 1 Şubat, 2006 Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-3 "The Chosen" Sonny Whitelaw & Elizabeth Christensen Sezon 1 19 Nisan 2006 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-7 "Survival of the Fittest" Sabine C. Bauer Sezon 5 7 Temmuz 2006 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-4 "Halcyon" James Swallow Sezon 2 7 Temmuz 2006 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-8 "Alliances" Karen Miller Sezon 4 15 Eylül 2006 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-5 "Exogenesis" Sonny Whitelaw & Elizabeth Christensen Sezon 2 Aralık, 2006 Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-6 "Entanglement" Martha Wells Sezon 2 Nisan, 2007 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-9 "Roswell" Sonny Whitelaw & Jennifer Fallon Sezon 10 25 Haziran 2007 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-7 "Casualties of War" Elizabeth Christensen Sezon 3 25 Kasım 2007 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-10 "Relativity" James Swallow Sezon 7 Ekim, 2007 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-8 "Blood Ties" Sonny Whitelaw & Elizabeth Christensen Sezon 3 Aralık, 2007 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-11 "Barque of Heaven" Suzzane Wood Sezon 3 Şubat, 2008 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-12 "Do No Harm" Karen Miller Sezon 3 Haziran, 2008 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-9 "Mirror Mirror" Sabine C. Bauer Sezon 2 Ağustos, 2008 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-13 "Hydra" Jaimie Duncan and Holly Scott Sezon 5 Aralık, 2008 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-10 "Nightfall" James Swallow Sezon 4 Şubat, 2009 Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-11 "Angelus" Peter J. Evans Sezon 4 Mart, 2009 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-14 "Valhalla" Tim Waggoner Eylül, 2009 Yıldız Geçidi SG-1
SGA-12 "Dead End" Chris Wraight Kasım, 2009 Yıldız Geçidi Atlantis
SGU-1 "Air" James Swallow Sezon 1 Kasım, 2009 Yıldız Geçidi Universe
SGA-13 "Brimstone" Yıldız GeçidiDavid Niall Wilson & Patricia Macomber Sezon 5 Şubat, 2010 Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-14 "Hunt and Run" Aaron Rosenberg - Nisan, 2010 Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-15 "The Power Behind The Throne" Steven Savile Sezon 5 Mayıs, 2010 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-16 "Four Dragons" Diana Botsford - Haziran, 2010 Yıldız Geçidi SG-1
SG1-15 "Death Game" Jo Graham - Temmuz, 2010 Yıldız Geçidi SG-1

Kısa öyküler[değiştir | kaynağı değiştir]

Titan Publishing tarafından yayınlanan resmî Yıldız Geçidi Dergisi, Fandemonium yazarları için 8. sayfada kısa öyküler yayınlanmaya başladı. Bu hikâyeler hem SG-1 hem de Atlantis serisi için yazılıyor.

Yayın Seri Başlık Yazar Hakkında Zaman çizelgesi
#7 (Kasım/Aralık 2005) Yıldız Geçidi Atlantis Flipside Sally Malcolm How Sheppard ended up in McMurdo Pre-series until "Rising"
#8 (Ocak/Şubat 2006) Yıldız Geçidi SG-1 Archeology 101 Martha Wells Archaeological dig gone wrong for Dr. Jackson Sezon 2
#10 (Mayıs/Hazirane 2006) Yıldız Geçidi Atlantis Choices James Swallow Lt. Aiden Ford After "Runner"
#11 (Temmuz/Ağustos 2006) Yıldız Geçidi SG-1 Medical Considerations Karen Miller Dr. Janet Fraiser Sezon 4
#12 (Eylül/Ekim 2006) Yıldız Geçidi Atlantis The Companion Sally Malcolm Dr. Rodney McKay gets trapped with a mad hologram Sezon 2 veya 3
#13 (Kasım/Aralık 2006) Yıldız Geçidi SG-1 Juju Sabine C. Bauer The aftermath of Daniel Jackson's death Sezon 6
#14 (Şubat/Mart 2007) Yıldız Geçidi Atlantis A Pebble On The Cairn Jaimie Duncan Ronon Dex Sezon 3
#15 (Nisan/Mayıs 2007) Yıldız Geçidi Atlantis Course Corrections Elizabeth Christensen John Sheppard Sezon 3, "The Return, Part 1"
#16 (Haziran/Temmuz 2007) Yıldız Geçidi SG-1 The Bitter Hearth Holly Scott Teal'c 4. sezonun başlamasına yakın
#18 (Eylül/Ekim 2007) Yıldız Geçidi SG-1 K-T Sonny Whitelaw & Jennifer Fallon Vala Mal Doran 10. sezonun bitiminden sonra
#19 (Kasım/Aralık 2007) Yıldız Geçidi Atlantis Waypoints Elizabeth Christensen
#20 (Ocak/Şubat 2008) Yıldız Geçidi SG-1 Outsiders James Swallow Cameron Mitchell
#22 (Haziran/Temmuz 2008) Yıldız Geçidi Atlantis Genealogy Sabine C. Bauer John Sheppard
#23 (Ağustos/Ekim 2008) Yıldız Geçidi Atlantis Post Mortem Karen Miller Rodney McKay
#25 (Aralık 2008/Ocak 2009) Yıldız Geçidi SG-1 Murphy's Law of Yıldız Geçidi Travel Suzanne Wood
#28 (Haziran/Temmuz 2009) Yıldız Geçidi SG-1 By Way of the Stars (Part 1 of 3) Suzanne Wood
#29 (Ağustos/Ekim 2009) Yıldız Geçidi SG-1 By Way of the Stars: To The Sea (Part 2 of 3) Suzanne Wood
#30 (Ekim/Kasım 2009) Yıldız Geçidi SG-1 By Way of the Stars: To The Sea and Home Again(Part 3 of 3) Suzanne Wood
#31 (Aralık 2009/Ocak 2010) TBC TBC TBC

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]