İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sigortam.net

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--kibele 23:31, 7 Mayıs 2013 (UTC)

Sigortam.net[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Sayfanın kayda değerliği konusunda topluluğun görüşü gerekli. Kendi kanım sayfanın reklam amaçlı olduğu yönünde--Khadkhall (mesaj) 12:37, 10 Nisan 2013 (UTC)

Silinsin Silinsin--Khadkhall (mesaj) 12:37, 10 Nisan 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum İlgili kayda değerlik kriterlerimizin ikinci maddesi (Site veya sitedeki içerik, bir kurum veya yayın organının verdiği, iyi bilinen ve bağımsız bir ödül almış olmalı) gereğince KD kabul edilmiyor mu?--RapsarEfendim? 14:02, 10 Nisan 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde ile ilgili olarak konuya hakim olunması açısından özet geçeyim; 13 Mart'ta, içerik telifli bir şekilde oluşturulmuş ve silinmesi adına etiketlemiştim. Daha sonra kullanıcı tarafından aynı gün, tarafıma atılan maille telifli içerik temizlendi ve düzeltmeler yapıldı. Ödüller sebep, kayda değerlik şablonunu bırakarak sil etiketini kaldırmıştım. -tabi bu biraz önce kullanıcı ile yaptığım mail görüşmesini detaylıca okuduğumda dank etti- Kullanıcıya doğrulanabilir birkaç kaynak daha bulması gerektiği ve bulunmaması durumunda SAS sürecinin devreye girebileceğini de belirtmiştim. Yine aynı kullanıcının başka bir madde açarak, bu maddeyi kapsayan ve/veya maddeye konu siteye yönlendirme yapan reklam algısı doğurabilecek bağlantılar eklediği Khadkhall'ın dikkatini çekmiş o maddeyi düzenleyip, iş bu maddeye de reklam algısıyla hızlı sil etiketi koymuş ve daha sonra tartışma sayfasında ki, o tarihte yaptığım açıklamam sonrası mesaj attı ve ben de yine 13 Mart'tan itibaren maddede kullanıcının bir düzenlemesi olmadığı için kayda değerlik ispatının tam olarak sağlanacağı düzenleme ya da herhangi bir başka kaynak eklemesi olmadığından, hızlı silme talebi değil de, SAS'a taşımasının daha uygun olacağını, silinmesi kararı çıkarsa bu tartışmanın maddenin tekrar yaratılması durumuna ışık tutacağını belirttim. O da bu durumda sil etiketini kaldırarak, SAS'a maddeyi taşımış. Gökten üç elma düş.. pardon :) Durum kısaca budur. --Garbino 15:00, 10 Nisan 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Oldukça büyük ve ödüllü bir firma. Akademik bir kitapta ve süreli yayınlarda bolca bahsi geçmiş.--Abuk Sabuk 15:29, 16 Nisan 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin reklam amaçlı sayfa. ödülleri de kendi alanında değil, web alanında ve eften püften ödüller. ANADOLU (mesaj) 21:10, 16 Nisan 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Türk firmalardan büyük olanlara Vikipedi'de yer verilmeli. Sektöründe lider gözüküyor. Hakkındaki haberlerin de (1, 2, 3) eklenmesi halinde KD'liği yeterli.--i.e.msj 21:39, 16 Nisan 2013 (UTC)
büyük derken? --kibele 11:06, 19 Nisan 2013 (UTC)

Yorum Yorum Alexa'ya göre Sigortam.net Türkiye'nin genelde 1700üncü, sigorta alanında ise "en" popüler sitesi. En yakın rakibi (Axa) 4000nci sırada.--Abuk Sabuk 22:17, 30 Nisan 2013 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Yukarıda İlgili kayda değerlik kriterlerimizin ikinci maddesi (Site veya sitedeki içerik, bir kurum veya yayın organının verdiği, iyi bilinen ve bağımsız bir ödül almış olmalı) gereğince KD kabul edilmiyor mu? şeklinde bir yorum yapmıştım. Bu kriteri karşıladığından kalmalı madde.--RapsarEfendim? 22:46, 30 Nisan 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.