Vikipedi:Hizmetli duyuru panosu/Hadiseler

Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hadise duyuru panosuna hoş geldiniz. Bu sayfa, kukla kullanarak engelendiği halde değişiklik yapan kullanıcılar gibi, hizmetli müdahalesi gerektiren hadiselerin tartışıldığı yerdir. Vikipedi'nin herhangi bir kullanıcısı buraya ekleme yapabilir fakat lütfen önce aşağıdaki notları okuyunuz ve buranın doğru yer olduğundan emin olunuz; doğru duyuru panosunda daha hızlı cevap alabilirsiniz.

Lütfen yorumlarınızı kısa ve öz tutunuz. Hizmetliler uzun münakaşalara büyük bir ihtimalle daha az dikkat edeceklerdir. Lütfen bu sayfaya hiçbir çeşit küçük düşürmeyi hedefleyen eklenti yapmayınız; Vikipedi'nin nezaket veya kişisel saldırılar kuralını ihlâl eden eklentiler kaldırılacaktır. Mümkün oldukça "değişiklik" ekleyiniz ki rapor ettiğiniz problemi bulmamıza ve incelememize yardımcı olsun.

Anlaşmazlıkların giderilmesi: Bu sayfa anlaşmazlıkların giderilmesi prosedürünün bir parçası değildir.

Bu Vikipedi Şikayet Bakanlığı değildir. Bir kullanıcının veya hizmetlinin hakkında veya içerikle ilgili hizmetli hakkı kullanımı gerektirmeyen bir problem ile ilgili şikayet için geldiyseniz lütfen anlaşmazlıkların giderilmesi prosedürünü kullanınız. Bunlar: görüş isteği, arabuluculuk isteği, ve son çare olarak yargı kuruludur.

Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz?

Son olarak, karışık imzalar okuma kolaylığı sağlamak için yeniden düzenlenebilir.

Yeni hadise raporlarını sayfanın EN ALTINA ekleyiniz; Yeni bir sorunu eklemek için buraya basınız. Eklemenizi otomatik olarak imza ve tarih ekleyen "~~~~" ile imzalamayı unutmayınız.




Bu sayfanin yonlendirme halinin korunmasi lazim. --Cat out 13:08, 17 Aralık 2006 (UTC)

Madde sanirim saldiri altinda, kilitlenmesi/korunmasi dusunulebilir. -- Cat chi? 21:11, 17 Şubat 2008 (UTC)

22 Şubat'a dek yarı korumaya aldım. Khutuckmsj 21:16, 17 Şubat 2008 (UTC)

Korunmaya ihtiyaci olabilir. Spam sorunu var gibi. -- Cat chi? 20:54, 22 Şubat 2008 (UTC)

Madde sürekli vandalizme uğruyor. Bu konuda noumenon'a başvurdum. İki günlük korumaya aldı; ancak vandalizmin ardı arkası kesilmiyor. Günde ortalama 1 kez vandalizme uğruyor.--Eyalvac 17:22, 11 Ekim 2008 (UTC)

  • Madde bir hafta süreyle koruma altına alındı. Bildirdiğiniz için teşekkürler. Levent Abi ileti 20:18, 11 Ekim 2008 (UTC)