Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ted Karabük Koleji Öğretmenleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.

Şablon:Ted Karabük Koleji Öğretmenleri[kaynağı değiştir]

Şablon kullanılmıyor sanırım ve şablon içerisindeki içbağlar doldurulamaz nitelikte. Ansiklopedik değil. 2007'den beri duruyormuş.İyi çalışmalar --Boyalikus 22:05, 9 Mayıs 2008 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Şablon Ted Karabük Koleji maddesinde kullanılıyor. Ancak içindeki bağlantıların hiçbiri uzun süredir açılmamış. Zaten açılsa da VP:KD kriterlerini büyük ihtimalle sağlamayacaklar. İyivikiler... homonihilis ileti 22:46, 9 Mayıs 2008 (UTC)
Yeni farkettim teşekkürler, Ancak hemen altında komik bulduğum bir şablon daha gördüm. 9-A Sınıfı Temsilcsi: Gökhan Oruç Önalan · 10-A Sınıfı Temsilcisi Arife Yılmaz · 10-B Sınıfı Temsilcisi Hülya Avcı bununda silinmesi gerekli.--Boyalikus 22:47, 9 Mayıs 2008 (UTC)
Ben de onu SAM yaptım şurada. İyivikiler... homonihilis ileti 22:49, 9 Mayıs 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu şablondaki her bağlantı kayda değerlik kriterlerine uyan, ayrı bir madde hak eden bağlantılar mı? Hayır. Hatta gördüğüm kadarıyla hiçbiri bu durumda değil. Durum buyken kalması biraz abes olur... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 23:41, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.