Vikiproje:Tarih/Katılımcılar

Vikiproje Tarih'e dahil sayfa sayısı: 7259, Seçkin madde sayısı 35, Seçkin liste sayısı: 5, Kaliteli madde sayısı: 52 Güncelle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Anasayfa Katılımcılar Divan Duyurular
İşbirliği İstekler Kategorize Değerlendirme İş bölümü Kaynaklar

Ne? Nerede? Nasıl?
Aktif Katılımcılar
Aktif katılımcılar; Vikipedi Tarih projesi'ne (yan menüdeki Aktif Çalışmalar kategorisindeki çalışmalara)
aktif katkı sağlayan katılımcıların listesini gösterir.
3 günden daha yakın süre içerisinde katkı sağlayanlar ,
Son 1 hafta içerisinde katkı yapanlar ,
Son 1 ay içerisinde katkı sağlayanlar ,
Son 1 ay içerisinde katkı yapmamış kullanıcılar ise ile gösterilecektir.
Katılımcı Listesi:
Thothr
K a h v e 6buyrun?
Aktif Çalışmalar
Aktif Tamamlanma İndeksi
Taslak Geliştirme
Kaynak Ustası Projesi
Tarih Vikiprojesine katıldığınız için teşekkür ederiz.Bu sayfa Proje dahilindeki katılımcıların yer aldığı sayfadır. Projede aktifliği sürdürebilmek ve yeni kullanıcılara alan yaratabilmek için 4 aydan uzun süre Vikipedi'ye katkı sağlamayan kullanıcıların adı listeden çıkarılacaktır. Yardımcı olabileceğiniz bazı konular aşağıda sıralanmıştır:
  • Yardım edebileceğiniz ilk işlerden biri önerge tartışmaları sayfasına gidip görüşlerinizi belirtin ki bir fikir birliğine varalım ve uygulamaya geçebilelim.
  • İstekler projemizin katkı alanını kapsayan istek maddeler listesidir bu maddelerden herhangi birini oluşturabilirsiniz.
  • Tarih Ayın İşbirliği tarih maddelerini kaliteli veya seçkin seviyeye getirmek için aylık bir işbirliği projesidir.

Hoşgeldiniz ve iyi çalışmalar!

Kullanıcı İletişim Katkı Alanı
Thothr ileti Proje sorumlusu
Kekibec ileti Tarih maddelerinin vikipedi standartlarına uygun ve kaynak gösterilmiş bir şekilde hazırlanmasında yardımcı olmak isterim
Superyetkin ileti Doğu Asya tarihine ilişkin katkıların yanı sıra tarih taslaklarını varsıllaştırmaya çalışacağım.
Vikiçizer ileti Elden geldiğince tarihin her köşesinden...Bilhassa internette Türkçe kaynak bulunmasında zorluk çekilen konularda
Bercaio ileti Tüm konular hakkında çevirilere yardımcı olmak isterim.
Makedon ileti Siyasi - askeri tarih. Avrupa, batı Asya, Kuzey Afrika.
Nanahuatl ileti Tarihle ilgili her şeyde katkıda bulunabilirim :)
Kyzagan ileti Özellikle "Ortaçağ Avrupası" olmak üzerede her konuda yardım isteyebilirsiniz.
Ahzaryamed ileti Yakın dönem Osmanlı Devleti tarihi ve Türkiye Cumhuriyeti tarihi ile ilgili katkıda bulunabilirim.
iazak ileti Zaman ayırabildikçe ve elimden geldikçe Türkiye, Osmanlı, Orta Doğu, Kırım ve Avrupa tarihi ile biyografi maddeleri ağırlıkta olmak üzere, farklı dönem ve alanlarda katkıda bulunmaya gayret edeceğim.
Bödöŋtıl ileti Balkanlar, Yugoslavya ve Türk boyları ve devletleri konularında çeşitli bakımlardan yardım sağlayabilirim. Tek sıkıntım "zaman". Zamanım olduğu sürece, kaliteli katkılarla Türk dilinde bilgiye destek vermekten memnuniyet duyarım. Ayrıca Türk dili tarihi konusunda da ciddi katkılar sunabilirim. Vikipedi'de bu konuda eksik çok.
Yzkoc ileti Bizas tarihi üzerinde özellikle kişi ve mimari eserler üzerinde çalışıyorum.
Upelluri ileti Çocukluğumdan itibaren tarihe büyük bir ilgim vardır. Bu yaşıma kadar belirli bir seviyede tarihsel birikimim oluştu. Özellikle antik, ilk ve orta çağ tarihi konularında yardımcı olabilirim.
Hazan Evet benim?
Saitcank mesaj Bizans ve Hristiyanlık tarihi üzerine katkıda bulunabilirim.
ArastirmanıÖneriyorum34 mesaj Temelde Anadolu tarihi olmak üzere; Hititler, Türk Beylikleri ve Batı Karadeniz tarihi hakkında katkılar sunabilirim.
ZEnes Han mesaj II. Dünya Savaşı ve devamında gelen Soğuk Savaş dönemi, SSCB'nin dağılışı gibi olaylarla bilgi sahibiyimdir ve Wikipedi'yi bu konuda geliştirebilirim.
Murhin mesaj Kitap, makalesini kısacası kaynak bulabildiğim her şey hakkında katkıda bulunabilirim.
Birburqwe Elimde bulunan kaynaklar ile Mısır(bilhassa dini), Bizans(bilhassa dini), Arap(bilhassa kültürel ve dini), Osmanlı ve erken-geç Türkiye tarihi hakkında katkıda bulunabilirim. Ayrıca bulabildiğim kaynaklar yetersiz kalırsa, vaktim oldukça yabancı vikilerde bulunan çeşitli tarihi maddeleri de çevirmekle meşgul olacağım.
Berke330 mesaj Doğu Roma Mimarisi ve tarihi, Osmanlı Mimarisi ve Akdeniz coğrafyası içinde bulunan tarihe katkı sağlamaktan onur duyarım.
Madrox mesaj Roma, Bizans ile Osmanlı'daki kişiler (asker, prens, prenses vb.) ve karışık milletler arası maddeler konusunda katkıda bulunacağım.
Ea-Nasir mesaj Çerkes tarihi ile ilgili katkıda bulunmaya devam edeceğim.
Heidelbergensis mesaj Tarihle alakalı her şeyde, özellikle Sovyetler Birliği, ırkçılık tarihi ve antikomünizm tarihi hakkında katkıda bulunabilirim.
Necromancer569 mesaj Vikipedi'yi yeni yeni öğreniyorum, Osmanlı ve Türk tarihi başta olmak üzere okudukça bir çok konuda yardımcı olabilirim. Şu aralar Tarih öğrencisi olmak için üniversite sınavına çalışıyorum.
Kralayolverin mesaj II.Dünya Savaşı başta olmak üzere tarihin her köşesinde olan bilgileri olabildiğince Türkçe Vikipedi'ye aktarmaya çalışıyorum
Eren456123 mesaj İlk Çağ, Orta Çağ, Yeni Çağ ve Türk Tarihi alanında elimden geldiğince madde eklemeye ve düzenlemeye çalışacağım.
Mustafa_MVC mesaj İttihat ve Terakki Cemiyeti ile Jön Türk oluşumu ve dönemin siyasal tarih yapısı hakkında çalışıyorum.
GencerIşık mesaj Deniz tarihi ile ilgili katkıda bulunabilirim.
IpsumVelit mesaj Avrupa siyasi tarihi, kraliyet aileleri, Çevirilmesi gereken tarihi sayfaları konularında katkım olabilir.
Ardenus ileti Avrupa ve Bizans siyasi tarihi ve çevirilmesi gereken tarih sayfaları konusunda çalışıyorum.