Vikiproje:Tarih/İş bölümü ve hedefler

Vikiproje Tarih'e dahil sayfa sayısı: 7252, Seçkin madde sayısı 35, Seçkin liste sayısı: 5, Kaliteli madde sayısı: 52 Güncelle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Anasayfa Katılımcılar Divan Duyurular
İşbirliği İstekler Kategorize Değerlendirme İş bölümü Kaynaklar
İş bölümü ve hedefler
Aşağıda kullanıcıların yapacağı veya yapmayı düşündüğü katkılar ve konu başlıkları yer almaktadır. Siz de katkı yapmayı planladığınız konu alanını aşağıdaki listeye ekleyin, benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin.

* Not: İşbirliği projesi sayfasının en altındaki sorumluluk listesine de isminizi ve işbirliği projesinin genel ilerleyişi konularında katkı sunmayı planladığınız işlemleri ekleyebilirsiniz. Katkı sağlamayı düşündüğünüz alanla ilgili anket ve oylamalar sayfasını kontrol etmeyi unutmayın.

Evet Proje uzun süre pasif olduğundan, katılımcı listesi düzenlenmeli ve aktif olmayan katılımcılar çıkarılmalı.--𝓔̂𝔃𝓭𝓲̂𝓷𝓼̧𝓮̂𝓻 𝓑𝓮𝓰 00.22, 10 Nisan 2020 (UTC)

Evet Proje uzun süre pasif olduğundan, eski kullanıcılara bilgilendirme mahiyetinde {{VikiProje Tarih/Bilgilendirme}} şablonu kullanılarak haber verilmesi gerekmekte--𝓔̂𝔃𝓭𝓲̂𝓷𝓼̧𝓮̂𝓻 𝓑𝓮𝓰 00.44, 10 Nisan 2020 (UTC)

  • Proje uzun süre pasif olduğundan, konu ile ilgili olduğunu düşünülen kullanıcılara {{VikiProje Tarih/Davet}} şablonu kullanılarak haber verilmesi gerekmekte. --𝓔̂𝔃𝓭𝓲̂𝓷𝓼̧𝓮̂𝓻 𝓑𝓮𝓰 00.22, 10 Nisan 2020 (UTC)

İş bölümü ve Hedefler[kaynağı değiştir]

Kullanıcı Öneri Notlar
Thothr - Kişisel listemdeki Tarih ile ilgili maddelerin geliştirilmesi veyahut açılması.

- Teknik ve görsel iyileştirmeler, şablon yapımı.

Kahve6 Tarih maddelerini istifleme ve geliştirme